ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

آغاز نبرد مرورگرها؛ اپرا رسماً به ChatGPT مجهز می‌شود

هوش مصنوعی ChatGPT در ابتدا در اپرا قابلیت خلاصه‌سازی صفحات را خواهد داشت.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰

چت‌بات ChatGPT در اواخر سال 2022 آغازگر تغییر بزرگی بود. حالا در ابتدای سال 2023 شرکت‌های مختلفی سعی دارند از فناوری‌های مشابه این هوش مصنوعی در محصولات خود استفاده کنند. اپرا جدیدترین مرورگری است که ChatGPT را در پنلی در کنار مرورگر خود در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

به‌دنبال گزارش‌هایی که دراین‌باره منتشر شده بود، اپرا حالا رسماً اعلام کرده است که چت‌بات ChatGPT را به مرورگر خود اضافه می‌کند. این هوش مصنوعی در یک سایدبار یا نوار کناری در نسخه‌های دسکتاپ و موبایل این مرورگر قرار می‌گیرد.

مهم‌ترین کارکرد این آپدیت ظاهراً در ابتدا برای خلاصه‌سازی صفحات وب خواهد بود. درواقع اپرا دکمه‌ای به نام Shorten را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا محتوای هر صفحه را به‌طور خلاصه دریافت کنند. بااین‌حال، این شرکت وعده داده است که این قابلیت‌ها به همین‌جا ختم نخواهند شد و در آینده باید منتظر امکانات بیشتری برای استفاده از ChatGPT باشیم.

ChatGPT به‌زودی برای همه کاربران اپرا عرضه می‌شود

این چت‌بات هنوز برای همه کاربران اپرا در دسترس قرار نگرفته است. «جن استاندل»، معاون بازاریابی و ارتباطات اپرا می‌گوید ChatGPT به‌زودی به نسخه‌های مختلف مرورگر این شرکت اضافه می‌شود. بااین‌وجود، مشخص نیست که این اتفاق دقیقاً چه زمانی رخ خواهد داد.

این اتفاق در شرایطی می‌افتد که مایکروسافت چند روز پیش از نسخه جدید موتور جستجوی بینگ و مرورگر اج رونمایی کرد. نسخه جدید اج هم دارای سایدباری است که دسترسی به نسخه پیشرفته‌تر ChatGPT را فراهم می‌کند و علاوه بر خلاصه‌کردن صفحات، می‌تواند امکانات دیگری را در اختیار شما بگذارد.

گوگل هم در واکنش به ChatGPT و مایکروسافت از مدل هوش مصنوعی دیگری به نام Bard پرده برداشت که درواقع یک نسخه سبک‌تر از هوش مصنوعی LaMDA است و به‌زودی به موتور جستجوی این شرکت اضافه خواهد شد.

حالا باید منتظر باشیم تا ببینیم که آیا موزیلا هم برای مرورگر فایرفاکس راهبرد مشابهی را در پیش خواهد گرفت یا خیر.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی