ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

توییتر
تکنولوژی

توییتر با تغییر قوانین، رسماً به کار کلاینت‌های شخص ثالث در این پلتفرم پایان داد

به‌موجب این تغییر، توییتر رسماً تأیید کرد که کلاینت‌های شخص سوم دیگر به API آن دسترسی ندارند.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۳۰ دی ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰

توییتر تقریباً یک هفته پس از آن که تأیید کرد، دسترسی کلاینت‌های شخص ثالث به پلتفرم خود را مسدود کرده است و هیچ توضیحی درباره آن ارائه نکرد، اکنون قوانین توسعه‌دهنده خود را برای ممنوعیت مشتریان شخص ثالث به‌روزرسانی کرده است. قوانین جدید این شبکه اجتماعی بیان می‌کند که افراد نمی‌توانند از API یا محتوای آن برای ایجاد یک جایگزین یا خدمات و محصول مشابه با برنامه‌های کاربردی توییتر استفاده کنند.

قوانین توییتر که روز پنجشنبه به‌روزرسانی شد، توضیح می‌دهد که «برنامه‌های تو‌ییتر» به «محصولات، خدمات، برنامه‌ها، وب‌سایت‌ها، صفحات وب، پلتفرم‌ها و سایر پیشنهادهای این شرکت، ازجمله مواردی که از طریق https://twitter.com و برنامه‌های موبایل تو‌ییتر ارائه می‌شوند»، اشاره دارد.

قوانین توییتر

طبق اطلاعات Wayback Machine، بند مربوط به ممنوعیت خدمات جایگزین با جدیدترین بروزرسانی به قوانین توییتر اضافه شده است.

تغییر قوانین تو‌‌ییتر درحالی صورت می‌گیرد که این شرکت به‌آرامی دسترسی چندین مشتری محبوب شخص ثالث خود مانند Tweetbot و Twitterific را از 12 ژانویه مسدود کرد. در آن زمان، توسعه‌دهندگان برنامه‌ها گفتند که هیچ اطلاعاتی از سوی توییتر به آن‌ها ارائه نشده است.

سپس در 17 ژانویه، توییتر از طریق حساب توسعه‌دهنده خود توییت کرد که «قوانین طولانی‌مدت مربوط به API خود را اجرا می‌کند» که «ممکن است باعث شود برخی از برنامه‌ها کار نکنند».

استقبال توسعه‌دهندگان از قوانین جدید توییتر

بااین‌حال، بیانیه تو‌ییتر چندان با استقبال خوبی مواجه نشد؛ زیرا بسیاری از توسعه‌دهندگان و مفسران به عدم شفافیت قوانین این شرکت اشاره کردند و همچنین گفتند که این برنامه‌های شخص ثالث سال‌های قبل از خرید توییتر توسط ایلان ماسک، فعالیت می‌کردند.

ایلان ماسک

احتمالاً یکی از دلایل تغییر قوانین و ممنوعیت مشتریان شخص ثالث تو‌ییتر به پول و درآمدزایی مربوط می‌شود. توییتر از زمانی که ماسک مدیریتش را بر عهده گرفت، از نظر مالی با مشکلات فراوانی مواجه شد و درحال‌حاضر میلیاردها دلار بدهی برای آن به‌همراه آورده است. همچنین مشتریان شخص ثالث در مقایسه با مشتریان شخص اول احتمالاً درآمد کمتری برای آن دارند.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی