ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

همراه اول عضو مستقل اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور شد

همراه اول با بیان اینکه این اپراتور عضو مستقل اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور شد، این عضویت را در راستای استراتژی تحول دیجیتال، عنوان کرد. به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، با ...

شیدا ملکی
نوشته شده توسط شیدا ملکی | ۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۵

همراه اول با بیان اینکه این اپراتور عضو مستقل اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور شد، این عضویت را در راستای استراتژی تحول دیجیتال، عنوان کرد.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، با توجه به اهمیت ارتباطات دیجیتال و مأموریت تحقق رویای دیجیتال، ضمن پیگیری‌های لازم و پرداخت حق عضویت، همراه اول توانست به‌صورت مستقل و به عنوان عضو بخشی (sector member)، به عضویت اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور (ITU) درآید.

همراه اول که از سال گذشته «کمیته گروه‌های مطالعاتی ITU» را با رویکرد بررسی تکنولوژی‌های جدید ارتباطی و استانداردهای رگولاتوری در جهان در شرکت شکل داده است، اکنون می‌تواند با این عضویت مستقل، دسترسی آسان و مستقیم به مقالات و توصیه‌نامه‌های ITU و امکان شرکت در جلسات آن را داشته باشد.

همراه اول تاکید دارد که این اقدام می‌تواند منجر به شناخته شدن هر چه بیشتر برند MCI در جهان به عنوان بزرگترین اپراتور ارتباطی ایران نیز شود.

اهمیت عضویت در اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور

اتحادیه جهانی ارتباطات راه دور (ITU) یک سازمان بین‌المللی وابسته به سازمان ملل متحد است که امروزه، به واسطه عضویت 193 کشور و 900 شرکت، دانشگاه و سازمان منطقه‌ای و بین‌المللی در آن، به یک بستر منحصر به فرد برای مشارکت‌های دولتی و خصوصی جهانی تبدیل شده است.

در سال ۱۹۳۲ طی همایش مادرید، اتحادیه بین المللی تلگراف تصمیم گرفت پیمان بین المللی تلگراف (۱۸۶۵) و پیمان بین-المللی تلگراف رادیویی (۱۹۰۶) را تلفیق کند که دو سال بعد منجر به تأسیس «اتحادیه بین المللی ارتباطات دوربرد» که امروز نیز به همین نام مشهور است، شد.

فعالیت این اتحادیه شامل مواردی چون: تدوین ضوابط مورد استفاده برای ایجاد تأسیسات زیربنایی به منظور ارائه خدمات ارتباطات راه دور بر مبنایی جهانی، حمایت از کشورها در اجرای سیاست های توسعه ای در زمینه ارتباطات راه دور و حمایت از مدیریت منطقی و عادلانه طیف فرکانس رادیویی و مدارهای ماهواره ای برای کمک به ارائه خدمات بی سیم به مردم هر گوشه جهان و فعالیت هایی از این دست است.

شایان ذکر است اپراتور ایرانسل نیز از سال ۲۰۱۱ عضو این اتحادیه شده بود و حالا هر دو اپراتور اول و دوم کشورمان در این اتحادیه حضور دارند.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی