ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

اولین کریپتید AI
تکنولوژی

عجیب و دلهره‌آور؛ تکرار اتفاقی چهره زنی ترسناک در خروجی‌های یک هوش مصنوعی

تصویر زنی که انگار به طور مستقیم از کابوس‌های شبانه ما بیرون آمده، به شکل عجیبی در خروجی‌های یک هوش مصنوعی ساخت تصویر تکرار می‌شود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰

ترند سیستم‌های هوش مصنوعی سازنده تصویر ادامه دارد و کاربران مدام چیزهای مختلف را با آن امتحان می‌کنند. حالا برای اولین بار شاهد خلق یک «کریپتید» (Cryptid) در این فضا هستیم: زنی میانسال با چهره‌ای ترسناک و آزاردهنده که مدام در تصاویر ساخت یک الگوریتم AI ظاهر می‌شود.

این زن عجیب و هراس‌انگیز که Loab نام گرفته، اولین بار به‌صورت تصادفی از طریق فرمان‌های بار منفی ساخته شد، اما حتی زمانی که کاربر سازنده از هوش مصنوعی خواست تا تصویر را از سوژه قبلی دور کند، باز هم در خروجی همین زن دیده شد. فرمان بار منفی به فرمانی گفته می‌شود که در آن از سیستم می‌خواهیم اثر نهایی بیشترین فاصله ممکن را با درخواست کاربر داشته باشد.

Loab در آواتار
Loab در آواتار

سازنده Loab هنرمندی با نام مستعار Supercomposite است که ابتدا سعی داشت از طریق یک فرمان منفی تصویر «مارلون براندو» را بسازد. خروجی این فرمان تصویری شبیه لوگوی یک شرکت خیالی موسوم به DIGITA PNTICS بود. او فکر می‌کرد که طبیعتا حالا اگر این لوگو را منفی کند، باید به تصویر براندو برسد. اما در عوض تصویر زن آزاردیده و ترسناکی را دریافت کرد که می‌تواند بخشی از کابوس شب‌های شما باشد.

ولی ماجرا به همین‌جا ختم نشد. Supercomposite در ادامه از تصویر خود Loab در ترکیب با تصویر فشرده یک تونل شیشه‌ای که اطراف آن پر از فرشته بود، استفاده کرد. نتیجه این بود که چهره این زن حتی واضح‌تر شد. سپس او بارها و بارها ترکیب‌های مختلف را امتحان کرد و دوباره چهره همین زن را در خروجی کارها دید.

کریپتید هوش مصنوعی
زن Loab

اکثر چهره‌ها در ترکیب با سوژه‌های دیگر محو می‌شوند، اما Loab توانست در اکثر خروجی‌ها مشخصه‌های کلیدی خود را حفظ کند. این کاربر می‌گوید حتی زمانی که او بالاخره ناپدید می‌شد، دوباره به نحوی در خروجی‌های بعدی به وجود می‌آمد. Supercomposite که البته آشنایی خوبی با این سیستم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی دارد، می‌گوید دقیقا نمی‌داند که چه اتفاقی دارد می‌افتد.

ظاهرا این هوش مصنوعی که او از افشای نامش خودداری کرده، دست به خلق اولین کریپتید این حوزه نوظهور زده است. کریپتید به موجودات عجیبی مثل پاگنده گفته می‌شود که از نظر علمی، منطقی و قابل اثبات نیستند، اما در تصاویر متعددی دیده شده‌اند.

اگر دوست داشتید می‌توانید این مطلب را با دوستان‌تان در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی