ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

فناوری ایران

وزیر ارتباطات: اختلال در اینترنت به‌دلیل استفاده از فیلترشکن و حملات سایبری است

وزیر ارتباطات با اشاره به مخاطرات ناشی از فیلتر‌شکن، دلیل کندی سرعت اینترنت برای کاربران را استفاده از فیلترشکن عنوان کرد.

شیدا ملکی
نوشته شده توسط شیدا ملکی | ۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۷

«عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات با بیان اینکه تجربه کاربری نامناسب مردم از اینترنت به‌دلیل استفاده از فیلترشکن است، گفت: «استفاده از فیلترشکن، استفاده از شبکه‌های داخلی را هم دچار اختلال می‌کند.» زارع‌پور همچنین تأکید کرد که حملات سایبری طی چند ماه گذشته نیز بر کیفیت اینترنت تأثیر گذاشته‌اند. او بیان کرد سرعت اینترنت همراه در ایران نسبت به کشورهای دیگر، نسبت به یک سال گذشته، 34 پله بهبود پیدا کرده است.

وزیر ارتباطات، شب گذشته در برنامه صف اول صدا‌و‌سیما با بیان اینکه فیلتر‌شکن سرعت اتصال به اینترنت را کاهش می‌دهد، بر احتمال کاهش امنیت دستگاه کاربران به‌دلیل استفاده از فیلترشکن هم اشاره کرد و گفت: «گاهی از طریق فیلترشکن‌ها، باج‌افزارها وارد دستگاه کاربر خواهند شد و روی اطلاعات کاربر قفل‌گذاری می‌کنند. گاهی تا قبل از پرداخت پول، این باج‌افزار متوقف نخواهد شد.»

به گفته وزیر ارتباطات گاهی ویروس‌‌هایی هم از طریق فیلتر‌شکن‌ها وارد دستگاه کاربران اینترنت می‌شود و به دستگاه‌ها آسیب وارد می‌کنند.

اختلال اینترنت به دلیل فیلتر‌شکن‌ها است

او در این گفت‌وگوی تلویزیونی تأکید کرد که بدون فیلترشکن سرعت اینترنت مناسب است و اختلالی وجود ندارد.

زارع‌پور همچنین با اشاره به گزارش اخیر سایت اسپید تست در مورد وضعیت سرعت اینترنت در ایران، گفت: «بر‌اساس همین گزارش، اگرچه سرعت اینترنت موبایل دو پله نسبت به ماه گذشته کاهش داشته، اما نسبت به یک سال گذشته سرعت اینترنت همراه در ایران نسبت به کشورهای دیگر 34 پله بهبود پیدا کرده است.»

وزیر ارتباطات همچنین با رد‌کردن شایعه قطع اینترنت جهانی در روزهای آینده، تأکید کرد اینترنت مثل هوا است و کسی نمی‌تواند آن را قطع کند: «اینترنت ایران نه‌تنها قطع نمی‌شود، بلکه سرعت آن افزایش پیدا خواهد کرد. قطع اینترنت شایعه است و چنین خبر‌هایی نیست؛ کسی نمی‌تواند فضای تنفس کشیدن مردم را قطع کند.»

زارع‌پور با اشاره به اینکه در‌صورت تحقق شبکه ملی اطلاعات سرعت اینترنت هم افزایش خواهد یافت، گفت: «در‌حال‌حاضر پروژه شبکه ملی اطلاعات 60 درصد پیشرفت داشته است. همچنین با راه‌اندازی پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها این پروژه سرعت خواهد گرفت.»

به گفته وزیر ارتباطات در ماه‌های گذشته حملات متعدد سایبری هم برای مختل‌شدن سایت‌های داخلی انجام شده که همین موضوع هم بر سرعت اینترنت اثرگذاری داشته است. او تأکید کرد این موضوع هم به‌طور جدی کنترل شده.

او بار دیگر با تأکید بر اینکه، محدودیت روی پلتفرم‌ها از سوی نهادهای امنیتی صورت گرفته است، گفت: «می‌توانستیم مثل سال 97 که مردم هنگام فیلترینگ تلگرام به پلتفرم‌های داخلی مراجعه کردند و پاسخ نگرفتند، رفتار کنیم. اما همه همکارانم تمام‌قد در کنار پلتفرم‌های ایرانی ایستادند و کمک کردند تا کار مردم زمین نماند.»

زارع‌پور همچنین با اشاره به راه‌اندازی چهار قطب مرکز داده به‌منظور توزیع ترافیک در کشور، گفت: «دیتا سنترهای بزرگی در مناطق مختلف تشکیل خواهند شد تا نیازمندی‌های مردم در فاصله نزدیک‌تر پاسخ داده شود.»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • Freedom1401
    Freedom1401 | ۴ دی ۱۴۰۱

    اولاً اون دانشجوها اگه مشکلی دارند به راحتی امکان این رو دارن که مشکل رو پیگیری و به نتیجه برسونن .
    دوماً تو که اینقدر نگران فیلتر شدن تیک تاک چین کمونیستی هستی ، اگه سواد انگلیسی داری از سایت اصلی ، اگرنه برو 9 تا پست بالاتر همین سایت رو کامل بخون بعد اگه با منافعت سازگار بود بیا یه فکری به حال خودت و نظری که گذاشتی بکن. بعد آخ و اوخ کن.
    لینک منبع : https://mashable.com/article/tiktok-spying-internal-report-us-users
    اینم لینک مطلب دیجیاتو برای اینکه خسته نشی:https://digiato.com/article/2022/12/24/tiktok-spying-internal-report-us-users
    راستی بهت پیشنهاد میکنم اخبار رو همیشه از منبع اصلی پیگیری کن نه این چیزی که لینک دادی

    • mahzrb
      mahzrb | ۴ دی ۱۴۰۱

      هم وطن گرامی پاسخ شما را قبلا داده ام
      فضای مجازی همانند فضای پارک و اتوبوس واحد هست پس رفتار و پوشش و سخن و ... باید همانند این مکانها باشد( هیچ کسی با لباس شنا وارد اتوبوس نمی شود اگر کسی اینکار را کرد باید به روانپزشک مراجعه کند )
      https://jalebamooz.com/other-messengers/whatsapp-telegram-signal/
      https://www.plaza.ir/140107/241420/best-encrypted-messaging-apps/

  • Mamad Mehrad
    Mamad Mehrad | ۴ دی ۱۴۰۱

    کل دنیا جاسوس ان و دروغ میگن فقط شمایید که خیلی آقایید و دروغ توی ذاتتون نیست
    توی هیچی شانس نداریم این از جایی که بدنیا اومدیم اینم از وضع جایی که توش فقط زنده ایم

    • Benefiix
      Benefiix | ۶ دی ۱۴۰۱

      مثل اینکه چیزی در مورد prism که توی امریکا لو رفت خبر نداری
      میتونی مستند و فیلم ادوارد اسنودن رو ببینی تا اطلاعات دقیق تری دستت بیاد
      https://www.tasnimnews.com/fa/news/1392/03/25/78194/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%85-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D9%88-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE

  • mahzrb
    mahzrb | ۳ دی ۱۴۰۱

    مقامات دانشگاه آبرن در ایالت آلاباما آمریکا استفاده از اپ تیک تاک را ممنوع کرده اند و به همین دلیل دانشجویان از این پس قابلیت دسترسی به آن را نخواهند داشت.
    https://www.itna.ir/news/71098/

    اگه آمریکا فیلتر کنه میشه شاهکار حفاظت از مردم ولی اگه ایران چنین کنه میشه دیکتاتوری و چهار تا جوجه لیسانس صنف کامپیوتری میشن کنشکر سایبری و آن را نقد میکنند
    ضمنا در مراکز حساس امریکا به جای ویندوز هزار سوراخ بیلگیتس از لینوکس (فدورا و ردهت و ... ) استفاده میشود اما فکر کردن درمورد طراحی سیستم عامل در ایران میشود" اخ "

    • Pabezannamehraban
      Pabezannamehraban | ۳ دی ۱۴۰۱

      کی گفتیم شاهکار حفاظت از مردم
      مشکلات اون ها به ما چه ربطی داره اون ها میتونن خودشون اعتراض کنن به این

    • Mamad Mehrad
      Mamad Mehrad | ۴ دی ۱۴۰۱

      بحث بر سر نفهم بودنه
      آمریکا اگه یک سرویسی رو فیلتر میکنه در عوض یک جایگزین بشدت با کیفیت تر و امن تری رو ارائه میده
      اینجا وقتی فیلتر میکنن چی بجاش میدن؟هیچی
      دلیل استفاده از فیلتر شکن دقیقا همینه

      • Benefiix
        Benefiix | ۶ دی ۱۴۰۱

        ایتا هست به چه خوبی ، سرعت و UI بسیار خوب و افراد زیادی هستند که دارند ازش درامد زایی میکنند و جایگزین خوبی برای تلگرام و حتی اینستاگرام شده...
        مسئله اینجاست شما ازش استفاده نمیکنید

        • ramtin.torik
          ramtin.torik | ۹ دی ۱۴۰۱

          سلام
          توی ایتا فایل بالاتر از ۵۰ مگ فکر کنم نمیشه ارسال کرد اینجوری دیگه خوب نیست سرعتشم زیاد جالب نیست اتفاقا ولی باز خوبه همینم هست

    • Benefiix
      Benefiix | ۶ دی ۱۴۰۱

      تو کشورایی فک کنم مثل آلمان با لینوکس سیستم عامل بومی لینوکس خودشونو دارن

مطالب پیشنهادی