آمازون نمونه اولیه ماهوارههای اینترنتی خود را اوایل 2023 به فضا پرتاب میکند
آمازون در حال آماده شدن برای پرتاب دو ماهواره آزمایشی برای صورت فلکی اینترنت ماهوارهای پروژه کویپر (Project Kuiper) است.
آمازون در حال آماده شدن برای پرتاب دو ماهواره آزمایشی برای صورت فلکی اینترنت ماهوارهای پروژه کویپر (Project Kuiper) است که برای رقابت با سرویسهایی مانند استارلینک اسپیس ایکس و وانوب (OneWeb) ساخته شده است.
در یک بیانیه مطبوعاتی، این شرکت اعلام کرد که نمونههای اولیه این دو ماهواره با نامهای Kuipersat-1 و Kuipersat-2، در اوایل سال 2023 با موشک Vulcan Centaur از ائتلاف پرتاب و راهاندازی (ULA) وارد مدار خواهند شد.
غول خردهفروشی میگوید که این پرتاب به آن اجازه خواهد داد تا آزمایشهایی را روی فناوری شبکه ماهوارهای خود با دادههایی از فضا انجام دهند و این دادهها «به نهاییسازی طراحی، استقرار و برنامههای عملیاتی سیستم ماهوارهای تجاری ما کمک میکند». همچنین این بازه زمانی نشاندهنده تاخیر جزئی در برنامههای اولیه آمازون است. سال گذشته، این شرکت اعلام کرده بود که نمونههای اولیه را در سه ماهه چهارم سال 2022 با کمک موشک دیگری از شرکتی با نام ABL Space Systems به فضا پرتاب خواهد کرد.
آمادهسازی پروژه اینترنت ماهوارهای آمازون
هرچند تا اوایل سال 2023 زمان زیادی باقی نمانده، اما هنوز کارهای زیادی باید انجام شود تا راهاندازی پروژه کویپر طبق برنامه انجام شود. به عنوان مثال، آمازون باید ساخت ماهوارهها را به پایان برساند که در بیانیه مطبوعاتی آن به اواخر امسال برای کامل شدن آنها اشاره شده است. علاوه بر این، ساخت موشک ULA نیز هنوز تکمیل نشده و انتظار میرود Vulcan Centaur تا ماه نوامبر به طور کامل مونتاژ و تا دسامبر آزمایش شود.
همانطور که واشنگتن پست اشاره میکند، ULA باید Vulcan را تا قبل از سه ماهه چهارم 2023 دو بار پرتاب کند تا آمادگی آن برای انجام ماموریتهای فضایی ثابت شود. همچنین آمازون باید نیمی از ماهوارههای خود را تا سال 2026 پرتاب کند تا مجوز FCC خود را حفظ کند. با توجه به اینکه صورت فلکی آمازون قرار است از 3236 ماهواره تشکیل شود، احتمالا در چند سال آینده پرتابهای بسیار زیادی انجام خواهد داد.
سی و هشت مورد از آنها قرار است توسط موشک Vulcan Centaur و چندین مورد دیگر با موشکهای شرکتهای Arianespace و Blue Origin «جف بیزوس» پرتاب خواهند کرد.
به محض اینکه ماهوارههای آمازون در مدار قرار بگیرد، این شرکت قصد دارد «پهنای باند سریع و مقرونبهصرفه را به جوامع بدون خدمات و پشتیبانی در سراسر جهان ارائه کند».
دیدگاهها و نظرات خود را بنویسید
برای گفتگو با کاربران ثبت نام کنید یا وارد حساب کاربری خود شوید.
// همچنین آمازون باید نیمی از ماهوارههای خود را تا سال 2026 پرتاب کند تا مجوز FCC خود را حفظ کند//این خیلی مهم بود یعنی رقیب استارلینک نهایتا 2026 سرویسشو میده هرچند پروژه کویپر ایران نمیاد بر خلاف استارلینک ولی قیمت رقابتی میکنه