ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مدل نهایی آسپارک Owl معرفی شد؛ ابرخودروی برقی 2012 اسب بخاری

کمپانی ژاپنی آسپارک (Aspark)، از مدل نهایی هایپرکار تمام الکتریکی خود به نام آسپارک Owl رونمایی کرد. این خودروی جاده ای برقی با توان 2012 اسب بخاری خود، لوتوس اوایا را پشت سر گذاشته و ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۲۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۰

کمپانی ژاپنی آسپارک (Aspark)، از مدل نهایی هایپرکار تمام الکتریکی خود به نام آسپارک Owl رونمایی کرد. این خودروی جاده ای برقی با توان 2012 اسب بخاری خود، لوتوس اوایا را پشت سر گذاشته و لقب قدرتمندترین خودروی جاده ای دنیا را به خود اختصاص می دهد.

به گفته شرکت سازنده، شتاب صفر تا 96 کیلومتر و صفر تا صد کیلومتر بر ساعت آسپارک Owl به ترتیب 1.69 و 1.9 ثانیه بوده که آن را در زمره یکی از پرشتاب ترین خودروهای دنیا قرار می دهد. شتاب صفر تا 300 کیلومتر بر ساعت نیز 10.6 ثانیه اعلام شده و نهایت سرعت آن نیز روی 400 کیلومتر بر ساعت محدود شده است.

هایپرکار Aspark Owl

از این خودروی 3 میلیون دلاری تنها 50 دستگاه ساخته می شود که 15 مدل از آن تاکنون به فروش رفته است. خودروی مورد بحث توسط شرکت MAT در ایتالیا تولید خواهد شد و به گفته «ماسانوری یوشیدا» (Masanori Yoshida)، مدیر شرکت آسپارک، نمونه های نهایی این خودرو تا سال آینده میلادی آماده خواهند شد.

بهتر است کمی در مورد عملکرد آسپارک Owl صحبت کنیم. این اعجوبه ژاپنی از چهار موتور برخوردار است که از باتری 64 کیلو وات ساعتی لیتیوم-یونی نیرو می گیرند. موتورها درون شاسی مونوکوک کربن جا خوش کرده و توانایی تولید حداکثر 2012 اسب بخار نیرو و 1999 نیوتن بر متر گشتاور را دارند که بیشتر از لوتوس اوایا و پینین فارینا باتیستا Rimac C_Two است.

هایپرکار Aspark Owl

آسپارک Owl به لطف بهره مندی از تکنولوژی گشتاور برداری (Torque Vectoring) علاوه بر مسیرهای مستقیم، عملکرد مناسبی در مسیرهای پیچ دار دارد. یوشیدا می گوید آنها از زمان رونمایی از Owl برای اولین بار در 2017، سخت تلاش کرده اند تا این اتومبیل نه تنها سریع تر شود، بلکه لقب سریع ترین را نیز به خود اختصاص دهد.

خودروی مورد بحث با یک بار شارژ کامل می تواند تا شعاع 450 کیلومتری حرکت کند؛ ولی مطابق معمولِ آنچه در خودروهای برقی مشاهده می شود، در صورت شتاب گیری های مداوم و به چالش کشیدن خودرو، باید انتظار کاهش شعاع حرکتی را داشت.

هایپرکار Aspark Owl

مدل نهایی نسبت به کانسپت سال 2017 تغییراتی داشته که از آنها می توان به آینه های بال شکل، باله عقب فعال و شیشه کناری جدید اشاره کرد. درب های پروانه ای، پنل های فیبر کربن، سیستم تعلیق هیدرولیکی و طراحی داخلی «سوپر لاکچری» دست نخورده باقی مانده و وزن خودرو نیز 1900 کیلوگرم اعلام شده است.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی