پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری و سودجویی در پوشش وام فرزندآوری هشدار داد
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه کلاهبردارها با سواستفاده از اطلاعات شخصی و هویتی شهروندان در پوشش وام فرزندآوری، اقدام به کلاهبرداری یا سودجویی میکنند، به شهروندان درباره سودجویی به واسطه تسهیلات و ...
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه کلاهبردارها با سواستفاده از اطلاعات شخصی و هویتی شهروندان در پوشش وام فرزندآوری، اقدام به کلاهبرداری یا سودجویی میکنند، به شهروندان درباره سودجویی به واسطه تسهیلات و وام بانکی هشدار داد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی، با اشاره به سودجویی در پوشش وام فرزندآوری گفت: «بارها گفته شده که افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران اقدام میکنند، یکی از این موارد سوء استفاده از تسهیلات و وامهای بانکی است.»
او با هشدار جدی درباره این موضوع گفت: «این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.»
به گفته او در این روش مجرمین سایبری با ترفندهای مختلف مانند ارسال لینکهای جعلی در شبکههای اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبتنام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» و ... توجه کاربران را جلب کرده و آنان را به صفحات دیگر هدایت کرده یا حتی در فضای گفتوگوی خصوصی اقدام به چت کردن با آنان میکنند.
درخواست واریز وجه از طرف مجرمان سایبری
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان در نهایت درخواست واریز وجه برای انجام امور اداری و بانکی کرده و اطلاعات شخصی متقاضیان را نیز دریافت میکنند، گفت: «در ادامه این مجرمان با چند شیوه میتوانند اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کنند.»
او به تشریح شیوههای مختلف پرداخت و گفت: «شیوه نخست هدایت کاربران به صفحات جعلی و فیشینگ است. ممکن است حتی مبالغ اندکی را برای ثبت نام درخواست کنند، اما این صفحات جعلی بوده و با کپی کردن اطلاعات کارت بانکی شهروندان حساب آنان خالی میشود.»
معظمی گودرزی در ادامه توضیحات خود گفت: «در روش دیگر ممکن است مبلغی را به شیوه کارت به کارت دریافت کرده اما دیگر پاسخی به تماسها ندهند. همچنین ممکن است این افراد با دریافت اطلاعات شخصی و هویتی افراد اقدام به سوء استفاده از این اطلاعات کرده و برای آنان مشکلات دیگری را ایجاد کنند.»
او با تاکید بر اینکه شهروندان به هیچ عنوان نباید فریب تبلیغات منتشرشده در شبکههای اجتماعی را بخورند، گفت: «تنها سایت معتبر و مورد تایید بانک مرکزی برای دریافت تسهیلات فرزندآوری، وب سایت ve.cbi.ir است. شهروندان توجه داشته باشند که از مراجعه به لینکهای دیگر خودداری کنند و همچنین به آدرس سایت نیز دقت کنند، چون ممکن است افراد سودجو با ایجاد آدرسهای مشابه سعی در کلاهبرداری داشته باشند.»
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از شهروندان خواست که در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.