سوال نماینده مجلس از جهرمی: سرور تلگرام های فارسی و تجهیزات فیلترینگ کجا هستند؟
سیده حمیده زرآبادی، نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی به دنبال طرح سوال از وزیر ارتباطات در کمیسیون صنایع و معادن مجلس است. زرآبادی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس و کمیته ارتباطات، به ماهنامه پیوست ...
سیده حمیده زرآبادی، نماینده اصلاحطلب مجلس شورای اسلامی به دنبال طرح سوال از وزیر ارتباطات در کمیسیون صنایع و معادن مجلس است.
زرآبادی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس و کمیته ارتباطات، به ماهنامه پیوست گفته است که چهار سوال از آذری جهرمی مطرح خواهد شد که در رابطه با تجهیزات مربوط به فیلترینگ و شنود، مکان دقیق سرورهای تلگرام طلایی و هاتگرام، عملکرد پیامرسانهای بومی علاوه بر توضیح در خصوص تجهیزات و امکانات قرار گرفته در اختیار آنها، و در نهایت فیلترینگ احتمالی اینستاگرام و تاثیر آن بر اشتغال خواهند بود.
زرآبادی مهمترین موضوع در بین این سوالات را فعالیت و کارکرد تلگرامهای فارسی ذکر کرده است: «باید به صورت شفاف روشن شود که سرورهای هاتگرام و تلگرام طلایی که به تلگرام متصل است از نظر فیزیکی کجا نصب شده و توسط چه سازمان یا سازمانهایی بهرهبرداری و نگهداری میشود.»
چهار سوال این نماینده مجلس به شرح زیر هستند:
۱- تجهیزات مربوط به فیلترینگ و شنود شبکههای موجود در کشور از محل چه بودجهای و توسط چه سازمانی خریداری و در کجا و توسط چه کسانی نصب، نگهداری و بهرهبرداری میشود.
۲- با توجه به فعالیت سرورهای هاتگرام و تلگرام طلایی که متصل به شبکه تلگرام بوده و امکان کنترل و رویت اطلاعات کاربران خود را فراهم میسازد، به صورت شفاف مشخص سازید. در حال حاضر سرورهای این دو اپلیکیشن از نظر فیزیکی کجا نصب شده و توسط چه سازمان یا سازمانهایی بهرهبرداری و نگهداری میشود.
۳- ضمن توضیح در خصوص پروژه پیامرسانهای داخلی از نظر موفقیت عملکرد، نسبت به میزان کاربران فعلی آنها مبلغ وام و امکانات سختافزاری، فیزیکی و مجوزهای اعطا شده به آنها شفافسازی و گزارش نتایج حمایت همهجانبه از آنها را ارائه فرمایید.
۴- با توجه به زمزمه فیلترشدن اینستاگرام و تاثیر آن بر کاهش میزان اشتغال در فضای مجازی نسبت به اعلام نظر وزارتخانه و اقدامات در راستای ممانعت از این تاثیر منفی، ارائه گزارش کنید.
ایسنا نیز به نقل از زرآبادی نوشته است که این سوالات از آذری جهرمی تقدیم هیات رئیسه مجلس شده است.
تسلیم سوال به هیات رئیسه مجلس اولین قدم یک نماینده برای طرح سوال از یک وزیر است. سوال سپس به کمیسیون ذیربط ارسال میشود و ظرف حداکثر ۱۵ روز، جلسهای با حضور سوال کننده و سوال شونده در کمیسیون تشکیل خواهد شد. در صورتی که سوال کننده در این جلسه از پاسخ سوال شونده قانع شود، موضوع مختومه میشود اما در صورتی که این اتفاق رخ ندهد، و در صورتی که قلمروی سوال ملی (نه منطقهای) تشخیص داده شود، سوال جهت اعلام وصول به اولین جلسه علنی ارجاع داده میشود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تنها راه به نظر من،سوزاندن خانه ی فساد ایران یعنی مجلس و سربریدن نمایندگان مجلسه.
مجلس اگه خیلی به فکر مردمه میتونه همین الان یه قانون وضع کنه که روش فیلترینگ تغییر کنه یا تو مسائل مهم از مردم از طریق اکثریت نماینده هاشون نظر بخوان!حتی اگه شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام بخواد این قضیه رو رد کنه میرسه به رهبری که به خاطر مردم ردش نمیکنه و واگذار میکنه به منتخب های خود مردم! حالا اگه واقعا نگران شنود و مسائل آزادی مردمید بفرمایید قانون دستتون رو باز گزاشته ولی اگه فقط شعار و ضعیف زنی بلدید اون دیگه دست جهرمی یا خرم ابادی نیس چون بالاترین اختیارات رو دارید
چیچیو اگه برسه دست رهبر بخاطر مردم ردش نمیکنه رهبر اگه کاره ای بود جلوی اینهمه دزدی و اختلاص و گرونی رو میگرفت
دزدی و اختلاس توسط کی رخ میده؟ همین افراد دولتی و مجلسی و اقا پسراشون! خوب راهش چیه؟ عزل اینا! خوب بعدش اگع عزل کنه اینارو همین مردم میگن دیکتاتوره! خوب چکار کنه این وسط؟؟؟ خداییش یه راه جلوش بزار خودم به دستش میرسونم
راهش اینه که دشمنی با کل دنیا رو ببوسیم بزاریم کنار و مفت خورای بیسواد مجلس رو با ادمای باسواد پر کنیم
خوب عزیزه دلم بازم به حرف خودم رسیدی که! میگی مفت خورای مجلس رو بندازیم دور خوب چطوری بندازیم جز انتخابات؟؟؟ یعنی نماینده منتخب مردم رو بریم پرتش کنیم بیرون؟؟ انتخابات کشکه؟؟ اون موقع که صدامون از هنجره زد بیرون....
با کشتنشون.دیگه مراعات تمومه وقت خون و خونریزیه.