رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس: در پی رفع موانع کسبوکارهای آنلاین هستیم
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس تاکید دارد که گفتمان حاکم در مجلس یازدهم نه تنها به دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست بلکه قصد دارد موانع را از سر راه کسب و کارهای آنلاین بردارد ...
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس تاکید دارد که گفتمان حاکم در مجلس یازدهم نه تنها به دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست بلکه قصد دارد موانع را از سر راه کسب و کارهای آنلاین بردارد تا این نوع تجارت رونق بگیرد.
«مجتبی توانگر» نماینده تهران، ری و شمیرانات و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس شورای اسلامی ظهر روز چهارشنبه، پنجم خرداد ماه ۱۴۰۰ به بازدید از مجموعه یکتانت پرداخت و در خصوص دغدغههای کسب و کارهای آنلاین به گفت و گو با مدیران این شرکت پرداخت.
توانگر در خلال این بازدید با اشاره به نقش شبکههای اجتماعی در رونق کسب و کارهای آنلاین گفت: «اکثریت مجلس یازدهم و گفتمان حاکم بر آن به دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست بلکه به دنبال برطرف کردن موانع و محدودیتها برای رونق هرچه بیشتر کسب وکارهای آنلاین است. »
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس یازدهم در خصوص اهمیت نقش نقش استارتاپها و کسب و کارهای آنلاین در رشد و شکوفایی اقتصاد دیجیتال اظهار داشت: «در دنیای امروز، اقتصاد دیجیتال به یکی از اهرمهای رشد و پیشرفت کشور تبدیل شده است. نقطه شروع و درگاه ورود به اقتصاد دیجیتال، استارتاپها هستند. پیشرفت کشور در این حوزه نیز از مسیر توسعه استارتاپها و کسب و کارهای آنلاین و شرکتهای دانش بنیان میگذرد. »
توانگر در بخشی از صحبتهای خود به یکی از دغدغههای اکوسیستم کسبوکارهای آنلاین یعنی محدودیت فعالیت شبکههای اجتماعی و مشخصاً مسئله فیلترینگ اشاره کرد و گفت: «بخشی از جامعه ما حساسیتهایی نسبت به محدود کردن فضای مجازی دارند. دغدغههای این بخش دغدغههای درستی است اما این موضوع به معنای آن نیست که محدود کردن، یک موضوع دائمی است. اکثریت مجلس یازدهم و گفتمان حاکم بر آن دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست بلکه به دنبال برطرف کردن موانع و محدودیتها است. علاوه بر رفع محدودیتها در شبکههای اجتماعی، تقویت شبکههای اجتماعی داخلی نیز مدنظر مجلس یازدهم است. »
توانگر با تأکید بر نقش تبلیغات در رونق کسب وکارهای آنلاین داخلی خاطرنشان کرد: «مجموعههایی همچون یکتانت نقش قابل توجهی در کمک به رونق کسب و کارهای داخلی و اقتصاد کشور دارند و میتوانند فضای کسب و کاری کشور را به سمتی هدایت کنند که در آن، رابطه بین کسب و کارها و مخاطبان و مشتریان آنها به خوبی برقرار شود. »
توانگر باور دارد که تکنولوژیهای نوینی همچون هوش مصنوعی یکی از قابلیتهای جدیدی است که بشر با کمک آن میتواند در اقتصاد دیجیتال تحولی ببخشد:
«هوش مصنوعی یکی از قابلیتهای جدیدی است که بشر به آن دست پیدا کرده و مورد توجه ما است. قوانین و تسهیلات لازم در این بخش در کشور ما هنوز ایجاد نشده اما ما در کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس، مرکز پژوهشهای مجلس و نهادهای پژوهشی همکار روی این موضوع کار میکنیم. بازدید امروز ما از یکتانت نیز در راستای استفاده از توانمندیهای بخش خصوصی در همین بخش بوده است. اتفاقات دلگرمکنندهای در آینده نزدیک در این عرصه اتفاق خواهد افتاد و ما به آنامیدوار هستیم. در بررسی این مجموعهها توجه به این نکته حائز اهمیت است که چه قوانینی وجود دارد و چه موانعی وجود دارد. فکر میکنم مهمترین نکته بحث تحریمها است. برخلاف تصوری که تحریمها را مانع میدید فکر میکنم این تحریمها موجب شکوفایی نیروی نخبهی جوان کشور و خلاقیت آنها شد. »
رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس یازدهم همچنین اهمیت مشارکت مجموعههای بخش خصوصی در کمک و مشاوره به مجلس اشاره کرد و گفت: « نگاه ما نگاه حمایتی است. یکی از شعارهای جدی مجلس یازدهم، موضوع شفافیت است. من فکر میکنم که بخش خصوصی مانند همین مجموعه یکتانت بایستی به ما در بحث محتوایی، قانونگذاری، تصمیمگیری و نظارتی کمک کنند. تلاش ما در مجلس این است که با معرفیگرههای موجود در بازار از سمت بخش خصوصی، به برطرف شدن اینگرهها کمک کنیم. »
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.