ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

آلبرت بورلا مدیرعامل فایزر
سلامت

مدیرعامل فایزر برای دومین بار به کرونا مبتلا شد

فایزر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در جهان است و تا به امروز صدها میلیون دوز از واکسن این شرکت به مردم کشورهای مختلف تزریق شده. با این حال هم اکنون مدیرعامل این شرکت، ...

محمد قریشی
نوشته شده توسط محمد قریشی | ۴ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۰

فایزر یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در جهان است و تا به امروز صدها میلیون دوز از واکسن این شرکت به مردم کشورهای مختلف تزریق شده. با این حال هم اکنون مدیرعامل این شرکت، «آلبرت بورلا» برای دومین بار به این ویروس مبتلا شده است.

آلبرت بورلا در توییتی گفته که تست کرونا وی مثبت اعلام شده، با این حال حالش خوب است و علائمی ندارد. بورلا گفته که دوز بروز شده واکسن کرونا را دریافت نکرده چرا که منتظر است طبق دستورالعمل مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا (CDC) از دوز قبلی‌اش سه ماه بگذرد.

ابتلای مجدد به کرونا

چندین هفته پیش بورلا به کرونا مبتلا شده بود و تست کووید-19 او مثبت اعلام شد. بنابراین تنها ظرف چندین هفته، مدیرعامل فایزر به کرونا مبتلا شده است. این در حالی است که پژوهش‌ها نشان می‌دهند ابتلا به کرونا شبیه به دریافت دوز تقویت‌کننده واکسن است و خطر ابتلای فرد به بیماری تا سه ماه پس از بهبود، تقریبا پایین است.

با این حال به نظر می‌رسد در همین فاصله هم فرد می‌تواند به کرونا مبتلا شود، حتی اگر مدیرعامل یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کووید-19 در جهان باشد!

آلبرت بورلا مدیرعامل فایزر کرونا

مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا اوایل ماه جاری میلادی به دوز تقویتی جدید واکسن کرونا فایزر و مدرنا مجوز داد. دوز تقویتی فایزر/بیون‌تک 30 میکروگرم است و می‌توان به افراد 12 ساله و بزرگتر آن را تزریق کرد. در مقابل واکسن جدید مدرنا، 50 میکروگرم است و تنها امکان تزریق آن به افراد 18 سال و بزرگتر وجود دارد.

در حالی که شمار قربانیان کرونا در سراسر جهان کاهش یافته و حتی سازمان بهداشت جهانی نزدیک به دو هفته پیش اعلام کرد که خط پایان همه‌گیری کرونا را می‌بیند، اما همچنان روزانه افراد زیادی در جهان به این بیماری مبتلا می‌شوند و هرچند وقت یکبار هم سروکله گونه‌های جدیدش پیدا می‌شود. با این حال ظاهرا قدرت این بیماری رو به کاهش است.

محمد قریشی

مهندس مکانیک و علاقه‌مند به دنیای خودرو و تکنولوژی

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی