ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

گوگل احتمالا روی نسل دوم تراشه تنسور برای پیکسل ۷ کار می‌کند

گوگل چند وقت پیش از گوشی‌های سری پیکسل ۶ رونمایی کرد که میزبان اولین تراشه مخصوص موبایل سازنده‌شان هستند. حالا به نظر می‌رسد گوگل مشغول توسعه نسل دوم تراشه تنسور است که در گوشی‌های خانواده ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۰

گوگل چند وقت پیش از گوشی‌های سری پیکسل ۶ رونمایی کرد که میزبان اولین تراشه مخصوص موبایل سازنده‌شان هستند. حالا به نظر می‌رسد گوگل مشغول توسعه نسل دوم تراشه تنسور است که در گوشی‌های خانواده پیکسل ۷ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گوشی‌های سری پیکسل ۶ به تازگی وارد بازار شده‌اند و حالا وب‌سایت 9to5Google با بررسی اپ‌های موجود در پیکسل ۶، به اسم رمز «Cloudripper» برخورد کرده. به گفته این مرجع، این اسم رمز مربوط به گوشی‌های سری پیکسل ۷ نمی‌شود، بلکه مربوط به برد پایه یا برد توسعه‌دهنده می‌شود که میان این دستگاه‌ها مشترک است. در اوایل سال جاری میلادی هم اسم رمز Slider برای گوشی‌های سری پیکسل ۶ رویت شده بود.

طبق اسناد قبلی که در دسترس این وب‌سایت قرار گرفته، Cloudripper با نسل دوم تراشه تنسور گوگل با شماره مدل «GS201» در ارتباط است. برای مقایسه می‌توان به اسم رمز GS101 اشاره کرد که برای تراشه تنسور است.

نسل دوم تراشه تنسور

با توجه به اینکه اسم رمز Cloudripper در اپ‌های مرتبط با گوشی‌های پیکسل مشاهده شده، احتمالا گوگل خودش را برای نسل بعدی تراشه اختصاصی‌اش آماده می‌کند. اگر این کمپانی در حال توسعه نسل دوم تراشه تنسور باشد، باید منتظر استفاده از آن در نسل بعدی گوشی‌های پیکسل یعنی پیکسل ۷ باشیم.

در حال حاضر نمی‌دانیم نسل دوم تنسور با چه قابلیت‌ها و پیشرفت‌هایی از راه می‌رسد، با این حال احتمالا باید منتظر نودهای کوچکتر و استفاده از هسته‌های پردازشی و گرافیکی جدید باشیم. از آنجایی که نزدیک به یکسال تا معرفی این چیپ فاصله داریم، تا آن زمان باید منتظر انتشار گزارش‌های جدیدی درباره آن باشیم.

شاید گوگل برای این تراشه هم مانند نسل کنونی‌اش از دو هسته قدرتمند سری X استفاده کند، البته اینبار باید منتظر استفاده از هسته‌ X2 باشیم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی