کشف جدید دانشمندان در سفر به اعماق دریا: ماهی شفاف و عنکبوت دریایی غول پیکر
محققان در سفر به اعماق دریا و آبهای نزدیک جزایر آلوتی آلاسکا گونه نادری از یک ماهی شفاف خالدار را مشاهده کردهاند. همچنین تیم تحقیقاتی موفق شد عنکبوت دریایی بزرگ و نارنجی رنگی با پاهای ...
محققان در سفر به اعماق دریا و آبهای نزدیک جزایر آلوتی آلاسکا گونه نادری از یک ماهی شفاف خالدار را مشاهده کردهاند. همچنین تیم تحقیقاتی موفق شد عنکبوت دریایی بزرگ و نارنجی رنگی با پاهای بلند را رصد کند که هر دو از گونههای نادری هستند که تاکنون مشاهده شدهاند.
گونه ماهی نادر که به آن حلزون خالدار نیز میگویند، از نظر علمی با نام Crystallichthys cyclospilus شناخته می شود و دارای ظاهر منحصر به فردی است و میتواند خود را از دید شکارچیان اعماق اقیانوس پنهان کند. بدن این حلزون، شفاف و متمایل به قرمز است و به راحتی میتواند خود را در اعماق تاریک اقیانوسها پنهان کند. عنکبوت پا بلند نیز با نام علمی Colossendeis معروف است.
کشف ماهی شفاف و عنکبوت پا بلند در قعر دریا
«سارا فریدمن»، زیست شناس و متخصص ماهیشناسی در اداره ملی اقیانوسی و جوی به همراه تیم خود طی بررسیهایی که NOAA (اداره ملی اقیانوسی و جوی) هر ساله در جزایر آلوتین آلاسکا انجام میدهد، با این موجودات جدید روبرو شد. فریدمن میگوید:
«طی هفتههای گذشته تیم تحقیقاتی موفق شد چهار پنج نمونه از این ماهیها را رویت کند.»
البته بعید به نظر میرسد یک فرد معمولی بتواند چنین ماهی یا عنکبوتی را در قعر دریا رصد کند، چون به شدت از دید چشم پنهان میمانند. ماهی شفاف در قسمتهای از بدنش لکههایی دارد که با کمک آنها میتواند به سنگها بچسبد.
محققان برای کشف چنین موجوداتی مجبورند حدود 100 تا 200 متر به قعر دریاها بروند. به همین دلیل افراد معمولی نمیتوانند چنین ماهی را مشاهده کنند.
تیم تحقیقاتی علاوه بر ماهی شفاف یک عنکبوت دریایی بزرگ نارنجی با پاهایی بلند را شناسایی کرده که نام علمی آن Colossendeis است. این عنکبوت میتواند تا 20 اینچ (50.8 سانتیمتر) رشد کند و در عمق 7200 تا 13100 فوتی (2194 تا 3992 متر) زندگی کند. عنکبوتهای دریایی معمولا شقایقهای دریایی و سایر بیمهرگان را میخورند.
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
سلام تشکر از مباحث علمی خوبتون مخصوصا در حوزه استعمار کرات و فضا. تنها ایراد به نظرم اینه که منابع و رفرنس اصلی مطالبتون ویا لینک های اون رو اعلام نمیکنید. همین موضوع میتونه مبانی علمی مطالبتون رو ضعیف و غیر قابل استفاده و استناد کنه و حتی به اعتبار و فیک یا غیر فیک بودن منجر بشه، لطفا رسیدگی بفرمایید...