استعفای هم بنیانگذار توییتر پس از ۱۲ سال فعالیت
گزارش شده هم بنیانگذار توییتر « ایوان ویلیامز » که در حال حاضر مدیر عامل پلتفرم نشر الکترونیک آنلاین مدیوم نیز محسوب میشود، قصد دارد هیئت مدیریه توییتر را ترک نماید. بر اساس فرمهای جدید ثبت شده ...
گزارش شده هم بنیانگذار توییتر « ایوان ویلیامز » که در حال حاضر مدیر عامل پلتفرم نشر الکترونیک آنلاین مدیوم نیز محسوب میشود، قصد دارد هیئت مدیریه توییتر را ترک نماید. بر اساس فرمهای جدید ثبت شده در کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، ویلیامز رسماً تا پایان ماه جاری میلادی، هیئت مدیره توییتر را ترک خواهد نمود و دیگر نمی تواند در تصمیمگیریهای مهم این شبکه اجتماعی تاثیری داشته باشد.
او با انتشار بیانیهای عنوان نموده که ۱۲ سال فوق العاده را سپری کرده و به دستاوردهای کسب شده توسط توییتر افتخار میکند. وی همچنین اعلام نمود که قصد دارد روی پروژههای دیگری تمرکز کند اما با این حال هنوز از تیم توییتر حمایت معنوی خواهد کرد.
همچنین ایوان ویلیامز پستی در شبکه اجتماعی توییتر به عنوان خداحافظی منتشر نمود و گفت:
«من بسیار خوش شانس بودم که از ابتدا و به مدت ۱۲ سال در هیئت مدیریه توییتر مشغول بکار بودم. طی این مدت دوران عمیقاً جذاب، بسیار آموزنده و چالش برانگیزی را تجربه کردم.»
ایوان ویلیامز، به همراه جک دورسی و بیز استونز در سال ۲۰۰۷ توییتر را تاسیس کردند. در واقع این شبکه اجتماعی، تنها یکی از پروژههای این سه نفر طی فعالیتشان برای کمپانی پادکست اودیو بود که به بار نشست.
در ابتدا جک دورسی مدیر عامل توییتر لقب گرفت اما پس از یک سال ویلیامز، این مسئولیت را برعهده گرفت. سرانجام پس از دو سال، دیک کاستیو، جای ویلیامز را به عنوان مدیر عامل توییتر پر کرد.
جالب اینجاست که پس از طی شدن یک روند ۳۶۰ درجه، دوباره سمت مدیر عاملی از آن بنیانگذار توییتر یعنی جک دورسی شد یا بهتر بگوییم، دورسی حضانت فرزند خود را پس گرفت. در میان تمام این اتفاقات، ویلیامز کنار ننشست و ۱۲ سال تمام به همکاری با تیم توییتر به عنوان عضوی از هیئت مدیره ادامه داد.
برای اینکه بهتر بتوانید اتفاقات رخ داده پشت پرده توییتر را درک کنید، پیشنهاد میکنم با دیجیاتو، زندگی جک دورسی، مدیرعامل میلیاردر توییتر را مرور نمایید.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایوان ویلیامز کسی هست که سایت بلاگر (سرویس بلاگ اسپات) رو خلق کرد و بعد ها اون رو به گوگل فروخت