مسترکارت رمزارزهای منتخب را به شبکه پرداخت خود اضافه میکند
همزمان با افزایش چشمگیر ارزش بیتکوین در ماههای اخیر «مسترکارت» اعلام کرد که در سال جاری تعدادی از رمزارزهای منتخب را به شبکه خود اضافه خواهد کرد. مسترکارت پیش از این هم کارتهای اعتباری مخصوص ...
همزمان با افزایش چشمگیر ارزش بیتکوین در ماههای اخیر «مسترکارت» اعلام کرد که در سال جاری تعدادی از رمزارزهای منتخب را به شبکه خود اضافه خواهد کرد.
مسترکارت پیش از این هم کارتهای اعتباری مخصوص رمزارز را ارائه میکرد اما اینکار با مشارکت شرکتهایی انجام میشد که رمزارز را به ارز رایج تبدیل میکردند و سپس تراکنش اجرا میشد. حالا اما این شرکت تصمیم گرفته با یکپارچهسازی رمزارزها در شبکه خود امکان پرداخت مستقیم با رمزارز را فراهم کند که سریعتر و آسانتر از روش قبلی خواهد بود. «راج داموداران»، از مدیران ارشد این شرکت در اینباره گفته است:
«فارغ از اینکه طرفدار متعصب یا مخالف سرسخت رمزارزها باشید، تبدیل شدن این داراییها به بخش مهمتری از دنیای پرداخت واقعیتی انکار ناپذیر است. مسترکارت نمیخواهد به شما توصیه کند شروع به استفاده از ارزهای دیجیتال کنید و هدف ما این است که در انتقال دارایی دیجیتال، خواه کریپتو باشد یا ارزهای رایج به مشتریان، فروشندگان و کسبوکارها کمک کنیم.»
داموداران تاکید کرد که شرکت متبوعش تنها مجموعهای منتخب از ارزهای دیجیتال که قانونی بوده و از نظر حریم خصوصی، کارایی و امنیتی استاندارد باشند را خواهد پذیرفت. به عبارت دیگر انبوهی از التکوینها در این طرح جایی نخواهند داشت.
اعلام پشتیبانی مسترکارت به عنوان یکی از بزرگترین سیستمهای پرداخت دنیا خبر بسیار خوبی برای سرمایهگذاران در زمینه رمزارز است. چند روز قبل نیز ارزش بیتکوین به لطف سرمایهگذاری ۱.۵ میلیارد دلاری تسلا در این رمزارز با جهشی خیره کننده همراه بود.
هفته گذشته مدیرعامل رقیب سرشناس مسترکارت یعنی «ویزا» با اشاره به رشد روزافزون رمزارزها از برنامههای این شرکت برای پشتیبانی از آنها خبر داد. در آیان ماه نیز «پیپل» امکان خرید، فروش و نگهداری رمزارزها را برای تمامی کاربران در ایالات متحده فعال کرده بود. این ویژگی در نیمه اول ۲۰۲۱ در تعدادی دیگر از کشورهای منتخب فعال خواهد شد و انتظار میرود که پس از آن به صورت عمومی برای کاربران پیپل ارائه شود.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
چه فایده؟ما که FATF رو رد کردیم و به هیچ کدوم از اینا دسترسی نداریم...