ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

کاوشگر ماه چین از تجهیزات کشورهای اروپایی استفاده می‌کند

کاوشگر ماه چین که در سال ۲۰۲۴ به مقصد ماه پرتاب می‌شود، از تجهیزات ساخت فرانسه، سوئد، روسیه و ایتالیا استفاده خواهد کرد. هدف این ماموریت گردآوری مجدد نمونه‌هایی از ماه و بازگرداندن آن‌ها به ...

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۲۲:۳۰

کاوشگر ماه چین که در سال ۲۰۲۴ به مقصد ماه پرتاب می‌شود، از تجهیزات ساخت فرانسه، سوئد، روسیه و ایتالیا استفاده خواهد کرد. هدف این ماموریت گردآوری مجدد نمونه‌هایی از ماه و بازگرداندن آن‌ها به زمین خواهد بود.

خبرگزاری رسمی دولت چین، در گزارشی می‌گوید ماموریت «چانگ‌ای ۶» در نزدیکی قطب جنوب ماه فرود می‌آید و نمونه‌هایی از سطح آن را گردآوری می‌کند. «هو هائو»، مهندس ارشد این ماموریت در یک کنفرانس خبری گفته نمونه‌های دوم ماه برای تحقیقات بیشتر به زمین برگردانده می‌شوند.

فرودگرهای «چانگ‌ای» بخشی از برنامه اکتشافات فضایی چین هستند که از آن‌ها در فرود مریخ‌نورد این کشور هم استفاده می‌شود. چین دو روز پیش در خبری اعلام کرد که نام مریخ‌نورد آن‌ها «ژورونگ» است که از نام الهه آتش در اسطوره‌شناسی چین باستان الهام گرفته شده. از دیگر اهداف فضایی چین می‌توانیم به احداث یک ایستگاه در مدار ماه، ارسال انسان به قمر زمین و نمونه‌برداری از یک سیارک اشاره کنیم.

کاوشگر قبلی چین که «چانگ‌ای ۵» نام داشت، اواخر آذر ۹۹ برای اولین بار از دهه ۱۹۷۰ نمونه‌ای از خاک ماه را به زمین آورد. «هو هائو» در کنفرانس خبری گفت حالا هدف «چانگ‌ای ۶» این است که به‌صورت خودکار نمونه‌هایی از سطح ماه را برای تحلیل و آنالیز جامع گردآوری کند.

این فرودگر قرار است حامل تجهیزات ساخت دانشمندان فرانسوی، سوئدی، ایتالیایی و روسی باشد. با این حال، فعلا نمی‌دانیم که تجهیزات یادشده چه کاربردی دارند. این خبر از آن جهت اهمیت دارد که چین معمولا در برنامه فضایی خود رویکردی ارتشی و محرمانه را دنبال می‌کرد، اما حالا به دنبال همکاری بیشتری با سایر کشورهاست. این کشور قرار است در آینده با همکاری روسیه روی ماه پایگاه فضایی بسازد.

چین در ادامه فعالیت‌های فضایی خود با «چانگ‌ای-۷» در خصوص منابع موجود پیرامون محلی که احتمالا پایگاه در آن ساخته خواهد شد، اطلاعات گردآوری می‌کند. آن‌گاه نوبت به «چانگ‌ای-۸» می‌رسد تا فناوری‌هایی را آزمایش کند که قرار است توان پایگاه را تامین کنند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (2 مورد)
  • J.A.R.V.I.S
    J.A.R.V.I.S | ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰

    نه این نمیتونه درست باشه(اشک هایش را پاک می کند) چین تا سال 2025 قرار هست ابر قدرت دنیا بشه و امریکا رو پشت سر بگذاره

    • Patrick
      Patrick | ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰

      :))))
      حتما اون زمان هم ج ا دومین ابر قدرت میشه

مطالب پیشنهادی