ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توییتر
تکنولوژی

به‌دنبال حذف سرویس‌های اضافه، سیستم احراز هویت دو مرحله‌ای توییتر برای مدتی از کار افتاد!

کاربران می‌گویند به دنبال اعلام ایلان ماسک مبنی بر غیرفعال‌سازی سرویس‌های اضافه در توییتر، سیستم احراز هویت دو مؤلفه‌ای هم قطع شده بود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۰

بعضی از کاربران می‌گویند سیستم احراز هویت دو‌مؤلفه‌ای توییتر روز دوشنبه دچار مشکل شده بود. این اتفاق باعث شد عده‌ای که از حساب‌های خود خارج شده‌اند، امکان ورود نداشته باشند. مشکل این سیستم در شرایطی به وجود آمده که ایلان ماسک از غیرفعال‌سازی تعدادی از میکروسرویس‌های اضافه خبر داده بود.

«جوزف مِن»، خبرنگار روزنامه واشنگتن پست در توییتی اعلام کرد که سیستم احراز هویت دو‌مؤلفه‌ای توییتر دچار مشکل شده و به نظر می‌رسد که این ایراد تحت تأثیر غیرفعال‌سازی بخشی از ابزارهای اضافه در این شبکه اجتماعی بوده است.

این سیستم از کسانی که می‌خواهند وارد حساب توییتر خود شوند، درخواست می‌کند تا در کنار گذرواژه از یک کد پیامکی، کد احراز هویت در اپ‌های Authenticator یا یک کلید امنیتی فیزیکی استفاده کنند. یکی از کاربران گزارش داده که او دوشنبه شب در حین ورود به حساب کاربری خود در دریافت رمز پیامکی ناموفق بوده است.

تغییرات توییتر مشکل‌ساز شده‌اند

او می‌گوید پیام خطای توییتر چنین بود: «هم‌اکنون نمی‌توانیم کد تأیید را بفرستیم. لطفاً دوباره تلاش کنید.» او چند ساعت بعد دوباره تأیید کرد که سیستم قطع است و این شبکه اجتماعی به‌خاطر درخواست مکرر تا 24 ساعت دیگر برای او کدی ارسال نخواهد کرد.

بقیه کاربران هم می‌گویند سیستم احراز هویت دو‌مؤلفه‌ای توییتر چه از طریق پیامک و چه ایمیل غیرفعال بوده است. «کوین بیومانت»، متخصص امنیت سایبری در ادامه مدعی شد که این سرویس دوباره فعال شده، اما حداقل 90 دقیقه از دسترس خارج بوده است.

از زمان تکمیل خرید توییتر توسط ایلان ماسک، ثروتمندترین فرد جهان تغییرات زیادی را در این شبکه اجتماعی به وجود آورده است. او افزون بر رونمایی از سرویس جدید توییتر بلو که با پرداخت ماهانه 8 دلار تیک آبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، از برنامه‌ای برای تبدیل‌کردن این پلتفرم به یک بانک مدرن پرده برداشته است.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی