ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

با بدترین فناوری های سال 2019 آشنا شوید

برای این که محصولی در لیست بدترین های سال قرار گیرد، باید کارهای محیرالعقولی انجام دهد. مثلاً باید باعث ورشکستگی شود، اطلاعات کاربران را لو دهد و یا آنقدر گران قیمت باشد که محصولات اپل ...

پیمان حسنی
نوشته شده توسط پیمان حسنی | ۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰

برای این که محصولی در لیست بدترین های سال قرار گیرد، باید کارهای محیرالعقولی انجام دهد. مثلاً باید باعث ورشکستگی شود، اطلاعات کاربران را لو دهد و یا آنقدر گران قیمت باشد که محصولات اپل در مقایسه با آن ارزان به نظر برسند. در ادامه با بدترین فناوری های سال 2019 آشنا می شوید.

زنگ درب Ring

بدترین فناوری های سال 2019

زنگ درب تصویری کمپانی رینگ (Ring) در نگاه اول ابتدا ایده خوبی به نظر می رسد. افراد تنبل به کمک این گجت می توانند حین لم دادن روی مبل، از فردی که پشت در منزل ایستاده باخبر شوند.

کسی فکرش را هم نمی کرد که مدیران کمپانی رینگ در همکاری با پلیس آمریکا، اجازه دسترسی مامورین پلیس به تصاویر دوربین های نظارتی را بدهند. این شرکت اپلیکیشن نظارت بر محیط اطراف منزل را هم توسعه داده که از گزند هکرها در امان نبوده است.

سرویس اشتراک فیلم MoviePass

کمپانی سرویس اشتراک فیلم «مووی پس» (MoviePass) در سال 2019 به معنای واقعی کلمه گند زد. این سرویس به بعضی از مشترکین اجازه تماشای فیلم «گنجشک سرخ» (Red Sparrow) را نداد، با تغییر پسورد کاربران در خدمات دهی خود اختلال ایجاد کرد و مهم تر از همه، اطلاعات کارت بانکی حدود 58 هزار کاربر را لو داد. این شرکت پس از افتادن در سراشیبی، سرانجام اواخر سال 2019 غزل خداحافظی را خواند.

ساعت هوشمند گارمین MARQ

گارمین قصد داشت با خانواده MARQ، پلی بین ساعت های لوکس و هوشمند بزند و البته تا حدی هم موفق شد. این شرکت به جای استفاده از نمایشگر OLED، از صفحه نمایش همیشه روشن LCD استفاده کرد. نتیجه چنین کاری ساعت هوشمندی زیبا و مقاوم بود؛ ولی مشکل این بود که بدون نور شدید نمی شد صفحه این ساعت 1500 دلاری را خواند.

پردازنده های سری کامت لیک اینتل

اینتل بالاخره سال جاری میلادی پردازنده سری آیس لیک را به بازار عرضه کرد. پردازنده های این سری که بر اساس معماری 10 نانومتری تولید شده اند، سریع تر از تمام پردازنده های لپ تاپ ساخت این تراشه ساز هستند.

اینتل نتوانست به تقاضای بالای سری آیس لیک پاسخ دهد به همین دلیل به سراغ تولید پردازنده های 14 نانومتری کامت لیک رفت. سرعت پردازنده های این سری مناسب است، ولی عملکرد گرافیکی در مقایسه با سری آیس لیک تقریباً دست نخورده باقی مانده. اینتل با فروش این سری و سری آیس لیک تحت عنوان «نسل دهم»، سبب سردرگمی بسیاری از کاربران شد.

محافظ پلاستیکی نمایشگر گلکسی فولد

لایه پلیمری گلکسی فولد اصلی کاری فراتر از محافظت از نمایشگر انجام می داد و در صورتی که کاربر آن را جدا می کرد، گوشی 2 هزار دلاری وی باید روانه سطل زباله می شد. این لایه پلاستیکی نازک دردسرهای زیادی برای سامسونگ ایجاد کرد تا جایی که سازنده کره ای مجبور شد عرضه گلکسی فولد را پنج ماه به تعویق بیندازد.

ربات خواب Somnox

ربات Somnox نوعی بالش لوبیا شکل است که با تقلید از نفس کشیدن کاربر به او کمک می کند تا بخوابد. البته اوضاع به این سادگی ها نیست چون این ربات ویژگی های عجیبی دارد که کاربر را از خرید آن پشیمان می کند. این محصول 600 دلاری سنگین بوده و کاربر باید در رختخواب با آن کشتی بگیرد. صداهایی که این ربات از خود پخش می کنند نیز به جای اینکه فرد را به خواب ببرند، او را خواب زده تر می کنند.

چراغ مطالعه Dyson Lightcycle

این چراغ مطالعه زیباست و می تواند دمای رنگ را با توجه به زمان روز به طور اتوماتیک تنظیم کند. روی این لامپ برچسپ قیمت 600 دلاری چسبانده شده که حتی افراد متمول را نیز به تعجب وا می دارد. کاربران آمریکایی می توانند با پول این لامپ تمام منزل خود را به لامپ هوشمند مجهز کرده و با باقی مانده پول، قبض برق را پرداخت کنند.

ماگ هوشمند Ember Smart Mug v2

بعضی وقت ها یک محصول دقیقاً همان چیزی که شما انتظار دارید را انجام می دهد ولی باز هم شما را ناامید می کند. ماگ هوشمند Ember Smart Mug v2 اینگونه است. این ماگ عایق بندی شده از نمایشگر و دکمه های لمسی بهره می برد و به کمک اپ اختصاصی می توان دمای دقیق نوشیدنی را تعیین کرد.

ولی قیمت 180 دلاری آن بسیاری را از خریدش منصرف می کند. خصوصاً اینکه برای راه اندازی آن به کتری نیاز است. اگر این محصول می توانست آب سرد را به آب جوش تبدیل کند، شاید می شد قیمت 180 دلاری آن را توجیه کرد.

اسپیکر هوشمند Sonos

کاربران مدت ها اسپیکری می خواستند که بتواند از طریق بلوتوث آهنگ ها را استریم کند. سال 2019 شرکت Sonos به این خواسته کاربران با Sonos Move پاسخ داد. این اسپیکر هوشمند قابل حمل و بیسیم بوده و با وای فای و بلوتوث کار می کند. کیفیت صدای آن نیز مناسب توصیف شده است. این محصول به خاطر قیمت بالا (400 دلار) توانایی رقابت با محصولات مشابه را نداشته و خریدار می تواند با پرداخت هزینه بسیار کمتر اسپیکر دیگری را انتخاب کند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • kianoosh jahani
    kianoosh jahani | ۱۲ دی ۱۳۹۸

    خب نمیشه گفت فناوری بد هم داریم اما شاید الان وقت ظهورشون نبوده یا اینکه بعدها بشه از این فناوری ها یه استفاده های دیگه کرد

  • Alinikan
    Alinikan | ۱۱ دی ۱۳۹۸

    فقط ساعت گارمین گارمین گدایه?

  • O۹Erd
    O۹Erd | ۱۱ دی ۱۳۹۸

    اسپیکر اپل رو هم باید بهش اضافه کنن

مطالب پیشنهادی