ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هواپیمای برقی Harbour Air
علمی

اولین پرواز نقطه به نقطه موفق Harbour Air، رویای پرواز تجاری با هواپیمای برقی را به واقعیت نزدیکتر کرد

شرکت Harbour Air اعلام کرد که با موفقیت اولین پرواز نقطه به نقطه هواپیمای برقی خود را در کانادا به انجام رسانده است.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰

شرکت هواپیمایی Harbour Air با تکمیل اولین پرواز آزمایشی خود با یک هواپیمای آب‌نشین برقی توانست گام مهمی را در تغییر شرایط حمل و نقل هوایی در دریا بردارد. این شرکت در آزمایش خود از سرزمین اصلی کانادا به جزیره ونکوور رفت و ثابت کرد که می‌توان از فناوری‌های جدید و پاک برای این جابه‌جایی‌های کوتاه استفاده کرد.

شرکت Harbour Air بزرگ‌ترین هواپیمایی هواگردهای آب‌نشین در آمریکای شمالی است و ادعای جابه‌جایی سالانه 30 هزار مسافر تجاری را دارد. این شرکت در سال 2019 وعده داد که به اولین خط هوایی تماما برقی دنیا تبدیل شود و حالا چند روز پیش نخستین پرواز آزمایشی نقطه به نقطه خود را تکمیل کرد.

هواپیمای De Havilland Beaver ساعت 08:12 صبح به وقت محلی از فرودگاه Fraser River بلند شد و 24 دقیقه بعد در فرودگاه Patricia Bay در جزیره ونکوور فرود آمد. این پرواز 72 کیلومتری به طور کامل با انرژی الکتریسیته انجام شد و حتی گفته می‌شود که بخشی از انرژی هواپیما در پایان سفر باقی مانده بود.

هواپیمای Harbour Air

آزمایش هواپیمای برقی De Havilland Beaver با موفقیت پیش رفت

«کوری پاول»، معاون عملیات‌های پروازی Harbour Air می‌گوید: «هیجان‌زده‌ام که بگویم این پرواز تاریخی با این هواپیمای برقی دقیقا مطابق برنامه پیش رفته است. تیم ما در کنار تیم magniX و Transport Canada به‌طور مداوم در حال بررسی عملکرد هواپیما بودند و آزمایش امروز یک بار دیگر ایمنی و اعتمادپذیری فناوری ساخت ما را اثبات کرد.»

همان‌طور که پاول می‌گوید، سیستم‌های این شرکت با همکاری کمپانی magniX ساخته شده‌اند که یکی از سازندگان مهم موتورهای برقی پرتوان و پیشرفته محسوب می‌شود. هواپیمای De Havilland Beaver اولین آزمایش موفق خود را در ماه دسامبر سال 2019 انجام داد. Harbour Air از آن زمان تاکنون به این برنامه آزمایشی ادامه داده و به طور همزمان به دنبال دریافت مجوزهای لازم از اداره هوانوردی فدرال آمریکا و سازمان حمل و نقل کانادا بوده است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی