همکاری ایلان ماسک با هاروارد و MIT برای ردیابی شیوع کرونا در اسپیسایکس
بیش از ۴ هزار کارمند اسپیس ایکس با درخواست ایلان ماسک در تحقیقی که با همکاری MIT و هاروارد انجام شد شرکت کردند تا او از میزان شیوع بیماری کووید-۱۹ در این کمپانی مطلع شود. ...
بیش از ۴ هزار کارمند اسپیس ایکس با درخواست ایلان ماسک در تحقیقی که با همکاری MIT و هاروارد انجام شد شرکت کردند تا او از میزان شیوع بیماری کووید-۱۹ در این کمپانی مطلع شود.
ماسک با همکاری محققان دانشگاه هاروارد و مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT)، برنامه آزمایش آنتیبادی را کلید زد که به موجب آن کارمندان اسپیس ایکس باید ماهانه آزمایش خون میدادند. مقاله این تحقیق هفته جاری در ژورنال Nature Communications منتشر شد و جالب اینکه نام ایلان ماسک-که عمدتاً به عنوان یک مدیر دست به آچار شناخته میشود-در بین نویسندگان مقاله درج شده است.
این تحقیق اطلاعات تازهای از تأثیر شدت علایم کووید-۱۹ روی سطح آنتی بادی بدست داده و نشان میدهد افرادی که علایم ملایم بیماری را تجربه میکنند، احتمالاً در برابر ویروس کرونا مصونیت طولانی مدت نخواهند داشت. دکتر Galit Alter، یکی از نویسندگان تحقیق به وال استریت ژورنال میگوید: «افراد میتوانند آنتی بادی تولید کنند، اما این به معنی مصونیت آنها نیست.»
نتایج این تحقیق میتواند به متخصصین بهداشتی کمک کند تا آسیب پذیرترین افراد در برابر ویروس کرونا را شناسایی کرده و سپس آنها را برای دریافت واکسن اولویتبندی کنند. البته برای بسط دادن نتایج این تحقیق به جوامع بزرگتر، به تحقیقات بیشتری نیاز است.
یکی از متخصصین مرکز تحقیقات سرطان «فرد هاچینسون» میگوید: «اگر واقعاً بخواهند این تحقیق را در سطح بهداشت عمومی انجام دهند، باید مطالعات عفونت مجدد را انجام دهند و دوباره بیمار شدن افراد را بررسی کنند.»
اسپیس ایکس به تحقیق، آزمایش و نظارت ماهانه بر کارمندان خود به منظور کنترل شیوع ویروس کرونا ادامه میدهد. این شرکت همچنین همزمان با توزیع واکسن کرونا در آمریکا، تأثیر واکسیناسیون بر میزان تولید آنتی بادی در بدن را اندازه گیری میکند. ماسک مدتی قبل گفته بود که او و خانوادهاش نیازی به واکسن کرونا ندارند، حال باید دید این تحقیق باعث میشود تا او نظرش را تغییر دهد یا نه.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.