وزیر ارتباطات: توسعه دسترسی مردم به شبکه ارتباطی امن، پرسرعت و ارزان نیازمند اراده ملی است
وزیر ارتباطات، توسعه دسترسی به شبکه پرسرعت داخلی و خدمات هوشمند را دو راهبرد اساسی حوزه ICT در 4 سال آینده دانست. وی اعتقاد دارد برای توسعه ارتباطات ثابت و دسترسی عموم مردم در سراسر ...
وزیر ارتباطات، توسعه دسترسی به شبکه پرسرعت داخلی و خدمات هوشمند را دو راهبرد اساسی حوزه ICT در 4 سال آینده دانست. وی اعتقاد دارد برای توسعه ارتباطات ثابت و دسترسی عموم مردم در سراسر کشور به شبکه امن، پایدار، پرسرعت و ارزان بایستی عزم و اراده ملی شکل گیرد.
«عیسی زارعپور» در دیدار با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در چهار سال آینده دو راهبرد اساسی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات دنبال خواهد شد، گفت: «نخستین راهبرد، توسعه دسترسی به شبکه پرسرعت داخلی تا دورافتادهترین نقاط کشور خواهد بود.»
وی با بیان اینکه به طور طبیعی و مثل سایر کشورهای پیشرفته در حوزه ارتباطات، اولویت این وزارتخانه در توسعه دسترسی ارتباطی شبکه ثابت است، افزود: «متاسفانه ریلگذاری ارتباطی در یک دهه اخیر به سمتی پیش رفته که کفه ترازوی توسعه شبکه همراه سنگینتر از شبکه ثابت بوده است.»
وزیر ارتباطات با تاکید بر ضرورت تغییر موازنه شبکه ارتباطی کشور از ارتباطات سیار به ارتباطات ثابت، اظهار داشت برای توسعه ارتباطات ثابت و دسترسی عموم مردم کشور باید نهضت فیبرکشی در کشور راه بیفتد: «برای توسعه ارتباطات ثابت و دسترسی عموم مردم در سراسر کشور به شبکه امن، پایدار، پرسرعت و ارزان باید یک عزم و اراده ملی شکل بگیرد.»
لزوم توسعه خدمات هوشمند
زارعپور بابیان اینکه راهبرد دوم در دور جدید وزارت ارتباطات توسعه خدمات هوشمند خواهد بود گفت:
«ما باید زندگی مردم را با خدمات فناورپایه بومی گره بزنیم. در این چهار سال در سه بخش خدمات دولت الکترونیکی، خدمات غیردولتی مرتبط با کسبوکارها و خدمات پایه کاربردی مرتبط با شبکه ملی اطلاعات تلاش خواهیم کرد تا نیازهای مردم را در این حوزهها فراهم کنیم. بایستی همه خدمات فناورپایه به شکل یکپارچه در اختیار مردم قرار گیرد اما در حال حاضر جزایر متعددی در حوزه خدمات شکلگرفته است که هر کدام از دستگاههای دولتی با راهاندازی پلتفرمهای مستقل و مجزا خدماتی مختص به خود ارائه میکنند.»
لازم به ذکر است پیش از سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به بیان نظرات، دغدغهها و مطالبات خود پرداختند. سپس معاون برنامهریزی، رئیس سازمان تنظیم مقررات، مجری طرح توسعه روستایی و دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات گزارش گزیدهای از برنامههای حوزه خود و تشریح موانع موجود در مسیر پرداختند و خواستار کمک نمایندگان مجلس برای برطرف کردن موانع موجود شدند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
تو همین نت رو درست کن ما راضی هستیم!
امن! امن! امن،،،،