وزیر ارتباطات پیشنهاد داد: کارگروهی برای حل مشکلات مخابرات تشکیل شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت مخابرات ایران ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه این جلسه نقطه شروعی برای همدلی و همراهی بیشتر و در نهایت حل ...
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیرعامل و جمعی از مدیران شرکت مخابرات ایران ضمن ابراز امیدواری نسبت به اینکه این جلسه نقطه شروعی برای همدلی و همراهی بیشتر و در نهایت حل مشکلات باشد پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای حل مشکلات مخابرات در این وزارتخانه را داد.
«عیسی زارع پور» در جلسهای که صبح امروز با مدیران شرکت مخابرات ایران داشته اعلام کرده که این شرکت «ستون فقرات شبکه ملی اطلاعات و یا حداقل این شرکت یکی از ستونهای اصلی این حرکت و ارکان توسعه شبکه ملی اطلاعات است.» شایان ذکر است زارع پور عصر دیروز در جلسهای دیگر نیز تاکید کرده بود که فرمانده عملیات رسیدن به شبکه ملی اطلاعات خواهد بود و بارها تاکید کرده که در این دوره ۴ ساله، شبکه ملی اطلاعات را در کشور راه اندازی خواهد کرد.
وزیر ارتباطات شبکه ملی اطلاعات را یک یک پروژه ملی خوانده و تاکید کرده که کشورهای پیشرفته به دنبال اجرای چنین شبکهای هستند : «ما هم بهعنوان متخصصان این حوزه باید حافظ منافع مردم باشیم تا این طرح راهبردی را در کشور محقق کنیم، طرحی که مخابرات در آن نقش کلیدی و حیاتی دارد بنابراین تعامل و همدلی میان شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فوقالعاده مهم است.»
وی در ادامه با طرح پیشنهاد تشکیل کارگروهی برای بررسی و حل مشکلات و چالشهای پیش روی شرکت مخابرات ایران، گفت: «در این کارگروه باید تلاش شود با همدلی و همراهی، برخی اختلافات ازجمله در حوزه املاک را بهسرعت و در کوتاهمدت حل کرد.» او تاکید کرد که همه ارکان ICT کشور یک خانواده هستند.
زارع پور همچنین با انتقاد به توسعه شبکه سیار به جای تمرکز بر توسعه شبکه ثابت اعلام کرد که این اتفاق در هیچ کجای دنیا رخ نداده است: «در هیچ کجای دنیا به این شکل نیست که تمرکز را روی ارتباطات سیار بگذارند درحالیکه ارتباطات ثابت به میزانی که باید توسعه پیدا نکند.»
خاطرنشان میشود رییس سازمان فناوری اطلاعات دولت پیشین دلیل عدم پیشرفت اینترنت ثابت را مخابرات دانسته بود و در اینباره به دیجیاتو گفته بود: «اتفاقی که در ایران افتاده این است که مخابرات خصوصی شده و انحصارش در سیم است. از طرفی مخابرات یک شرکت دولتی نیست (دولت سهامدار جز است) و تصمیم گیری با طرف غیر دولت است.» «امیر ناظمی» همچنین تاکید کرده بود «اگر دولت به سراغ توسعه اینترنت ثابت میرفت، اینکار خیلی طولانی میشد و برای همین دولت به سراغ توسعه اینترنت موبایل رفت.»
ناگفته نماند در دولت قبلی اختلاف نظرهایی از این دست بین مخابرات و وزارت ارتباطات پیش آمده بود و دامنه این اختلافها به جایی رسیده بود که بیانیههایی علیه برخی صحبتهای «محمد جواد آذری جهرمی» در دولت قبلی توسط مخابرات به طور علنی منتشر شده بود. به نظر میرسد آتش این اختلافها در دولت کنونی کمتر شده باشد و باید دید که همکاری مخابرات و وزارت ارتباطات چگونه پیش خواهد رفت.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
ایشان برای فصل کردن امده نه برای وصل کردن
این کارهاشم نمایشی بیش نیست، جدی نگیرید
اون یکی که هرچی کاسه کوزه بود سر کسانی میشکست که باعث فیلترینگ و قطع اینترنت و این چیزا شدند تا از زیر علت اجرایی نشدن شبکه ملی شونه خالی کنه.
بزا ببینیم این دوستمون میتونه شبکه ملیو را بندازه جون ما رو راحت کنه از این ولنگاری شبکه مجازی
سلام
ژاپن رکورد سرعت اینترنت 320 ترابایت بر ثانیه را شکست
بالاترین سرعت ADSL مخابراتمان (16 مگ) اگر از ساعت 22 تا 1 بامداد 320 کیلو بدهد، خیلی ممنون خواهیم شد
و السلام
16 مگ نیست 16 مگابیت که حساب کنی بزور میشه 2 مگابایت بر ثانیه 🤦♂️