ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

فهرست بدترین رمزهای عبور سال ۲۰۲۰ منتشر شد

محققین شرکت «NordPass» فهرست بدترین رمزهای عبور سال 2020 را منتشر کردند. بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد کاربران توجه چندانی به امنیت داده‌های خود ندارند و کماکان ساده‌ترین پسوردها را انتخاب می‌کنند. بررسی‌های انجام شده ...

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۲۹ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۰۰

محققین شرکت «NordPass» فهرست بدترین رمزهای عبور سال 2020 را منتشر کردند. بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد کاربران توجه چندانی به امنیت داده‌های خود ندارند و کماکان ساده‌ترین پسوردها را انتخاب می‌کنند.

بررسی‌های انجام شده روی رمزهای عبور در سال 2015 نشان می‌داد که بسیاری از کاربران متاسفانه پسورد مناسب و با امنیت بالایی را برای حساب کاربری خود انتخاب نمی‌کنند. بدترین رمزهای عبور آن مقطع زمانی پسوردهایی همچون «123456» و «password» اعلام شده بود.

بررسی‌های جدید نشان می‌دهد اکنون در سال 2020 و بعد از گذشت 5 سال شرایط تغییر خاصی نکرده و کماکان برخی کاربران از همین پسورها استفاده می‌کنند.

محققین شرکت NordPass پس از تجزیه و تحلیل 275699516 گذرواژه‌‌ای که در اثر رخنه‌های امنیتی در سال 2020 لو رفته‌ بودند، دریافتند که برخی کاربران کماکان رمزهای عبور بسیار ساده‌ای را انتخاب می‌کنند که به را‌حتی می‌توان آنها را حدس زد و هکرها چنین رمزهایی را در زمانی کمتر از یک یا دو ثانیه هک می‌کنند. بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که تنها 44 درصد پسوردهای انتخاب شده منحصر به فرد بودند.

NordPass در گزارش سالیانه خود، فهرستی از ده پسورد ساده و تعداد کاربرانی که از چنین گذرواژه‌هایی استفاده می‌کنند، تهیه کرده است.

گزارش سالیانه مربوط به امنیت رمز عبور نشان می‌دهد که محبوب‌ترین پسوردهای ساده در بین کاربران کماکان گذرواژه‌های «123456»، «123456789»، «picture1»، «password» و « 12345678» هستند.

به استثنای رمز عبور «picture1» که رمزگشایی آن تقریبا سه ساعت طول کشیده، بقیه موارد به راحتی در عرض چند ثانیه رمزگشایی می‌شوند.

ظاهرا کاربران هنور تمایلی به استفاده از رمزهای عبوری با امنیت بالا که به راحتی قابل هک شدن نباشند، ندارند و به همین دلیل پسوردهایی ساده مثل « football »، «iloveyou»، «letmein» و «pokemon» را انتخاب می‌کنند.

هنگام انتخاب گذرواژه باید به تکراری بودن الگوهای عددی و حروفی آن دقت کنیم. استفاده از نمادهای مختلف، حرف بزرگ در یکی از حروف پسورد و عدم استفاده از اطلاعات شخصی مانند تاریخ تولد، کد ملی و ... بسیار حائز اهمیت است.

از سوی دیگر، صاحبان کسب و کار که بعضا کاربران در سایت‌های آنها حساب کاربری ایجاد می‌کنند نیز باید به حفظ حریم خصوصی و امنیت کاربران خود اهمیت بدهند و اجازه انتخاب چنین رمز عبور‌های ساده‌ای را در حین ایجاد حساب به کاربران ندهند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی