ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

شرکت های آمریکایی
تکنولوژی

ترامپ به شرکت‌های آمریکایی دستور داد از چین خارج شوند

دونالد ترامپ با انتشار توییت های شدیداللحنی چینی‌ها را به سرقت صدها میلیارد دلار دارایی آمریکا متهم کرده و خواستار خروج کمپانی های آمریکایی از این کشور شد. در روزهای اخیر اقدامات تلافی جویانه چین ...

یونس مرادی
نوشته شده توسط یونس مرادی | ۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۰

دونالد ترامپ با انتشار توییت های شدیداللحنی چینی‌ها را به سرقت صدها میلیارد دلار دارایی آمریکا متهم کرده و خواستار خروج کمپانی های آمریکایی از این کشور شد.

در روزهای اخیر اقدامات تلافی جویانه چین و امریکا از جمله اعمال تعرفه بر ۷۵ میلیارد دلار کالای آمریکای از سوی پکن، افزایش مالیات محصولات چینی در ایالات متحده و درخواست ترامپ برای خروج شرکت ها از خاک طرف مقابل باعث سقوط شاخص بورس های عمده جهان شد. برای مثال می توان به ارزش سهام اپل اشاره کرد که بلافاصله پس از افزایش تعرفه توسط چین ۴.۶ درصد کاهش پیدا کرد.

شرکت های آمریکایی

ترامپ که به استفاده از شبکه های اجتماعی برای اعلام مواضع رسمی علاقه خاصی دارد با انتشار توییت هایی به شدت به چینی ها تاخته است:

در سال های گذشته کشورمان به شکل احمقانه ای تریلیون ها دلار را به چین باخته است. آنها هر سال حق مالکیت معنوی ما با ارزش میلیاردها دلار را به سرقت می برند و می خواهند به اینکار ادامه دهند.

صادقانه بگویم به چین احتیاجی نداریم و بدون آنها خیلی بهتر هم خواهیم بود. چین ده ها سال است مبالغ هنگفتی پول را از طریق آمریکا برای خود دست و پا کرده یا به سرقت برده. این روند باید متوقف شود.

رییس جمهور آمریکا در ادامه توییت خود از شرکت های آمریکایی خواسته به دنبال جایگزینی برای چین باشند. وی قبلا هم کمپانی های این کشور را به توسعه کسب و کار در داخل آمریکا تشویق کرده بود.

هنوز مشخص نیست ترامپ از چه ابزارهایی برای مجبور کردن غول های آمریکایی به ترک چین استفاده می کند اما وضع عوارض بیشتر برای کالاهای تولید شده در چین به معنی افزایش قیمت آنها برای کاربران آمریکایی است و همین عامل می تواند مسئولان شرکت ها را به انتقال خطوط تولید مجبور کند.

علاوه بر این ترامپ می تواند رقابت شرکت های آمریکایی فعال در چین در قراردادهای فدرال را ممنوع کند یا حتی برای پیش بردن اهدافش به قانون شرایط اضطراری ملی متوسل شود. در هر صورت این جنگ تجاری که بیش از همه به ضرر کاربران تمام شده احتمالا در آینده نزدیک پایان نخواهد یافت.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • saeed۱۹۸۵۹
    saeed۱۹۸۵۹ | ۳ شهریور ۱۳۹۸

    دمش گرم بلاخره یکی پیدا شد جلوی دزدی ها کپی کاری ها و زرنگ بازی های چینی ها وایساد
    ما که نتونستیم حقمون از چین بگیرم و اجازه دادیم چینی ها صنعتمون ویران کنن حتی نتونستیم فرشمون از دست چینی ها نجات بدیم

    • MiAmir
      MiAmir | ۳ شهریور ۱۳۹۸

      چون ما نتونستیم پس ترامپ بر*نه تو نظم نوین جهانی؟؟ اولا چین تقریبا ب بلوغ رسیده دوما اگه امریکاییها از چین برن اولا قیمت کالاهای امریکایی میرن بالا ثانیا ینی بقیه جاها کار قبلی چین رو تکرار نمیکنن؟؟

    • Hadi.TJ
      Hadi.TJ | ۴ شهریور ۱۳۹۸

      دوست عزیز، این کار به هیچ وجه ربطی به جلوگیری دزدی ها و کپی کاری ها و حتی زرنگ بازی های چینی نداره... این کار مستقیما داره کاربران رو هدف قرار میده که ضرر بیشتری کنن و البته دولت آمریکا رو هدف قرار میده که سود بیشتری کنه...وگرنه چین که کار خودش رو ادامه میده، شرکت های بزرگش سر جاشون هستن و نهایتا شاید دو سه تا شرکت که کار تولید محصولات امریکایی در چین رو بر عهده داره یه مدت تعطیل بشن، که خوب باز ضررش رو اون کارگر چینی میبینه...در کل این حرکت بیشتر به ضرر بازار و شرکتهای امریکایی (و البته به سود دولت امریکا هست)... و واقعا دفاع یک ایرانی از این طرح رو هیچ جوره نمیتونم درک کنم ...

مطالب پیشنهادی