هواوی از روش آسانتری برای تبدیل اپهای GMS به HMS رونمایی کرد
گوشیهای دو سال اخیر هواوی همگی به خاطر تحریمهای آمریکا فاقد «خدمات موبایلی گوگل» (GMS) هستند. به همین خاطر، این شرکت به توسعه مجموعه نرمافزارهای خودش تحت عنوان خدمات موبایل هواوی (HMS) مشغول است. حالا ...
گوشیهای دو سال اخیر هواوی همگی به خاطر تحریمهای آمریکا فاقد «خدمات موبایلی گوگل» (GMS) هستند. به همین خاطر، این شرکت به توسعه مجموعه نرمافزارهای خودش تحت عنوان خدمات موبایل هواوی (HMS) مشغول است. حالا راهکاری پیدا شده که به توسعهدهندگان اجازه میدهد اپلیکیشنهای گوگلی خود را متناسب با ابزارهای HMS برای گوشیهای هواوی عرضه کنند.
هواوی امروز از ابزار متنباز جدیدی به نام Choice SDK رونمایی کرد. این راهکار اساسا اپلیکیشنهای GMS موجود را به اپلیکیشنهای HMS تبدیل میکند تا در زمان و منابع توسعهدهندگان صرفهجویی شود. مطابق اطلاعات صفحه گیتهاب این SDK، با این شیوه میتوان به پشتیبانی از قابلیتهایی مثل موقعیتیابی، ورود به حساب کاربری، دریافت اطلاعات آماری و تحلیلی، نقشه و پیامرسانی دست یافت.
Choice SDK در ابتدا با این هدف ساخته شد تا اپلیکیشن یک بانک اتریشی به نام «بانک رایفایزن» برای کاربران محصولات هواوی عرضه شود. ولی توسعهدهنده آن که BlueSource نام دارد، میگوید تلویزیون ملی، راه آهن، اداره پست و یکی از سرویسهای معاملاتی اتریش نیز برای عرضه اپلیکیشنهایشان روی اپ گالری هواوی از این SDK استفاده کردهاند.
این رویکرد برای رفع مشکل کارکرد اپهای GMS روی محصولات هواوی بسیار جالب توجه است و به لحاظ تئوری کار توسعه استودیوهای ساخت اپلیکیشن را کاهش میدهد. البته این کار به راحتی انجام یک کلیک نیست و هنوز باید کارهایی از سوی توسعهدهندگان صورت بگیرد تا اپلیکیشنها عملکرد درستی داشته باشند.
منتها هواوی و BlueSource میگویند توسعهدهندگان با کمک این ابزار میتوانند با دو برابر سرعت به پشتیبانی از HMS دست پیدا کنند. البته اولین و مهمترین گام این است که تمایلی از سوی توسعهدهندگان برای انجام این کار وجود داشته باشد. اگر آنها از Choice SDK به خوبی استقبال کنند، شاید هواوی بتواند با بخشی از مشکلات خود در زمینه تامین اپلیکیشنها مقابله کند و شانس بیشتری برای رقابت با خدمات موبایلی گوگل داشته باشد.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
کار جالبی هست. ولی اگه گوگل از لحاظ قاونی بتونه توسعه دهنده هایی رو که در کشورهای دیگه از این تکنولوژی استفاده میکنن مورد پیگرد قرار بده تکلیف چیه؟
به عنوان یک ایرانی که تحریم ها رو دور میزنه برای اون هم یه روشی پیدا می کنیم