۵ راهکار بازاریابی کم هزینه برای استارتاپها
در مورد روشهای مختلف بازاریابی مطالب بسیاری نوشته شده است؛ اما در این مطلب قصد داریم 5 نکته کاربری و البته اقتصادی در بازاریابی را معرفی کنیم که میتواند نقطه عطفی در فروش محصولات و ...
در مورد روشهای مختلف بازاریابی مطالب بسیاری نوشته شده است؛ اما در این مطلب قصد داریم 5 نکته کاربری و البته اقتصادی در بازاریابی را معرفی کنیم که میتواند نقطه عطفی در فروش محصولات و خدمات استارتاپها باشد.
شاید بسیاری از استارتاپها که مراحل اولیه کار خود هستند، توجه چندانی به بازاریابی نشان ندهند و بیشتر روی محصول و خدمات خود تمرکز کنند؛ اما این کار اشتباه است و از همان ابتدای کار باید برای بازاریابی هم برنامه داشته باشید.
برخلاف تصور عمومی، از همان شروع کار میتوان برای بازاریابی برنامه داشت و با صرف هزینه محدود، چرخه بازاریابی را به جریان انداخت. شرکتها میتوانند با صرف کمترین بودجهها برای بازاریابی برنامههایی را دنبال کنند و این حوزه را نادیده نگیرند. این باور اشتباه را برای همیشه کنار بگذارید که برای بازاریابی باید بودجه زیادی درنظر گرفته شود.
درنظر داشته باشید که بسیاری از استارتاپها به سرعت رشد میکنند؛ لذا لازم است بحث بازاریابی از همان ابتدا مورد توجه قرار گیرد. در ادامه 5 نکته مهم و کاربردی برای بازاریابی با صرف کمترین هزینه ارائه شده است که میتواند برای استارتاپها مفید باشد.
بازاریابی محتوا را فراموش نکنید
بازاریابی محتوا معمولا هزینه چندانی ندارد؛ اما میتواند به اندازه برخی تبلیغات پولی ارزش آفرین باشد. اگر برای استارتاپ خود هنوز وبسایتی راه اندازی نکردهاید، میتوانید به سرعت این کار را پیش ببرید. کلمات کلیدی مناسب را انتخاب کنید و پستهایی مرتبط منتشر کنید. در شبکههای اجتماعی نیز میتوانید محتوایی متناسب با حوزه کسب و کار خود را منتشر کنید.
از شبکههای اجتماعی و ابزارهای رایگان کمک بگیرید
شبکههای اجتماعی میتوانند ابزار مناسبی برای تبلیغات در نظر گرفته شوند. اطلاعات مورد نیاز کاربران و مخاطبان خود را در شبکههای اجتماعی به اشتراک بگذارید. همانطور که گفته شد باید بتوانید فهرست مناسبی از کلمات کلیدی مرتبط با کار خود انتخاب کنید. این کلمات کلیدی کمک میکند تا کاربران به سمت کسب و کار شما هدایت شوند. در شبکههای اجتماعی از همان ابتدای کار حضور پررنگی داشته باشید.
تحقیق در مورد کلمات کلیدی را فراموش نکنید
تحقیق در مورد کلمات کلیدی به تلاش و کوشش نیاز دارد. هر هفته زمانی را صرف مشخص کردن کلمات کلیدی کنید و آنها را بازنگری کنید. از استراتژیهای سئو برای قدرت بخشیدن به وبسایت خود کمک بگیرید. اگر وبسایت شما در 5 صفحه اول جستجوی گوگل قرار گیرد، یعنی وضعیت خوبی دارید. کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود مشخص کنید؛ کلید واژههایی که ترند هستند و بیشتر توسط کاربران در موتورهای جستجو سرچ میشوند.
بازاریابی پولی مهم است، از کم شروع کنید
علاوه بر وبسایت و شبکههای اجتماعی، بهتر است برای بازاریابی پولی هم برنامهای داشته باشید. برای شروع زیاد هزینه نکنید. باید روشهای مختلف را امتحان کنید تا بتوانید بهترین و موثرترین روشها را برای کسب و کار خود انتخاب کنید. برای مخاطبان خود برنامه داشته باشید ولی یکباره هزینه سنگینی برای تبلیغات درنظر نگیرید. باید روشی را در پیش بگیرید که بازگشت سرمایه داشته باشد.
هدف گذاری براساس موقعیت مکانی را دست کم نگیرید
تصور کنید که در منطقهای کتاب میفروشید. اینکه در آن موقعیت مکانی فروشگاه شما هر چه سریعتر توسط هم محلهایها شناخته شود، بسیار اهمیت دارد. برای مشتریان خود در موقعیت مکانی که حضور دارید، برنامه ریزی کنید. اهدافی را برای خود مشخص کرده و برای رسیدن به آن برنامه مشخصی داشته باشید.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.