ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر تشکیل می‌شود

دادستان کل کشور در چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با هدف جرم‌زدایی و رسیدگی تخصصی به مسائل این ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۱۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۷:۴۵

دادستان کل کشور در چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با هدف جرم‌زدایی و رسیدگی تخصصی به مسائل این حوزه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ساترا، چهارمین جلسه کمیسیون تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با حضور افرادی چون «علی عسگری» رئیس صدا و سیما، «محمدجعفر منتظری» دادستان کل کشور، «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، «علی القاصی مهر» دادستان تهران، «علی محمد رجبی» سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا، «صادق امامیان» و چند تن دیگر از مسئ>لان دولتی و حاکمیتی برگزار شد.

در این جلسه دادستان کل کشور در راستای بیان همکاری‌های ساترا با دادستانی، خبر از تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر داد.

گفتنی است؛ شعبه ویژه رسیدگی به جرایم رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر با هدف جرم‌زدایی از اقدامات رسانه‌ها با حل و فصل تخلفات توسط نهاد رگولاتور و بررسی جرایم احتمالی در صورت ارجاع به قوه قضاییه، توسط این تشکیل شده است که گامی رو به جلو برای ارجاع نشدن جرایم به دادگاه های غیرتخصصی است. گرچه تاسیس این شعبه می‌تواند از منظری باعث رخ ندادن اتفاق‌هایی مانند توقیف چندباره بشود اما از آنسو برخی کارشناسان باور دارند که این شعبه می‌تواند زمینه ساز دست‌اندازهای جدیدی در تولید و پخش برنامه‌های پلتفرم‌های صوت و تصویر فراگیر نیز بشود. در هر حال این موضوعی است که زمان و تنیجه عملکرد شعبه جدید پاسخ به آن را خواهد داد و در حال حاضر نمی‌توان حکم صد در صدی برای آن صادر کرد.

دغدغه ساترا برای تضمین حقوق شهروندان

در ادامه جلسه امامیان، رئیس ساترا با اشاره به وظایف این سازمان مانند حفاظت از مرزهای رسانه‌ای، افزایش کیفیت محتوای ایرانی اسلامی در فضای مجازی، شکستن انحصار فضای مجازی، دفاع از حقوق کاربران، به ارائه گزارشی از فعالیت‌های یک‌ماهه اخیر که بعد از سومین جلسه این کمیسیون (نهم آذر99) پرداخت. وی با اشاره به حمایت ساترا از موضوع افزایش سهم محتوای بومی گفت: «تلاش ما در مسیر تقویت محتوای بومی در سبد محتوای رسانه‌ای است. در سریال قورباغه از آنجا که دلایل توقف پخش، موانع غیررسانه‌ای بود و بحث اشکالات محتوایی در میان نبود ساترا برای تضمین حقوق شهروندان و به نفع آنها به موضوع ورود کرد که در نهایت با همراهی قوه قضاییه مشکل این سریال رفع شد.»

وی به ایجاد جبهه واحد رسانه‌های داخلی و همکاری پلتفرم‌های داخلی و رسانه ملی اشاره کرد و گفت: «در جریان فینال لیگ قهرمانان آسیا که هفته گذشته برگزار شد، رسانه ملی و فضای مجازی مکمل هم شدند و حدود 10 میلیون نفر در فضای مجازی این دیدار را تماشا کردند. از این آمار، شش میلیون نفر از آن‌ها از بستر تلوبیون استفاده کردند.»

تصویب ادامه طرح خیمه‌های رسانه‌ای در ایام فاطمیه

«محمد قمی»، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز با اشاره به موفقیت خیمه‌های رسانه‌ای در محرم امسال، بر استمرار استفاده هر چه ‌بهتر از این فضا و تنظیم‌گری محتوایی آن تأکید کرد. بر اساس مباحث مطرح‌شده در این جلسه، ادامه طرح خیمه‌های رسانه‌ای در ایام فاطمیه مورد تصویب واقع شد که به موجب آن هیأت‌ها می توانند در رسانه‌های صوت و تصویر داخلی با اینترنت رایگان برنامه های خود را برای مخاطبین و علاقه‌مندان پخش کنند. استقبال از این طرح در ایام عزاداری گذشته از سمت کاربران باعث اتخاذ این تصمیم شده است.

همچنین براساس این طرح، سیگنال عزاداری هیأت‌ها در رسانه ملی به صورت رایگان در اختیار رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر قرار داده می‌شود. سازمان تبلیغات اسلامی نیز سازوکار تأیید هیأت‌های آنلاین را فراهم خواهد کرد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی