ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

صداوسیما شبکه تخصصی آموزش زبان فارسی بر بستر تلوبیون راه‌اندازی خواهد کرد

رئیس رسانه ملی با بیان این که آموزش زبان فارسی موضوعی ملی است که فراتر از مرزها باید به آن توجه کرد، تاکید کرد صداوسیما با ایجاد یک شبکه تخصصی آموزش زبان فارسی در تلوبیون، ...

مجتبی آستانه
نوشته شده توسط مجتبی آستانه | ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۵

رئیس رسانه ملی با بیان این که آموزش زبان فارسی موضوعی ملی است که فراتر از مرزها باید به آن توجه کرد، تاکید کرد صداوسیما با ایجاد یک شبکه تخصصی آموزش زبان فارسی در تلوبیون، می‌تواند فضای مناسبی را ایجاد کند.

سامانه آموزش وب‌محور زبان فارسی «مینا» در بنیاد سعدی با هدف پاسداشت زبان و ادبیات فارسی و حضور «عبدالعلی علی عسکری» رئیس رسانه ملی و «غلامعلی حداد عادل» رئیس بنیاد سعدی رونمایی شد.

علی عسکری در این مراسم با اشاره به اهمیت آموزش زبان و ادبیات فارسی گفت: «آموزش زبان فارسی موضوعی ملی است که فراتر از مرزها باید به آن توجه کرد. زبان فارسی برآمده از تمدن کهن ایران است و یک دستاورد و سرمایه برای شکل‌دهی به تمدن جدید ایران اسلامی محسوب می‌شود.»

او پاسداری از زبان فارسی را مهم دانسته و اذعان کرد در همه بخش‌های برنامه‌سازی رادیو و تلویزیون بر پاسداشت و حراست از زبان فارسی تاکید شده است و برنامه‌سازان در گفتار و نوشتار خود را ملزم به پاسداشت زبان فارسی می‌دانند.

رئیس رسانه ملی با تاکید بر همکاری میان سازمان صداوسیما و بنیاد سعدی اظهار داشت رسانه ملی در بخش‌های فنی و محتوایی با بنیاد سعدی همکاری دارد و آمادگی خود را برای ادامه این همکاری اعلام می‌کند.

به گفته وی رسانه ملی با ایجاد یک شبکه تخصصی آموزش زبان فارسی بر بستر اینترنتی تلوبیون که بنیاد سعدی مدیریت آن را برعهده بگیرد، می‌تواند فضای مناسبی را در اختیار فراگیران زبان فارسی قرار دهد.

امکانات سامانه مینا

در ادامه رئیس بنیاد سعدی با اشاره به ویژگی‌های سامانه مینا گفت:

«آزمون تعیین سطح استاندارد زبان فارسی در بستر وب، ارائه محتوای آموزشی در چهار مهارت خواندن، شنیدن، صحبت کردن و نوشتن، تقویت مولفه‌های تلفظ، واژه و دستور فارسی‌آموزان ازجمله امکانات این سامانه است؛ ضمن اینکه این سامانه مجهز به تشخیص صدا و گفتار برای اصلاح تلفظ فارسی آموزان، ارزیابی یادگیری در انتهای هر درس، برگزاری جلسات گفت‌وگوی هم‌زمان مجازی با مربی هم هست.»

حداد عادل ضمن قدردانی از صداوسیما و توجه خاص آن به زبان فارسی اظهار داشت در این سال‌ها برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی مناسبی در زمینه زبان ادبیات فارسی تولید شده است و به‌طور مشخص چند شبکه رادیویی و شبکه سحر به‌طور اختصاصی به زبان فارسی پرداخته‌اند که جا دارد از رسانه ملی برای این اهتمام قدردانی کنم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی