ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

گوگل Bard
تکنولوژی

پاسخ گوگل به مایکروسافت؛ هوش مصنوعی Bard به موتور جستجوی گوگل اضافه می‌شود

گوگل در مراسم اعلام کرد که در هفته‌های آینده قابلیت‌های هوش مصنوعی شبیه ChatGPT را به موتور جستجوی خود اضافه می‌کند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۵

مراسم ویژه گوگل برای نمایش قابلیت‌های هوش مصنوعی در محصولات مختلف این شرکت برگزار شد. اهالی ماونتین ویو امشب دمویی از عملکرد هوش مصنوعی «بارد» (Bard) را برای موتور جستجوی خود به نمایش گذاشتند که پاسخی به ChatGPT و ادغام نسخه پیشرفته‌تر آن در موتور جستجوی بینگ مایکروسافت است.

گوگل امشب به‌صورت زنده از پاریس جزئیات جدیدی را از فناوری جدید هوش مصنوعی Bard به‌اشتراک گذاشت که در هفته‌های آینده به موتور جستجوی این شرکت اضافه خواهد شد. این هوش مصنوعی چت‌باتی شبیه ChatGPT است که پیش از مراسم مایکروسافت معرفی شده بود و امشب دمویی از عملکرد آن را مشاهده کردیم.

هوش مصنوعی گوگل رویکرد متفاوتی در ارائه پاسخ به سؤالات دارد

«پراباکار رغوان»، معاون ارشد گوگل در دموی امشب نشان داد که این هوش مصنوعی چگونه می‌تواند در پاسخ به سؤالی درباره بهترین صورت‌های فلکی در آسمان، یک پاسخ مکالمه‌ای را در صفحه جستجو ارائه کند. رغوان گفت قابلیت‌های جدید هوش مصنوعی زایا می‌تواند اطلاعات پیچیده و دیدگاه‌های مختلف را مدیریت و سامان‌دهی کند. گوگل مدعی است که با این روش، کاربر می‌تواند با کمک بارد به‌سرعت تصویر کلی را ببیند و بعد اگر تمایل داشت، جزئیات مسئله را از زاویه‌های مختلف بررسی کند.

گوگل می‌گوید بعضی از سؤال‌ها مثل سؤال بهترین صورت فلکی پاسخ درستی ندارند و این شرکت از آن‌ها با عنوان سؤالات NORA یا No One Right Answer یاد می‌کند. اما هوش مصنوعی گوگل با رویکرد خاص خود بهتر از نمونه‌های رقیب عمل می‌کند و صرفاً یکی از پاسخ‌ها را به‌عنوان جواب درست به کاربر ارائه نمی‌کند، بلکه تصویر کلی و جزئیات لازم را در کنار هم به نمایش درمی‌آورد.

گوگل یادآور شد که بارد نسخه سبک‌تری از هوش مصنوعی LaMDA است که در دسترس کاربران قرار می‌گیرد تا با دریافت بازخوردها بهتر و بهتر شود. این هوش مصنوعی در حال حاضر صرفاً در اختیار گروه محدودی از کاربران قرار دارد، اما از هفته‌های آینده قرار است به دست کاربران بیشتری برسد.

این شرکت همچنین از ماه آینده API جدیدی را برای زبان‌های زایا در اختیار توسعه‌دهندگان و کسب‌وکارها قرار می‌دهد تا بتوانند با هوش مصنوعی این شرکت تعامل داشته باشند و آن را آزمایش کنند.

اسپانسر این رویداد دیجیاتو، صرافی آبان‌تتر است؛ «معامله بدون مرز با آبان تتر»

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی