دی اکتیو کردن حساب کاربری در اینستاگرام چگونه است؟

اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه‌های اجتماعی به شمار می‌رود و احتمالا شما هم یکی از کاربران پر شمارش باشید. این اپلیکیشن که مبتنی بر به اشتراک گذاری عکس و فیلم است، حالا یکی از پرکاربردترین شبکه‌های اجتماعی دنیاست.

اما ممکن است به هر دلیلی بعد از فعالیت‌هایی که در این شبکه‌ی اجتماعی داشتید، به دنبال دی اکتیور کردن اکانت اینستاگرام (غیر فعال کردن) خود باشید، برای مدتی کوتاه و یا حتی برای همیشه. در این مقاله به آموزش غیرفعال کردن اکانت اینستاگرام خواهیم پرداخت.

غیر فعال کردن اینستاگرام به دو صورت امکان پذیر است. یکی از آن‌ها به معنای حذف کلی اکانت شماست و بعد از انجام این مراحل، همه عکس‌ها و فیلم‌هایی که پیش از این به اشتراک گذاشته بودید حذف خواهد شد.

غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام

روش دیگر حذف اکانت اینستاگرام به طور موقت (دی اکتیو کردن موقت) است. در این روش همه عکس‌ها و فیلم‌هایی که در این شبکه‌ی اجتماعی به اشتراک گذاشته بودید در سرور‌های اینستاگرام باقی خواهد ماند و هر زمان که به این شبکه اجتماعی برگردید همه عکس‌ها و فیلم‌های قدیمی خود را مشاهده خواهید کرد.

در این مقاله به بررسی هر دو روش خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که دی اکتیو کردن اکانت اینستاگرام از طریق اپلیکیشن آن امکان پذیر نیست و باید از وب سایت اینستاگرام کمک بگیرید.

غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام برای همیشه

۱. ابتدا به لینک حذف کامل اکانت اینستاگرام بروید و ایمیل و رمز عبور اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید.

غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام

۲. در بخشی از صفحه با سوال Why are you deleting your account مواجه می‌شوید. این سوال از شما می‌پرسد که چرا می‌خواهید اکانت خود را حذف کنید. از منویی که رو به روی سوال وجود دارد یکی از گزینه‌های مد نظر خود را انتخاب کنید.

۳. بعد از انتخاب یکی از گزینه‌ها، اینستاگرام تلاش می‌کند نظر شما را برای حذف اکانت تغییر دهد. در صورتی که نسبت به حذف اکانت اینستاگرام خود اطمینان دارید، در محل مربوطه رمز عبور خود را وارد کنید و گزینه‌ی Permanently delete my account را بزنید.

لازم به ذکر است که با استفاده از روش "حذف همیشگی اکانت اینستاگرام" همه‌ اطلاعات مربوط به اکانت اینستاگرام شما از بین خواهد رفت و همه عکس‌ها و فیلم‌های آپلود شده روی سرور این شبکه‌ی اجتماعی، به طور کلی حذف خواهد شد.

اگر فکر می‌کنید ممکن است بعد از حذف اینستاگرام بخواهید مجددا به این شبکه‌ی اجتماعی برگردید، از روشی که در ادامه به آن می‌پردازیم استفاده کنید.

دی اکتیو موقت اکانت اینستاگرام

غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام به طور موقت، همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم به این معنی است که شما هر زمانی که بخواهید به این شبکه‌ی اجتماعی برگردید، همه‌ی عکس‌ها و تصاویر مورد نظر خود را مجددا مشاهده خواهید کرد.

برای حذف موقت اکانت اینستاگرام خود از روش زیر استفاده کنید.

غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام

۱. ابتدا به لینک حذف موقت اینستاگرام بروید. اینستاگرام به شما یادآوری می‌کند که فقط یک بار در هفته می‌توانید اقدام به غیر فعال کردن اکانت خود کنید.

۲. رو به روی سوال Why are you disabling your account دلیل غیر فعال کردن اکانت اینستاگرام را انتخاب کنید.

۳. در ادامه به سادگی رمز عبور اکانت اینستاگرام خود را وارد کنید و گزینه‌ی Temporarily Disable Account را فشار دهید.

کار انجام شده است و حالا اکانت شما به طور موقت حذف خواهد شد.

مطالب مرتبط

چگونه رمز عبور های ذخیره شده در گوگل کروم را مشاهده کنیم؟

ذخیره کردن رمز‌های عبور در گوگل کروم عملی است که اکثر ما انجام می‌دهیم. موضوعی که شاید از لحاظ امنیتی خیلی درست نباشد. به هر ترتیب یک هکر با دستیابی به حساب کاربری گوگل شما می‌توانید به مشاهده رمز عبور ذخیره شده در حسابتان بپردازد.در این مطلب قصد داریم به بررسی چگونگی مشاهده رمز‌های عبور... ادامه مطلب

با این ۳ روش برای بازیابی تصاویر حذف شده از دستگاه های اندرویدی آشنا شوید

ممکن است به اشتباه یا به طور اتفاقی تصویری بسیار دوست داشتنی را از گوشی یا تبلت خود حذف کرده باشید. یا بدتر از آن، ممکن است دستگاهتان دچار مشکل شده باشد و بخواهید برخی از تصاویر ذخیره شده در آن را به نحوی بازیابی کنید. حالا باید تمامی تصاویر حذف شده را برگردانید. در... ادامه مطلب

چرا اینستاگرام اپ مخصوص آیپد ندارد؟

اخیرا کاربری از مدیرعامل اینستاگرام پرسیده چرا با وجود این که دو ماه هم از سال ۲۰۲۰ می‌گذرد، هنوز برنامه اختصاصی برای آیپد توسعه داده نشده است. سوال این کاربر ذهن بسیاری دیگر را هم مشغول کرده بود، ولی اکنون می‌دانیم علت چیست: اولویت‌ها.آدام موسری (Adam Mosseri) مدیرعامل اینستاگرام در پاسخ به کاربر کنجکاو می‌گوید،... ادامه مطلب

چگونه گزینه Move to یا Copy to را به منوی ویندوز 10 اضافه کنیم؟

ویندوز 10 دارای عملکردی پنهان است که به شما اجازه می‌دهد با کلیک راست کردن روی یک فایل آن را به راحتی به مقصدی خاص در کامپیوتر خود انتقال دهید. در واقع باید با اعمال برخی تغییرات در رجیستری ویندوز ابتدا به شخصی سازی منو ویندوز بپردازید و سپس از آن برخوردار شوید.البته پیش از... ادامه مطلب

اینفلوئنسرهای اینستاگرامی؛ راهکار مایک بلومبرگ برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا

براساس گزارش جدید نیویورک تایمز، مایک بلومبرگ میلیاردر مشهور آمریکایی و از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در این کشور وارد همکاری با شرکتی به نام Meme 2020 شده تا رای دهندگان جوان را از طریق فضای مجازی با خود همراه کند.در بخشی از این کمپین تبلیغاتی، برخی اکانت های مشهور میم نظیر grapejuiceboys@ وtank.sinatra@ پیام های مستقیم ساختگی... ادامه مطلب

چگونه به اسلاید ها در پاورپوینت پاورقی اضافه کنیم؟

استفاده از پاورقی روشی بسیار مناسب برای ارائه منبع یا به طور کلی اطلاعات بیشتر راجع به یک گزاره در مطالب است. با اضافه کردن پاورقی بدون این که فضای زیادی از صفحه را بگیریم می‌توانیم اطلاعات مفیدی را در اختیار خوانندگان قرار دهیم.بسیاری از دانشجویان و اساتید و معلمان برای ارائه بهتر دروسشان از... ادامه مطلب

ویجیاتو

ادامه مطلب

ادامه مطلب

نظرات ۳

وارد شوید

برای گفتگو با کاربران، وارد حساب کاربری خود شوید.

ورود

رمزتان را گم کرده‌اید؟