اورانوس و نپتون اهداف جدید تلسکوپ فضایی جیمز وب خواهند بود
تلسکوپ جیمز وب در ماموریتهای پیشروی خود قصد دارد به بررسی دما و ترکیبات موجود در اتمسفر سیارات اورانوس و نپتون - غولهای یخی منظومه شمسی - بپردازد. تلسکوپ فضایی جیمز وب قدرتمندترین تلسکوپی است ...
تلسکوپ جیمز وب در ماموریتهای پیشروی خود قصد دارد به بررسی دما و ترکیبات موجود در اتمسفر سیارات اورانوس و نپتون - غولهای یخی منظومه شمسی - بپردازد.
تلسکوپ فضایی جیمز وب قدرتمندترین تلسکوپی است که بشر تاکنون به فضا فرستاده است. این تلسکوپ فضایی چندی پیش موفق به ثبت اولین تصویر آزمایشی خود شد. این تصویر ثبت شده توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب واقعا حیرتآور است و از آیندهای روشن برای روند اکتشافات فضایی خبر میدهد. همچنین این تلسکوپ در تاریخ 21 تیر اولین تصاویر تمام رنگی خود را منتشر خواهد کرد.
قدرتمندی جیمز وب این امکان را فراهم میکند که اجرام سماوی متعدد و مختلفی را برای مطالعه زیر نظر بگیرد. از جمله آنها میتوان به سحابیها، سیارات فراخورشیدی و حتی غولهای یخی منظومه شمسی یعنی اورانوس و نپتون اشاره کرد.
جیمز وب، اورانوس و نپتون
به نقل از منبع آگاه، جیمز وب با قدرت بالایی که دارد میتواند اطلاعات جدید و بسیار مهمی را از غولهای یخی مرموز منظومه شمسی، یعنی نپتون و اورانوس برایمان فاش کند. در تاریخ بشریت، فقط و فقط یک فضاپیما با نام «Voyager 2» به مدار اورانوس فرستاده شده است. تحقیقات روی این سیاره با فضاپیمای مذکور به دلیل شرایط بسیار پیچیده آب و هوای اورانوس به صورت تقریبا ناموفق به اتمام رسید. از آن به بعد دانشمندان مجبور شدند تا برای تحقیق روی غولهای یخی منظومه شمسی، از تلسکوپهای پیشرفته کمک بگیرند.
با اضافه شدن جیمز وب به مجموعه تلسکوپهای قدرتمند بشر، بالاخره میتوان به مطالعه دقیق اورانوس و نپتون پرداخت. به نظر میرسد که جیمز وب بتواند اطلاعات بینظیری را در این زمینه بهدست بیاورد که تاکنون از آنها بی اطلاع بودهایم. بر اساس بیانیهها، دانشمندان در نظر دارند تا دما و ترکیبات موجود در اتمسفر هر کدام از این سیارهها را مورد بررسی قرار دهند.
در حالی که برخی خواستار انجام مأموریت ویژه روی سطح اورانوس و نپتون هستند - فرستادن فضاپیما و یا ربات بر سطح این سیارات، تلسکوپ فضایی جیمز وب میتواند از فاصله دور نیز اطلاعات لازم از این دو سیاره را جمعآوری کند.
از سوی دیگر میدانیم که انجام مأموریت روی سطح این دو غول یخی بسیار پر هزینه و در عین حال دشوار است. بنابراین به لطف جیمز وب دیگری نیازی به انجام عملیات روی این دو غول یخی نیست. جیمز وب بهزودی مشخص میکند که چه چیزی باعث تفاوت اورانوس و نپتون با همسایگان بزرگتر آنها یعنی مشتری و زحل میشود.
به نظر شما کشفیات جدید تلسکوپ جیمز وب از اورانوس و نپتون تا چه حد درک ما از آنها را دچار تغییر میکند؟
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.