سومین رویداد توانتک: ارائه خدمات به معلولان فرصتی برای استارتآپها
سومین رویداد «توان تک» با تقدیر از توانیابان استارتآپی و پنل خبری پیرامون مناسب سازی سرویسهای استارتآپی برای توانیابان برگزارشد. «منصوره پناهی» مدیرعامل مجتمع نیکوکاری رعد با اشاره به گسترش فناوری و مزایای دهکده فناوری و ...
سومین رویداد «توان تک» با تقدیر از توانیابان استارتآپی و پنل خبری پیرامون مناسب سازی سرویسهای استارتآپی برای توانیابان برگزارشد.
«منصوره پناهی» مدیرعامل مجتمع نیکوکاری رعد با اشاره به گسترش فناوری و مزایای دهکده فناوری و تاثیر تکنولوژی در زندگی روزانه به دسترس پذیر شدن خدمات، اطلاعات و کسبوکارها گفت:
«توان تک یعنی تکنولوژی برای همه چراکه تمامی افراد مانند توانیابان حق استفاده از تکنولوژی را دارند. این فرصتیست برای صاحبان کسب و کار است تا خدمات خود را مناسب سازی کنند. در سایر کشورها وزارت دسترس پذیری وجود دارد تا خدمات در دسترس پذیر شوند.»
او در ادامه عنوان کرد که خلاقیت اهمیت زیادی دارد و برای همین رعد در تلاش است تا آموزش توانیابان را به سمتی ببرد که خلاقیت آنها فعال شود و بتوانند استارتآپ یا کسبوکار خود را راه اندازی کنند.
«شاهین اکبریان طبری» مدیرعامل چارگون نیز در صحبتهای خود از توجه اسنپ به توانیابان تقدیر کرد. در ادامه لوح توان تک را به «فرهادی» مدیر عامل ویتانا و حامی بوچیا، «ابراهیم دشتی» از اعضای خانواده توانیابان، «حیدری» طراح توانیاب ولیچر برقی و «مهدی محمدی» دبیر ستاد توسعه تجارت الکترونیک برای حمایت از استارتآپها و «حمیدرضا محترم» موسس استارتآپ «ناشنوایان پرتو تهران» اهدا کرد.
در پنل توان تک که با حضور «ژوبین علاقبند» مدیرعامل اسنپ، «وحید رجبلو» بنیانگذار استارتآپ توانیتو، «دشتی» یکی از توانیابان و طبری برگزار شد، مناسبسازی سرویسهای استارتآپها مورد بحث و بررسی قرار گرفت. علاقبند به فرهنگ حمایت از توانیابان تاکید کرد و گفت: «مهمترین وظایف شرکتها این است تا امکانات به توانیابان ارائه کند تا آنها خانه نشین نشوند. اینکه اسنپ در دسترس پذیر باشد مهم نیست بلکه این اهیمت دارد که برای این افراد اشتغالزایی کنیم.»
دشتی نیز در حضور توانیابان را در ردههای تصمیمگیری بیاهمیت دانست و تاکید کرد باید ذهن جامعه آماده باشد و مدیران به حقوق افراد معلول آگاهی داشته باشد: «در بسیاری از کشورها مدیران به نیازهای معلولان واقف هستند و رعایت مناسبسازیهای لازم برای آنها را از وظایف خود میدانند چراکه نسبت به این موضوعات آگاهی دارند»
رجبلو نیز به فرهنگ اشتباهی که توانیابان را کم توقع بار میآورد انتقاد کرد و افزود همین موجب میشود تا معلولان پیشرفت نکنند و نتوانند حقوق خود را درخواست کنند.
طبری هم به فقدان فرهنگسازی اشاره کرد و افزود: «ما در جامعه توانیابان را دیگران جدا میکنیم در حالیکه در سایر کشورها حتی در برنامههای تلویزیونی کودکان حضور افراد توانیاب مشاهده میشود تا کودکان از ابتدا ذنحوه تعامل با آنها را یاد بگیرند.»
ما افراد را جدا کردیم از سایرین به همین دلیل نمیتوانیم با انها ارتباط برقرار کنیم مانند تلویزیون کودکان
مدیر عامل اسنپ در ادامه به خدماتی که برای توانیابان ارائه خواهد شد پرداخت:
«ما پیشرفت اپ برای توان یابان را در دستور کار خود داریم. زمانیکه تماس امن راه اندازی شد در آن امکان ارسال پیام نبود که در حال اصلاح است. ضمن آنکه ما آموزشهایی برای رانندهها در نظر گرفتهایم تا چتها و پیامکهای افراد توانیاب را پاسخ دهند و این کار به صورت ویدیوهای آموزشی برای آنها انجام خواهد شد»
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.