ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

متا
تکنولوژی

متا در گزارش مالی فصل سوم 2022، از ضرر 3.7 میلیارد دلاری متاورس خبر داد

متا گزارش مالی سه ماهه سوم 2022 را اعلام کرد که طبق آن، Reality Labs ضرر 3.7 میلیارد دلاری داشته است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۰

تقریبا یک سال از زمان ری‌برند بزرگ فیسبوک و تغییر نام آن به متا می‌گذرد. در آن زمان مارک زاکربرگ با اشاره به برنامه‌های جاه‌طلبانه خود برای متاورس از این تغییر نام خبر داد، اما اکنون این شرکت در آخرین گزارش مالی خود فاش کرد که Reality Labs، واحدی که بر پروژه‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده شرکت نظارت دارد، بیشتر از هر زمانی در حال ضرر کردن است.

طبق گزارش مالی متا، Reality Labs در سه ماهه سوم سال 2022، 3.7 میلیارد دلار ضرر کرده است. این واحد سال گذشته ضرر 2.6 میلیارد دلاری و سه ماهه گذشته ضرر 2.8 میلیارد دلاری را گزارش کرده بود و تاکنون، در سال 2022، بیش از 9 میلیارد دلار ضرر کرده است.

مارک زاکربرگ

علاوه بر این، «دیو ونر»، مدیر امور مالی شرکت، در جریان این جلسه گفت که بعید به نظر می‌رسد که این روند به این زودی‌ها معکوس شود:

«ما پیش‌بینی می‌کنیم که زیان‌های عملیاتی Reality Labs در سال 2023 نسبت به سال گذشته رشد قابل‌توجهی داشته باشد.»

در همین حال، این شرکت همچنین تایید کرد که انتظار می‌رود «نسل بعدی هدست Quest مصرف‌کننده» آن‌ها در اواخر سال آینده معرفی شود که طبق گزارش‌ها، Meta Quest 3 خواهد بود.

درآمد و سود کلی شرکت متا

متاورس

به گفته زاکربرگ، شرکت متا در سه ماهه گذشته به درآمد 28 میلیارد دلاری دست یافته که مطابق با انتظارات تحلیلگران بوده است. او با بیان این موضوع که «هنوز با درآمد مورد انتظار فاصله زیادی دارند» هشدار داد که درآمد شرکت ممکن است «با چالش‌های کوتاه مدت» مواجه شود. زاکربرگ همچنین تایید کرد که متا به کاهش استخدام‌ها ادامه می‌دهد. همچنین سود این شرکت تنها 4.395 میلیارد دلار بوده که نسبت به سال گذشته 9.194 میلیارد دلار کاهش یافته است.

در نهایت، برنامه‌های متا به رشد خود ادامه داده است و زاکربرگ نقطه عطف جدیدی را برای اینستاگرام و واتس‌اپ گزارش کرد. به گفته او، اینستاگرام 2 میلیارد کاربر فعال ماهانه و واتس‌اپ 2 میلیارد کاربر فعال روزانه دارد.

او همچنین در مورد تمایل خود برای تغییر خدمات شرکت به سمت رویکردی صحبت کرد که در آن فیدهای کاربران بیشتر توسط موارد پیشنهادی هدایت می‌شوند که به گفته او می‌تواند به آن‌ها در رقابت بهتر با تیک‌تاک کمک کند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی