ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

جک دورسی
تکنولوژی

جک دورسی با اظهارنظر درباره پرونده‌های توییتر، از کمک مالی به پیام‌رسان سیگنال خبر داد

جک دورسی، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین توییتر بالاخره در مطلبی طولانی به ماجرای پرونده‌های توییتر واکنش نشان داد.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۳ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰

جک دورسی، هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین توییتر بالاخره در مطلبی طولانی به ماجرای پرونده‌های توییتر که تاکنون در پنج قسمت از سوی ایلان ماسک منتشر شده‌اند، واکنش نشان داد. او پذیرفت که در زمان مدیریت خود اشتباهاتی داشته، اما مدعی شد که هیچ نیت بدی پشت این اشتباهات نبوده است. وی همچنین اعلام کرد که قرار است سالانه 1 میلیون دلار به تیم توسعه پیام‌رسان سیگنال کمک کند.

جک دورسی در پست خود مدعی شده است که بزرگ‌ترین اشتباهش در زمان مدیرعاملی توییتر ادامه‌دادن به ساخت ابزارهایی بود که به آن‌ها اجازه کنترل گفت‌وگوهای عمومی را می‌داد. او می‌گوید: «این [ابزارها] با قدرت بیش‌از‌حد خود، شرکت را دچار مشکل کردند و ما را تحت فشار بیرونی قرار دادند. به‌طور کلی فکر می‌کنم شرکت‌ها بیش‌از‌حد قدرتمند شده‌اند و این قضیه با تعلیق اکانت ترامپ برای من کاملاً واضح شد.»

با این حال، دورسی می‌گوید آن‌ها در آن زمان بهترین تصمیم را برای یک شرکت سهامی عام گرفتند، هرچند این تصمیمشان به نفع اینترنت و جامعه نبود. او در‌واقع می‌گوید زمانی از اصلاح این شبکه اجتماعی قطع امید کرد که یک کنشگر در سال 2020 سهام‌دار این شرکت شد و این اتفاق به دورسی فهماند که نمی‌تواند یک شرکت سهامی عام را به‌شکل مناسب کنترل کند. در‌نتیجه، او برنامه خروج خود از توییتر را آغاز کرد.

مدیرعامل سابق توییتر می‌گوید: «همچنان باور دارم که هیچ نیت بد یا هدف مخفیانه‌ای در کار نبود و همه ما براساس بهترین اطلاعاتی که در آن زمان در اختیار داشتیم، عمل می‌کردیم؛ البته اشتباهاتی هم رخ داد. اما اگر به‌جای توسعه ابزارهایی برای خودمان، تمرکز را روی ابزارهایی برای استفاده از این پلتفرم توسط مردم می‌گذاشتیم و خیلی سریع‌تر به‌سمت شفافیت مطلق حرکت می‌کردیم، احتمالاً به اینجا نمی‌رسیدیم که نیازمند شروعی دوباره باشیم.»

شبکه‌هایی مثل توییتر از دید جک دورسی باید چگونه باشند؟

دورسی می‌گوید شبکه‌های اجتماعی باید در برابر کنترل شرکت‌ها و دولت‌ها مقاوم باشند و فقط به خود منتشرکننده مطلب اجازه حذف محتوا را بدهند. افزون بر این، شیوه مدیریت محتوا باید یک انتخاب الگوریتمی باشد که در اختیار کاربران قرار داده شود. او باور دارد که بهترین مسیر برای آینده شبکه‌های اجتماعی این است که آن‌ها را به‌نوعی پروتکل شبیه HTTP و SMTP تبدیل کنیم.

هم‌بنیان‌گذار توییتر می‌گوید به‌منظور حمایت از همین ایده برای دستیابی به یک اینترنت باز که دارای پروتکل‌های آزاد باشد، به سرمایه‌گذاری روی تیم‌هایی می‌پردازد که به توسعه شبکه‌های اجتماعی و پروتکل‌های ارتباط خصوصی، بیت کوین و سیستم‌عامل‌های موبایلی تحت وب می‌پردازند. او این حمایت را از هفته آینده آغاز می‌کند و برای شروع قرار است سالانه 1 میلیون دلار به تیم پیام‌رسان سیگنال کمک کند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی