پاول دوروف از معایب واتساپ می گوید
بعد از فیلتر شدن تلگرام و حذف اپلیکیشن هایی مانند وایبر، انتخاب ها برای ایرانی ها بسیار محدود شده اند و در کنار چند پیام رسان داخلی نه چندان خالی از ایراد شاید یگانه گزینه ...
بعد از فیلتر شدن تلگرام و حذف اپلیکیشن هایی مانند وایبر، انتخاب ها برای ایرانی ها بسیار محدود شده اند و در کنار چند پیام رسان داخلی نه چندان خالی از ایراد شاید یگانه گزینه خارجی قابل انتخاب واتس اپ باشد که البته امکانات و قابلیت های تلگرام را ندارد. پاول دوروف مدیرعامل تلگرام که کمتر با رسانه ها صحبت می کند و پیام های خود به هوادارانش را بیشتر از طریق کانال شخصی اش در تلگرام مطرح می کند اخیرا پستی منتشر کرده و در آن به ذکر معایب واتس اپ و وعده های تحقق نیافته فیسبوک به کاربران پرداخته است.
ما در تلگرام هفته سختی را پشت سر گذاشتیم؛ در این مدت مشغول بهبود اپ جدید iOS بودیم و مشکلات ارتباطی برخی کاربران را مرتفع می کردیم و در نتیجه زمان زیادی برای خواب نداشتیم. با این حال اما هیچ شرکت دیگری غیر از تلگرام در این دنیا وجود ندارد که بخواهم در آن کار کنم. ما در تلگرام آزادی لازم را داریم تا توقعات کاربرانمان را برآورده کنیم و از علایق و خواسته هایشان دفاع کنیم.
ترک واتس اپ توسط جان کوم مدیرعامل آن که اخیرا هم اتفاق افتاد مثال خوبی است از سرنوشت شرکت هایی که خود را به دیگران می فروشند. با این کار البته پول خوبی عاید شرکت ها می شود اما [متاع] ارزشمندتری را از دست می دهند و آن استقلال و توانایی شان برای بهبود زندگی صدها میلیون نفر است.
هفته گذشته مشخص گردید که سال هاست یک درب پشتی در واتس اپ وجود داشته و به لطف آن، کلیه افرادی که شما به عنوان کاربر تماس ویدیویی با آنها داشته اید می توانسته اند پیام هایتان را بخوانند و جالب آنکه حتی اگر هیچ درب پشتی در این اپ باقی نمانده باشد باز هم نقص های امنیتی دیگری در این پیام رسان وجود دارد که باعث می گردند اغلب پیام های ارسالی از طریق واتس اپ در اختیار اشخاص ثالث قرار بگیرد.
در دراز مدت وعده هایی که شرکت هایی نظیر فیسبوک به کاربرانشان می دهند محقق نخواهند شد چراکه این شرکت ها درآمدزایی را به عنوان اصلی ترین اولویت خود انتخاب کرده اند و آن را مهم تر از خدمت رسانی به کاربرانشان می دانند. و این تنها وجه تمایز تلگرام با دیگران است؛ تنها چیزی که همواره برایمان اهمیت دارد خواست شماست.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
آمریکا هم دیگه گندشو دراورده خدایی چقدر سوتی مسدن این شرکتاش... عمدی یا سهوی خیلی بده همه رو به همه چیز بی اعتماد کردن. نکنه اونجا هم آخ%ندا اومدن سر کار؟
یکی از استاندارد ترین برنامه های پیام رسان که قشنگ معلومه بهش توجه میشه و هدف دار پیش میره، توی هر آپدیتش یه قابلیت بدرد بخور اضاف میشه و اگر به اپدیتای واتساپ نگاه کنی حتی توی چندین مورد همون توضیحات مورد قبل رو کپی میکنن و هیچ زحمتی برای بهبودش نمیدن،
بنظرم فیسبوک شده کابوسی برای کاربران با سیاست های بی رحمانه ای که در قبال شرکتای زیرمجموعش داره، برای مثال اینستاگرام!
من فک کردم فقط واسه من اینطوریه همش تو توضیحات واتس اپ نگاه میکردم همون توضیحات بودش فک کردم ایراد از گوشیمه خدایا ?
پاول دوروف عزیز سعی کن از آب گل آلود ماهی نگیری...بنظر من عمده موفقیت تلگرام در قوانین بازتر و البته بی خیالی هایی که نسبت به سایر مسنجرا داری..مثلا تو مسنجر جنابعالی ترویج تروریسم یا تفکرات رادیکال هیچ ممنوعیتی نداره.پور*. آزاده.خرید و فروش چیزای ممنوعه راحت صورت میگیره و کپی رایت به شدت ضعیفه(فایلهای حاوی کپی رایت که بررسی نمیشن).اگر تونستی مسنجرت رو مثل واتساپ با قوانین جهانی و البته 2 میلیارد کاربر فعال ماهانه وفق بدی و البته داشته باشی میتونی ادعایی داشته باشی و با واتساپ مقایسه بشی
لابد این تفکرات رادیکال و پ*** رو هم خود دروف ریخته داخل تلگرام ؟ تا جایی که من دیدم همش کار ایرانیاس که! بعدشم خوب تلفن هم اولای انقلاب وسیله شنود مجاهدین خلق بود و باهاش کلی عملیات تروریستی انجام دادن ! دلیل نمیشه تلفن بد باشه
به نظر میاد بعضی نویسنده های دیجیاتو از عراق به تازگی وارد ایران شدن و فارسی درست بلد نیستن.
داداش تو خودت تو همین یه جمله 3 تا کلمه عربی و 1 فرانسوی گفتی حالا گیر دادی به نویسنده که چرا گفته متاع؟تو اشعار فارسی من زیاد دیدم متاع رو
متاع؟ ماذا فازا؟
اگه فرصت کردین کمی هم به فارسی نوشتن اهمیت بدین. برابر فارسی "متاع"، "کالا" است.
دوست عزیزم اگر دهه ۶۰ی باشید حتما این کلمه رو در کتاب های ادبیات دبیرستان زیاد دیدید. از طرفی پیشنهاد میکنم کمی چهارچوبهای ذهنیتون رو کنار بگذارید. استفاده از کلمات دیگر زبانها هیچ ایرادی نداره کما اینکه زبانهای دیگه هم از ما قرض میگیرن ?
زبان یک مورد مهم تو پیوند دادن مردم به هم است. این کارهای شما، استفاده از واژه های زبان های دیگه، به عنوان یک رسانه ی پربازدید، باعث میشه مردم به خصوص نسل های جدید کمتر از زبان فارسی استفاده کنن و این استفاده از واژه های زبان های دیگه براشون یک مورد معمولی باشه، و همین در طولانی مدت به ضعف زبان دامن میزنه. زمانی که چند نسل از مردم از واژه های خاصی استفاده کنن و از واژه های فارسی استفاده نشه، به مرور واژه های فارسی غریبه میشه و میزان استفاده از اونها کمتر و کمتر میشه و همین یک راه برای تضعیف زبانه. زبان در فرهنگ و خیلی موارد دیگه ی کشور، بصورت مستقیم و غیر مستقیم، ربط داره.
بعضی از اشعار ما مربوط میشه به دوران سلطه ی اسلام ( صفویه - قاجار ، جمهوری اسلامی؛ ....) بر ایران که همین باعث شده واژه های عربی در بعضی اشعار استفاده بشه و این دلیلی بر استفاده از این واژگان نیست.
موافقم مخصوصا وقتی در رابطه با تکنولوژی صحبت میکنیم که اکثر لغات غربی هستن حالا چارتا کلمه شرقی و عربی ایرادی نداره