ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تست کرونا
علمی

توسعه تست کرونا مبتنی بر دوربین گوشی‌های هوشمند که دقتی اندازه آزمایش PCR دارد

دانشمندان تست کرونا بسیار دقیقی را توسعه داده‌اند که تنها به کیت با فناوری سطح پایین و یک موبایل نیاز دارد و می‌تواند به عنوان جایگزینی سریع‌تر و ارزان‌تر برای آزمایش PCR مورد استفاده قرار ...

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۰

دانشمندان تست کرونا بسیار دقیقی را توسعه داده‌اند که تنها به کیت با فناوری سطح پایین و یک موبایل نیاز دارد و می‌تواند به عنوان جایگزینی سریع‌تر و ارزان‌تر برای آزمایش PCR مورد استفاده قرار بگیرد.

تیم توسعه‌دهنده آزمایش بزاق 25 دقیقه‌ای ادعا می‌کنند که این آزمایش بستر بسیار قابل اعتمادی را برای آزمایش در محل کار یا خانه فراهم می‌کند که تنها به یک کیت آزمایشگاهی ساده نیاز دارد. این کیت شامل یک جعبه مقوایی، یک صفحه داغ کوچک و چراغ LED می‌شود. هزینه اجرای این آزمایش، تقریبا یک دهم آزمایش PCR است و همچنین بسیار ارزان‌تر از آزمایش‌های سریع است.

دکتر «مایکل ماهان» از دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا و محقق اصلی این پژوهش می‌گوید:

با ظهور گونه‌های جدید کرونا در سطح جهان، آزمایش و تشخیص یکی از راه‌های ضروری برای کنترل همه‌گیری محسوب می‌شود. تقریبا نیمی از جمعیت جهان گوشی هوشمند دارند و ما معتقدیم که پتانسیل زیادی برای ارائه دسترسی عادلانه و برابر به تشخیص پزشکی دقیق داریم.

تست کرونا

روش کار تست کرونا جدید دانشمندان

آزمایش جدید دانشمندان از فرآیندی به نام تکثیر ایزوترمال متصل به حلقه (Lamp) برای تقویت RNA ویروس موجود در بزاق و شناسایی ژن‌های خاص استفاده می‌کند. اپلیکیشن این آزمایش که به طور رایگان در دسترس قرار گرفته، از دوربین گوشی برای اندازه‌گیری تغییرات رنگی استفاده می‌کند که نشان‌دهنده واکنش شیمیایی است و تشخیص خود را در 25 دقیقه ارائه می‌کند.

دانشمندان از این تست کرونا روی 50 بیمار مبتلا به کووید-19 استفاده کرده‌اند که نتایج آن با تست PCR از نظر دقت مطابقت داشته است. همچنین از همین روش برای تشخیص آنفلونزا نیز می‌توان استفاده کرد.

«الکساندر ادواردز» از دانشگاه ریدینگ در انتها توضیح می‌دهد: «هرچند بسیاری از گروه‌های تحقیقاتی دیگر قبلا ثابت کرده‌اند که این نوع فناوری و ساده‌سازی آزمایش می‌تواند کارساز باشد، چالش اصلی این است که چگونه می‌توان محصولات در مقیاس بزرگ را بر اساس این نوع فناوری ارائه کرد و محصولات ساده و در دسترسی تولید کرد که مردم بتوانند از آن‌ها استفاده کنند.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی