ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

جزییات سومین همایش و نمایشگاه «تهران هوشمند» تشریح شد

«محمد فرجود»، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران برنامه‌های همایش و نمایشگاه تهران هوشمند را تشریح کرد. او گفت که هفته تهران هوشمند از فردا (۱۲ آذر) با برنامه‌های جانبی آغاز و در روزهای ۱۸ ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۰

«محمد فرجود»، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران برنامه‌های همایش و نمایشگاه تهران هوشمند را تشریح کرد. او گفت که هفته تهران هوشمند از فردا (۱۲ آذر) با برنامه‌های جانبی آغاز و در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذر، «همایش و نمایشگاه تهران هوشمند» به عنوان پایانی برای این هفته، برگزار خواهد شد.

تهران هوشمند

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران امروز (۱۱ آذر) و در نشست خبری مربوط به همین همایش، اعلام کرد که برنامه تهران هوشمند، برنامه اصلی شهرداری تهران برای حرکت به سمت شهر هوشمند است:

«در سال ۹۷ مشغول برنامه‌ریزی‌ و ایجاد زیرساخت‌ها و همچنین اجرای پروژه‌های پایلوت درباره تهران هوشمند بودیم. اما سال ۹۸ عملاً، سال اول اجرای برنامه‌های ماست و اکنون برنامه تهران هوشمند در حال رسیدن به فاز اجرایی است. پروژه‌های مختلفی را شروع کرده‌ایم و به مرور، نتایج آن را می‌بینیم. نتیجه برخی دیگر از آن‌ها نیز به دست آمده و در همین هفته از آن‌ها رونمایی می‌کنیم.»

فرجود می‌گوید تهران برای حرکت به سمت هوشمند شدن، بر مبنای چالش‌ها، نیازهای شهر و ظرفیت‌های موجود برنامه‌ریزی کرده است. او در رابطه با هدف اصلی برگزاری همایش تهران هوشمند، می‌گوید: «این همایش و نمایشگاه صرفاً بر تهران متمرکز نیست و برای کل شهرهای هوشمند در کشور، محلی است برای تبادل اطلاعات. هدف این نمایشگاه تبدیل شدن به جایگاهی برای به اشتراک گذاری تجربه‌ها و اطلاعات درباره شهر هوشمند است.»

فرجود خبر می‌دهد که در همایش و نمایشگاه تهران هوشمند که ۱۸ و ۱۹ آذر در برج میلاد برگزار می‌شود، ۱۲ پنل تخصصی وجود دارد و تم برنامه امسال، داده محوری برای مدیریت بهتر شهری است.

نمایشگاه استارتاپ‌ها

فرجود همچنین اعلام کرد که در کنار همایش تهران هوشمند، نمایشگاه ویژه استارتاپ‌ها نیز برگزار می‌شود و ۵۰ استارتاپ منتخب، به شکل رایگان در این نمایشگاه خدمات‌شان را به بازدیدکنندگان معرفی می‌کنند:

«برای استارتاپ‌ها مکانی قرار داده‌ایم تا سرویس‌های خود را عرضه کنند. تفاهمی هم امضا کرده‌ایم تا مجموعه‌هایی که چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی سرمایه‌گذار هستند، در فضایی به نام «کافه سرمایه» با استارتاپ‌ها درباره سرمایه‌گذاری یا مشارکت گفتگو کنند.»

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران درباره داده‌هایی که شهرداری می‌تواند در اختیار کسب‌وکارها قرار دهد نیز صحبت کرد. او گفت که در سامانه‌ی داده نمای تهران به آدرس Data.tehran.ir، تاکنون ۸۴۰ دیتاست قرار داده شده است: «اطلاعاتی که از سال ۱۳۶۳ در رابطه با آمارهای شهر تهران در اختیار ما بوده را آنجا منتشر کرده‌ایم. سعی می‌کنیم بیشتر نقش داده و استفاده از آن را در شهر توسعه دهیم. از طرفی بیشتر از ۵۰ عدد API تاکنون در اختیار برنامه‌نویسان و شرکت‌هایی که توسعه خدمات شهری را انجام می‌دهند، قرار داده‌ایم و از آن‌ها خواسته‌ایم اگر به موارد دیگری نیاز دارند، اطلاع دهند تا آن را آماده کنیم.»

تهران من و یک شبکه اجتماعی برای دوچرخه‌سواران

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران همچنین خبر داد که نسخه جدید تهران من (اپلیکیشن و وب‌سایت) در همایش تهران هوشمند  رونمایی می‌شود که استفاده از آن راحت‌تر است و قابلیت‌های تازه‌ای به آن نیز اضافه شد است:

«به تازگی سرویس‌هایی به تهران من اضافه شده و غیر از سرویس طرح ترافیک، حوزه شهرسازی به آن اضافه شده بود. حالا شهروندان آنجا کارتابل دارند و اگر پرونده‌ای باز در حوزه شهرسازی دارند، می‌توانند آن را یا پرونده‌های سابق خود را مشاهده کنند. همچنین امکان خرید بلیت مترو و خط یک BRT در تهران من فراهم شده و دیگر نیازی به بلیت کاغذی نیست و شهروندان می‌توانند با استفاده از موبایل تردد کنند. از طرف دیگر قسمت «املاک من» هم در سامانه تهران من اضافه می‌شود تا شهروندان بتوانند املاک خود، عوارض آن و سایر اطلاعات املاک‌شان را مشاهده کنند. از طرف دیگر امکان ارسال اطلاعات در حوزه «مشکلات شهری» فراهم شده تا فیلم، عکس، صوت و لوکیشن از سوی کاربر ارسال شود. به این شکل شهروند در صورت مشاهده یک مشکل شهری، بدون نیاز به تماس با شماره ۱۳۷، می‌تواند از طریق اپلیکیشن داده‌ها را ارسال کند.»

فرجود همچنین گفت که در این همایش، از اپلیکیشنی که با کمک بخش خصوصی برای دوچرخه سواران توسعه داده شده، رونمایی خواهد شد. او گفت این اپلیکیشن قابلیت‌های مهمی برای دوچرخه سواران دارد؛ مانند مسیریابی ویژه دوچرخه، معرفی ایستگاه‌های دوچرخه در سطح تهران، معرفی مسیرهای شیب‌دار، ارزیابی فعالیت جسمانی و البته یک شبکه اجتماعی برای دوچرخه سواران.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • eimanarenji
    eimanarenji | ۱۱ آذر ۱۳۹۸

    هوشمند؟ هوشی که نتونید ۴ تا اپ درست توی استورهای معتبر دنیا به صورت رسمی داشته باشیم چیه؟

مطالب پیشنهادی