ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

اولین رویداد جذب سرمایه در حوزه نوآوری‌های حقوقی و قضایی برگزار شد

اولین رویداد جذب سرمایه حوزه نوآوری‌های حقوقی قضایی با هدف ارتباط با سرمایه‌گذاران و جذب سرمایه، سه‌شنبه 30 فروردین ماه توسط پردیس نوآوری حقوقی و قضایی و گروه پیشگامان کارآفرینی کارن، در سالن سلام برگزار ...

شیدا ملکی
نوشته شده توسط شیدا ملکی | ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۵

اولین رویداد جذب سرمایه حوزه نوآوری‌های حقوقی قضایی با هدف ارتباط با سرمایه‌گذاران و جذب سرمایه، سه‌شنبه 30 فروردین ماه توسط پردیس نوآوری حقوقی و قضایی و گروه پیشگامان کارآفرینی کارن، در سالن سلام برگزار شد. 

به گزارش روابط عمومی کارن کراد، این رویداد میزبان 7 استارتاپ و شرکت دانش‌بنیان در حوزه نوآوری‌های حقوقی قضایی بوده است. در روند برگزاری این رویداد، استارتاپ‌ها، به ارائه طرح و خدمات خود پرداختند و در ادامه به سوالات سرمایه‌گذاران پاسخ دادند.

ارتباط موثر سرمایه‌گذار و استارتاپ حقوقی

هدف از برگزاری رویداد جذب سرمایه حوزه نوآوری‌های حقوقی قضایی نیز، معرفی استارتاپ‌های حوزه‌ حقوقی و قضایی به سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران بالقوه این طرح‌ها، تسهیل روند جذب سرمایه و به‌هم‌رسانی صاحبان کسب‌وکارهای نوپا و سرمایه‌گذاران خطرپذیر و در نتیجه ارتقا و تعالی زیست بوم کارآفرینی کشور است. 

استفاده از نوآوری بدون حضور سازمان مسئول غیرممکن است

سجاد نیری، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری داوین، با اشاره به تلاش برای استفاده هوشمندانه از نوآوری گفت: «تلاشمان این است که این رویداد، شروع مناسبی برای تکرار چنین اتفاقاتی شود.»

او در ادامه توضیحات خود با اشاره به اینکه نزدیک به دو سال است که از شروع سرمایه‌گذاری‌های مجموعه داوین می‌گذرد، گفت: «حرکت به سمت چنین رویکردی که بتوان از نوآوری و فناوری در ارائه سرویس و سایر سازمان‌ها استفاده کرد، بدون حضور سازمان مسئول بی‌معنی است.»

او با اشاره به ساختار قوه قضائیه، اقدام قوه قضائیه را یک همت بلند توصیف کرد و گفت: «امیدوارم تیم‌های خوبی برای‌ سرمایه‌گذاری انتخاب شوند و بتوانیم سرمایه‌های بزرگی را برای زیست بوم نوآوری‌های حقوقی و قضایی، فراهم کنیم.»

مرکز آمار قوه قضائیه متولی اصلی نوآوری است

همچنین، وحید حافظی، مدیر عامل پردیس نوآوری حقوقی و قضایی، با اشاره به این‌که در سال ۱۳۹۹ پردیس نوآوری با مشارکت معاونت علمی، صندوق نوآوری و قوه قضائیه شکل گرفته است، گفت: «در این مدت حدود ۴۰۰ نفر را استخدام کردیم، همچنین با حضور مسئولین قوه قضائیه و معاونت راهبردی چندین نشست برگزار کنیم.»

به گفته او نتیجه این نشست‌ها گفت‌وگو با بیش از ۲۰ شرکت و پیدا کردن راه حل برای برخی مشکلات حقوقی است.

او همچنین در ادامه توضیحات خود گفت: «این رویداد اولین رویداد سرمایه‌گذاری حقوقی است که به منظور رونق بخشیدن به اکوسیستم نوآوری حقوقی و قضایی، برگزار کردیم. مرکز آمار قوه قضائیه متولی اصلی نوآوری است. نهادها و بخش‌های دیگر قوه قضائیه هم باید همراهی کنند تا بتوان با ابزارهای فناوری در سال جاری خدمات بسیار خوبی را به مردم ارائه دهیم.»

نیازهای حقوقی مردم باید به اطلاع استارتاپ‌ها برسد

از سویی دیگر در ادامه‌ این مراسم، محمد کاظمی‌فرد، ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه نیز، با اشاره به ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه حقوقی و قضایی، گفت: «تعامل درست بین حاکمیت و شرکت‌ها و کاهش هزینه‌های حقوقی مردم مدل مبتنی بر پلتفرمی است که باعث ایجاد یک مجموعه صحیح می‌شود.»

به باور او برخط بودن، حفظ حریم خصوصی و احراز هویت افراد، موضوعی مهم در جریان توسعه نوآوری‌های حقوقی است.

کاظمی فرد با بیان این‌که دورنمای امسال توسعه و ارتقای مواردی چون گفتار متنی دادنامه، سرور سایت، فیشینگ، پابند زندانیان، داده‌یابی، شکوائیه، دستیار هوشمند و پردازش امور قضائیه است، گفت: «به عنوان یک مجموعه که وظیفه تنظیم‌گری فضای حقوقی را دارد باید کمک کنیم تا نیازهای واقعی حقوقی مردم را به استارتاپ‌ها اطلاع دهیم تا آن‌ها این مشکلات را رفع کنند، باید در سریع‌ترین زمان بحث عدالت را ایجاد کنیم و دسترسی مردم را به خدمات حقوقی آسان کنیم.»

در بخش دیگری از این رویداد، حسین ملازاده، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی نیز، با تاکید بر پررنگ‌تر شدن عدالت اجتماعی در این شرایط اقتصادی، گفت: «برای امسال یک بسته‌ هوشمندسازی خدماتِ حقوقی را فراهم کردیم. پیشنهاد بنده به استارتاپ‌ها این است که در حال حاضر که سند تحول قضائی آماده شده است، تحلیل محتوا داشته باشند و ایده بدهند تا ما بتوانیم هر ایده‌ امکان‌پذیری را حمایت کنیم و نیازهای مردم و قوه قضائیه برطرف شود.»

استارتاپ‌های جویای سرمایه‌گذار

امضانو، سامانه جامع مدیریت قرارداد و امضای دیجیتال در این رویداد خواهان سرمایه گذاری 7 تا 10 میلیارد تومان شد، همچنین دستیار صوتی شریف (رومند)، دستیار هوشمند صوتی (پردازش و سنتز گفتار-پردازش زبان طبیعی) که مدعی است اولین دستیار صوتی است که به طور خاص در حوزه حقوقی فعالیت می‌کند هم خواهان سرمایه 2 میلیارد و 100 میلیون تومانی شد.

همچنین دادیاب، پلتفرم ارائه خدمات حقوقی، به طور شفاف ، دسترس‌پذیر و منصفانه ، خواستار سرمایه 7 میلیارد تومان برای  بازار داخل و 11 میلیارد تومان برای بازار بین المللی شد. پرونده هم یکی دیگر از این شرکت‌کنندگان است.

سامانه پرونده یک سامانه تخصصی و آنلاین ارائه خدمات حقوقی به شرکت‌ها و سازمان‌ها در حوزه برون‌سپاری خدمات حقوقی است. پرونده سرمایه مورد نظر خود را 2 میلیارد و 500 میلیون تومان عنوان کرده است.

ایداد، تکداد و عدیلنو هم سه شرکت کننده دیگر در این رویداد بودند. در نهایت هم در این نشست مراسم امضای توافق‌نامه سرمایه‌گذاری میان مجموعه داوین با دو استارتاپ امضانو و دادیاب انجام شد.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی