ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

نسل دهمم اینتل
تکنولوژی

اینتل از ۸ پردازنده نسل دهم سری Comet Lake خود رونمایی کرد

اینتل امروز از ۸ پردازنده جدید نسل دهم خود رونمایی کرد. پردازنده های جدید سری Comet Lake اینتل با استفاده از فرایند ۱۴ نانومتری ساخته شده اند و سری Y  و U را در بر ...

Maryam Mousavi
نوشته شده توسط Maryam Mousavi | ۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۰

اینتل امروز از ۸ پردازنده جدید نسل دهم خود رونمایی کرد. پردازنده های جدید سری Comet Lake اینتل با استفاده از فرایند ۱۴ نانومتری ساخته شده اند و سری Y  و U را در بر می گیرند.

پیشرفته ترین عضو این خانواده چیپ Core i7-10710U نام دارد که نخستین تراشه شش هسته ای از سری U اینتل محسوب می شود، ۱۲ ریسمان را در بر می گیرد و نسبت به برخی از پردازنده های Ice Lake بیشینه سرعت کلاک بالاتری دارد.

البته چیپ های ۱۴ نانومتری جدید اینتل فاقد مزایای چیپ های ۱۰ نانومتری این شرکت هستند، ضمن آنکه مصرف انرژی بیشتری نسبت به چیپ های Ice Lake دارند. علاوه بر این هیچیک از آنها کارت گرافیک های مجتمع نسل ۱۱ این شرکت را ندارند. در مقابل سری Comet Lake از نسخه های قبلی کارت گرافیک های مجتمعی استفاده می کنند که پیشتر در تراشه های اینتل به کار رفته بود و فقدان حرف G در شماره مدل این تراشه ها نیز چنین موضوعی را تایید می کند.

به بیان دیگر اگر لپ تاپ خریداری شده شما کارت گرافیک اختصاصی AMD یا انویدیا را نداشته باشد، پردازنده های نسل دهم به خودی خود توان گرافیکی چندان خوبی ندارند و بسته به بازی مورد نظرتان ممکن است شما را با مشکل روبرو کنند.

اگر قبلا به خاطر نام گذاری عجیب و غریب چیپ های نسل دهم اینتل دچار سردرگمی شده بودید باید بگوییم که این سردرگمی شما قرار است بیشتر شود و تنها راه تان برای تشخیص چیپ های ۱۴ نانومتری اسم مدل آنها است.

 

در سری Comet Lake همانطور که در تصویر بالا می بینید برای تشخیص سطح عملکرد چیپ باید به دنبال U یا Y در نام آنها بگردید. البته پردازنده های Ice Lake اینتل نیز به لحاظ فنی محصولاتی از دسته بندی U و Y هستند هرچند که این دو حرف را در نام آنها پیدا نمی کنید. در مقابل اینتل با اضافه کردن G و یک عدد به انتهای اسامی شان که در واقع معرف وجود کارت گرافیک Iris Plus در آن سری می شود آنها را متمایز کرده است.

نکته دیگر در مورد چیپ های ۱۴ نانومتری اینکه از حافظه های سریع LPDDR4x در لپ تاپ ها پشتیبانی می کنند که این علاوه بر پشتیبانی از Thunderbolt 3 و وای فای ۶ است که در دیگر پردازنده های نسل دهم هم وجود داشت. شرکت سازنده در بیانیه خبری خود همچنین اعلام کرده که برخی از این چیپ ها در لپ تاپ های پروژه آتنا به کار خواهند رفت (منظور لپ تاپ هایی است که تا ۹ ساعت دوام می آورند).

اما شاید بخواهید بدانید که این لپ تاپ ها دقیقا از چه زمانی وارد بازار می شوند. طبق اعلام اینتل این چیپ ها در محصولاتی استفاده خواهند شد که در فصل تعطیلات (حدودا چهارماه دیگر) وارد بازار می شوند. و با وجود آنکه چیپ های کم مصرف تر Ice Lake در لپ تاپ های گران قیمت تری به کار خواهند رفت، این پردازنده ها احتمالا در الترابوک های ارزان تر، لپ تاپ های دو در یک و دیگر پی سی های باریک از جمله سرفیس و مک بوک های آتی مورد استفاده قرار می گیرند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی