ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

مایکت تا پایان ۱۴۰۰ به دنبال رسیدن به اهداف بزرگ است

مدیرعامل مایکت اعلام کرد آنها در حال حاضر در مواردی از بازیگر اول این صنعت جلو زده‌اند و قصد دارند تا پایان سال به اول شدن در این حوزه نزدیک‌تر شوند. «وحید رحیمیان» تاکید کرد ...

آرش پارساپور
نوشته شده توسط آرش پارساپور | ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۷

مدیرعامل مایکت اعلام کرد آنها در حال حاضر در مواردی از بازیگر اول این صنعت جلو زده‌اند و قصد دارند تا پایان سال به اول شدن در این حوزه نزدیک‌تر شوند. «وحید رحیمیان» تاکید کرد اهداف بزرگی برای این مسیر انتخاب کرده‌اند و رسیدن به این هدف برایشان با انحصارطلبی‌هایی که رخ می‌دهد چالش برانگیز است.

رحیمیان در نشست خبری مایکت اعلام کرد که این مارکت اندرویدی تا به امروزی روی بیش از ۲۵ میلیون گوشی نصب است و آنها ماهانه ده میلیون کاربر یکتا دارند. به گفته رحیمیان آنها توانستند ویژگی‌های متمایزی نسبت به سایر مارکت‌های اندرویدی داشته باشند: «آپدیت سریع بازی‌ها، نمایش نظرات کاربران و نقدهای آنها، وجود بازی‌های تحریم شده و پروموت کردن اپلیکیشن‌های باکیفیت از جمله این موارد است.» رحیمیان گفت ماهانه ۷۰ میلیون جستجو در مایکت صورت می‌گیرد و این آمار ۷ هزار ترابایت ترافیک ماهانه نیز به همراه می‌آورد.

او با اشاره به انجام شدن بیش از ۶۰ میلیون دانلود در ماه و حضور ۲۲ هزار توسعه دهنده و ۳۵۰ هزار اپلیکیشن تاکید کرد که فروش مایکت در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ به میزان ۲.۸ برابر افزایش داشته است. او چشم انداز مایکت را حفظ شیب رشد کسب و کار و بهبود دائمی کیفیت سرویس و همچنین تعامل بیشتر با توسعه دهندگان معرفی کرد.

رحیمیان در پاسخ به این پرسش دیجیاتو که آیا در چشم انداز مایکت، تبدیل شدن آنها به بازیگر اول مارکت‌های اندرویدی ایرانی نیز وجود دارد یا خیر به دیجیاتو گفت: «ما همین الان هم در برخی حوزه‌ها از کافه بازار جلو هستیم و برخی آمارها را هم نمی‌توان کامل نشان داد. برخی مباحث مانند بحث فروش اما مساله کاملا متفاوتی هستند؛ ما اهداف زیادی برای خودمان گذاشتیم و امیدواریم که بتوانیم تا پایان سال ۱۴۰۰ به بسیاری از آنها برسیم.»

رحیمیان وجود یک سری انحصارطلبی در حوزه کاری آنها را تایید و تاکید کرد که این کار آنها نیست که در مورد این مساله قانون گذاری کنند و دولت و حاکمیت باید برای علاج آن چاره‌ای بیندیشد. به گفته رحیمیان آنها پرونده‌های متعددی درباره مصداق انحصار طلبی‌ را به نهادهای مرتبط دادند و تنها کاری که از دستشان برمی‌آید همین موضوع بوده است.

رحیمیان همچنین در پاسخ به دیگر پرسش دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا آنها قصد دارند به حوزه پخش فیلم و سریال و A-VOD ورود پیدا کنند یا خیر گفت: «در حال حاضر یک هفته‌ای است که این کار را انجام داده‌ایم و قصد داریم که تعامل خیلی بیشتری با تولیدکنندگان محتوا و منتشرکنندگان داشته باشیم تا این بخش از مایکت نیز کاملا متمایز با سایر رقبا باشد.»

مدیرعامل مایکت به مساله نصف شدن کمیسیون این شرکت که چند هفته‌ای می‌شود اجرایی شده نیز اشاره کرد و گفت این موضوع باعث تغییراتی در درآمد شرکتشان شده اما همچنان در تراز مثبت قرار دارند و این کار را برای بزرگ شدن کیک حوزه بازیسازان و توسعه‌دهندگان اپلیکیشن ضروری می‌داند.

او در این نشست تاکید کرد که آنها قصد سرمایه‌گذاری مستقیم روی بازی‌ها را ندارند اما در انتشار هرچه بهتر آنها و برگزاری کمپین با بازی‌ها تلاش‌هایی دارند تا بتوانند به رشد این حوزه و بازیسازان کمک کنند.

«کمال کمیل» مدیر فنی مایکت نیز در ادامه این نشست اعلام کرد که مایکت ۴۰ درصد رشد سالانه را تجربه می‌کند و در حال حاضر ۲.۳ میلیون جستجو در روز در این مارکت اندرویدی صورت می‌گیرد: «۳۰ درصد نصب‌ها در مایکت از پیشنهادها در جستجوها حاصل می‌شود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (1 مورد)
  • itookan
    itookan | ۲۵ خرداد ۱۴۰۰

    فروش یک اپلیکیشن روی کافه بازار حداقل ۵-۶ برابر فروش همون اپلیکیشن روی مایکته. این رو چطور میخواید حل کنید؟

مطالب پیشنهادی