ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

دوربین Hikvision
تکنولوژی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا فروش تجهیزات نظارتی و مخابراتی شرکت‌های چینی را ممنوع کرد

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا اعلام کرد که از این به بعد، فروش تجهیزات ارتباطی و نظارتی برخی شرکت‌های چینی در این کشور مجاز نخواهد بود.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا (FCC) در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که دیگر به تجهیزات نظارتی و مخابراتی چند شرکت چینی از جمله هواوی و ZTE مجوز فروش نمی‌دهد. پیش‌تر این شرکت‌ها امکان فروش محصولات خود در آمریکا را داشتند، اما حالا دیگر نمی‌توانند به‌صورت قانونی این وسایل را وارد ایالات متحده کرده و در این کشور به فروش برسانند.

دولت ترامپ چند سال پیش شرکت‌های چینی مثل هواوی را به تهدید علیه امنیت ملی آمریکا متهم و آنها را به فهرست سیاه وزارت بازرگانی این کشور اضافه کرد. این اقدام اگرچه مشکلاتی را برای چینی‌ها به‌وجود آورد، اما مانع از فروش محصولات این شرکت در ایالات متحده نشد. ولی حالا FCC اعلام کرده که هواوی، Hytera ،Hikvision ،ZTE و Dahua امکان فروش محصولات آینده خود را در خاک این کشور نخواهند داشت.

«جسیکا رزن‌ورسل»، رئیس این کمیسیون در بیانیه‌ای می‌گوید: «FCC با اطمینان از عدم فروش تجهیزات ارتباطی غیرقابل‌اطمینان در مرزهای کشور متعهد به حفظ امنیت ملی ماست.» این قانون البته شامل حالی محصولات فعلی موجود در بازار نخواهد شد.

تجهیزات نظارتی چینی

تجهیزات چینی نباید برای مصارف دولتی بازاریابی شوند

البته کمیسیون ارتباطات فدرال فروش تمام سخت‌افزارهای این شرکت‌ها را ممنوع نکرده است. رزن‌ورسل در خصوص Hytera ،Hikvision و Dahua می‌گوید تمرکز آنها روی محصولات مرتبط با ایمنی عمومی، امنیت مراکز دولتی، نظارتی فیزیکی از زیرساخت‌های حیاتی و دیگر مسائل مربوط به امنیت ملی است. اگر این شرکت‌ها بتوانند نشان دهند که محصولات خود را برای مصرف دولتی بازاریابی نمی‌کنند، شاید بتوانند از FCC مجوز بگیرند.

کمیسیون ارتباطات فدرال این مقررات جدید را با کمک قانون تجهیزات امن سال 2021 اجرایی می‌کند. این یعنی FCC درخواست مجوز شرکت‌هایی را که در «فهرست تحت‌پوشش» خود قرار دارند، بررسی نمی‌کند. این فهرست شامل شرکت‌هایی می‌شود که به‌عنوان تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا در نظر گرفته شده‌اند. این مقررات همچنین برای شرکت‌هایی در نظر گرفته خواهد شد که نامشان در آینده به این فهرست اضافه می‌شود.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی