ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

تولید استیک گوشت و مرغ گیاهی به کمک پرینتر‌ سه بعدی

هم اکنون استیک‌های گوشت و مرغ مخصوص گیاه خواران به منوی رستورانی در شهر بارسلونای اسپانیا اضافه شده است. دانشمند ایتالیایی که توانسته این محصولات را با کمک پرینتر‌ سه بعدی از ترکیب نخود و ...

امین قیاسی
نوشته شده توسط امین قیاسی | ۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۱

هم اکنون استیک‌های گوشت و مرغ مخصوص گیاه خواران به منوی رستورانی در شهر بارسلونای اسپانیا اضافه شده است. دانشمند ایتالیایی که توانسته این محصولات را با کمک پرینتر‌ سه بعدی از ترکیب نخود و جلبک دریایی خلق کند. البته او مدعی شده که کارهای بسیار زیادی برای خوشمزه کردن این محصولات باید انجام پذیرد.

Giuseppe Scionti محققی اهل میلان ایتالیاست که موفق شده با استفاده از ترکیب برنج، نخود و جلبک دریایی، غذایی پروتئینی تولید کند. این مواد غذایی ظاهری بسیار شبیه به استیک گوشت و مرغ دارند اما از لحاظ مزه هنوز باهم فاصله‌ی زیادی دارند.

این پژوهشگر با استفاده از نرم افزار CAD یک برنامه طراحی کند تا مواد غذایی خاصی که با استفاده از یک سرنگ به پرینتر‌های سه بعدی ترزیق شده را به شکل یک میکرو رشته‌های طولانی پرینت کند و سپس آنها را به شکل یک استیک در بیاورد.

این محصول در ابتدا خمیری همرنگ ماه است  که از لحاظ بافت به استیک واقعی شباهت زیادی دارد و به منظور محافظت از محیط زیست و دفاع از حقوق حیوانات تولید شده است. گزارش شده این ماشین می‌تواند طی مدت ۳۰ تا ۵۰ دقیقه می‌تواند تقریباً ۱۱۳ استیک گوشت یا مرغ تولید کند.

این محقق ایتالیایی موفق شده که تکنولوژی پرینتر سه بعدی مخصوص خود را در دانشگاه پلی تکنیک کاتالونیای بارسلونا توسعه دهد و به ثبت برساند. ضمن اینکه وی سراغ رستوران داران زیادی رفته محصولاتش را بفروشد تا  آنها بتوانند غذاهای مخصوص گیاه خواران را به منوی خود اضافه کنند.

او باور دارد که آشپزها از جایگزین‌های که ظاهری شبیه گوشت یا مرغ دارند اما مزه‌ی قارچ می‌دهند استقبال می‌کنند. وی در این باره می‌گوید:

«محصولات اولیه‌ من هنوز از لحاظ مزه فاصله ی زیادی با گوشت و مرغ دارند اما این مسئله من را نگران نمی‌کند چرا که طی سال های گذشته تکنولوژی شبیه سازی مزه‌ی گوشت توسعه یافته و تنها باید آن را به روشی خاص در محصولات پرینت شده پیاده کرد.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی