۲۹ دانشگاه ایرانی درمیان برترین مراکز آموزش عالی آسیا
«سیستم رتبه بندی دانشگاه های تایمز» (THEWUR) چهارصد دانشگاه برتر آسیا در سال ۲۰۱۹ را مشخص کرده که شامل ۲۹ مرکز آموزش عالی ایرانی هم می شود. THEWUR از معتبرترین و باسابقهترین نظامهای رتبه بندی بینالمللی مراکز آموزش عالی ...
«سیستم رتبه بندی دانشگاه های تایمز» (THEWUR) چهارصد دانشگاه برتر آسیا در سال ۲۰۱۹ را مشخص کرده که شامل ۲۹ مرکز آموزش عالی ایرانی هم می شود.
THEWUR از معتبرترین و باسابقهترین نظامهای رتبه بندی بینالمللی مراکز آموزش عالی است که از سال ۲۰۱۳ به انتشار فهرست بهترین دانشگاه های آسیا نیز می پردازد. این پایگاه در رتبهبندی خود سیزده شاخص مختلف در پنج گروه آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجه بینالمللی (اساتید، دانشجویان) را مورد بررسی قرار داده. این شاخص ها قبلا در تعیین بهترین دانشگاههای دنیا نیز بکار رفته بودند اما در این مطالعه بر اساس ویژگیهای مراکز آسیایی مورد بازبینی قرار گرفته اند.
بر اساس رتبه بندی تایمز دانشگاه نوشیروانی بابل با ۴۶.۸ امتیاز عنوان بهترین دانشگاه ایران و چهل و سوم آسیا را از آن خود کرده است. این مرکز رتبه برتر خود را مدیون کسب امتیاز عالی در بخش استنادات است چرا که از نظر آموزش، پژوهش، درآمد صنعتی و وجه بینالمللی نسبت به دانشگاه های امیرکبیر و صنعتی شریف در رتبه های ۸۰ و ۸۶ ضعیفتر است.
در رتبه های بعدی نیز دانشگاه های کاشان، علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان و علوم پزشکی تهران به ترتیب رتبه های ۹۹، ۱۰۷، ۱۰۹ و ۱۲۹ را در آسیا به خود اختصاص داده اند. تنها دانشگاه های برتر از مراکز ایرانی در منطقه ملک عبدالعزیز، الفیصل عربستان و خلیفه امارات هستند. برای مشاهده لیست کامل اینجا کلیک کنید.
در این فهرست چینهوای پکن با کنار زدن NUS سنگاپور به عنوان بهترین دانشگاه آسیا دست پیدا کرده. دانشگاه علم و فناوری هنگ کنگ هم با دو پله پیشرفت در رتبه سوم قرار گرفته است.
از میان ۴۰۰ دانشگاه برتر قاره کهن ژاپن با ۱۰۳ نماینده بهترین عملکرد را داشته و پس از آن چین با ۷۲ دانشگاه در رده دوم قرار دارد. در مجموع ۲۷ کشور موفق به حضور در این فهرست شده اند و از کشورهای با پیشرفت قابل توجه باید به اندونزی و فیلیپین اشاره کرد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
مقاله بازی، چه دردی از مملکت دوا کرد این رتبه بندی ها
هر دانشگاهی که بیشتر مقاله بده بیرون تو ژورنال های اونها براشون مقاله تولید کنه بهتره
یعنی در حقیقت بی خیر تر به جامعه خودمونه. این همه مشکل مملکت داره،
به نظرم این رتبه بندی درست نیست.
دانشگاه اصفهان با این عظمت و امکانات و بزرگی و زیبایی که داره تو این فهرست نقشی نداره؟ چقدر جالب
اگه توجه کنی ملاک فقط جلال و جبروت نیست ...