ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

جذب سرمایه در استارتاپ «کشمون» با هدف فعالیت گسترده خارج از ایران

استارتاپ کشمون اعلام می‌کند که موفق به جذب سرمایه از طریق شرکت «پرسال» و همچنین یک سرمایه گذار فرشته به نام «فرزین فردیس» (نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران) شده است. این استارتاپ ...

امیر مستکین
نوشته شده توسط امیر مستکین | ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۴

استارتاپ کشمون اعلام می‌کند که موفق به جذب سرمایه از طریق شرکت «پرسال» و همچنین یک سرمایه گذار فرشته به نام «فرزین فردیس» (نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران) شده است. این استارتاپ که ماموریت خود را اتصال کشاورزان و خریداران برای ارائه محصولاتی همچون عسل و زعفران تعریف کرده است، حالا به دنبال افزایش فعالیت خود در فضای بین‌المللی و البته تکمیل سبد محصولات خود است.

«محمد قائم پناه»، مدیرعامل کشمون در گفتگو با دیجیاتو و درباره چرایی و چگونگی انتخاب این سرمایه‌گذاران، می‌گوید که شرکت پرسال، بخش سرمایه‌گذاری مربوط به استارتاپ‌ها را راه‌اندازی کرده است: «شاید این شرکت به اندازه VCهای دیگر قدیمی نباشد اما سابقه بالایی در حوزه سرمایه‌گذاری دارند. مهم‌ترین نکته در انتخاب سرمایه‌گذار این بود که بدانیم چه هم‌افزایی می‌توانیم با هم داشته باشیم، و پرسال سابقه بالایی در حوزه صادرات دارد و شبکه‌ای که این شرکت در همین حوزه و خارج از ایران در اختیار دارد به شدت برای ما با اهمیت است.»

قائم پناه اشاره می‌کند که آنچه در کشمون اهمیت ویژه‌ای دارد، جنبه‌های اجتماعی و زیست‌محیطی، و همچنین بهبود وضعیت اقتصادی کشاورزان است: «در این زمینه نیز با پرسال هم‌راستا بودیم. در واقع جنبه‌ی صادرات، و البته دغدغه‌های مشترک باعث شد تا همکاری را با هم آغاز کنیم.»

مدیرعامل کشمون می‌گوید در سال جاری و مخصوصاً با این جذب‌ سرمایه‌، به دنبال تکمیل سبد محصولاتش و افزایش پتانسیل صادرات است. این در حالی است که کشمون به گفته مدیرعاملش، پیشتر نیز صادرات به شکل نسبتا محدود داشته است اما اکنون می‌خواهد با این جذب سرمایه و البته استفاده از شبکه‌ای که سرمایه‌گذار جدیدش در اختیارش قرار می‌دهد، فعالیت گسترده‌تری در این حوزه داشته باشد.

اما محدودیت‌های لجستیکی، مخصوصا در دوران کرونا و چالش‌های انتقال پول چقدر مانع تحقق اهداف کشمون خواهند شد؟ قائم پناه در پاسخ به همین سوال به دیجیاتو می‌گوید: «تحقق این هدف قطعا سخت است و در این رابطه شکی نداریم. اما واقعا خوشبین هستیم که سرمایه‌گذاران جدید ما می‌توانند همین چالش‌ها را برای ما حل کنند، چرا که تجربه بالا و گردش مالی‌های بزرگ در همین حوزه دارند. مسئله لجستیک هم در دوران کرونا تبدیل به یک چالش بزرگ شده‌ است و تا پیش از این، مشکلی در حوزه ارسال کالا نداشتیم.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (3 مورد)
  • HhMojtaba666
    HhMojtaba666 | ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹

    خیلی خوبه،امیدوارم موفق باشه.متاسفانه دلال از خود کشاورز بیشتر سود میکنه.
    با حذف دلال سود به خود کشاورز میرسه.
    با ارزوی موفقیتش??

  • Sakaei
    Sakaei | ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹

    استارت آپه جالب و کار آمدیه
    امیدوارم به زودی برندی کامل برای تولید و فروش زعفزان و محصولات این چنینی باشند و انقدر زعفران ایران نره تو کشور های دیگه بسته بندی و به نام خودشون توی سطح دنیا پخش کنن

    • Milad
      Milad | ۱ خرداد ۱۳۹۹

      خام فروشی اونم تو حوزه ی زعفران دیگه واقعا قابل تحمل نیست. امیدوارم یه روزی این مشکل حل بشه. مشکلی که شاید بعضی ها نمیخوان که حل بشه

مطالب پیشنهادی