ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

ضدپیری
علمی

مطالعه جدید: این مکمل‌ محبوب ضدپیری می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد

مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد مکمل‌ محبوب ضدپیری، می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه و متاستاز مغز را افزایش دهد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۰

مطالعه جدید محققان نشان می‌دهد مکمل‌ محبوب ضدپیری که به‌‌عنوان نوعی ویتامین B3 نیز معروف است، می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان سینه و متاستاز مغز را افزایش دهد.

با وجودی که این مکمل دارویی به سلامت مغز، متابولیسم و موارد دیگر کمک می‌کند و از محبوبیت بالایی نیز برخوردار است، اما محققان براساس نتایج مطالعه انجا‌م‌شده، می‌گویند ممکن است این مکمل ضدپیری که «نیکوتین آمید ریبوزید» نام دارد و نوعی ویتامین B3 است، احتمال ابتلا به سرطان سینه و متاستاز مغزی را افزایش دهد.

براساس مطالعه انجام‌شده، سطوح بالای NR (نیکوتین آمید ریبوزید) که اغلب به‌عنوان مکمل ضد پیری شناخته می‌شود، می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را در افراد بالا ببرد. این موضوع نه تنها احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می‌دهد، بلکه براساس نتایج مطالعه و نظر محققان، حتی می‌تواند باعث گسترش سرطان تا مغز نیز شود.

مکمل ضدپیری می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد

بدیهی است مبارزه با سرطان، کار دشواری است و براساس داده‌های ارائه‌شده در این مطالعه که در نشریه Biosensors and Bioelectronics منتشر شده، این مکمل ضد پیری ممکن است خطر ابتلا به سرطان را به اندازه‌ای افزایش دهد که مشکل‌ساز باشد.

نگاه کلی این است که ویتامین‌ها و مکمل‌ها برای سلامتی مفید هستند و تنها فواید مثبتی دارند. با این وجود، مطالعه جدید نشان می‌دهد که این موضوع همیشه هم درست نیست و می‌تواند تأثیرات منفی نیز به‌همراه داشته باشد.

دانشمندان همواره روی راه‌های جدیدی برای مبارزه با سرطان کار می‌کنند و به‌دنبال را‌ه‌هایی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری هستند. مطالعه اخیر نشان می‌دهد که انجام بررسی‌های دقیق حتی روی مکمل‌ها چقدر مهم و حیاتی است. دانشمندان کماکان روی مکمل‌ها در حال انجام مطالعات دیگری هستند و نتیجه ارائه‌شده در این مطالعه به این معنی نیست که باید مصرف چنین مکمل‌هایی متوقف شود.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی