ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

حمله DDoS
تکنولوژی

هکرها بزرگ‌ترین حمله DDoS تاریخ را با 71 میلیون درخواست در هر ثانیه انجام دادند

شرکت کلاودفلر می‌گوید هکرها در جدیدترین حمله DDoS، بیش از 71 میلیون درخواست را در هر ثانیه روانه سایت‌ها کرده و رکورد زده‌اند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۰

هکرها در بزرگ‌ترین حمله DDoS یا «منع سرویس» تاریخ از بیش از 30 هزار IP استفاده کردند تا با ارسال حداکثر 71 میلیون درخواست در هر ثانیه، مجموعه‌ای از وب‌سایت گیمینگ، رمزارزی، میزبانی وب و رایانش ابری را از دسترس خارج کنند.

شرکت کلاودفلر می‌گوید هکرها در ابتدای هفته جاری در حمله‌ای با حداکثر 71 میلیون درخواست در هر ثانیه، رکورد بزرگ‌ترین حمله قبلی را با 46 میلیون درخواست در ثانیه در ماه ژوئن 2022 زدند. حمله سال گذشته میلادی بیش از یک ساعت طول کشیده و گوگل توانسته بود بالغ بر 5000 آدرس IP از 132 کشور را شناسایی کند.

بزرگ‌ترین حمله DDoS تاریخ علیه چه سایت‌هایی انجام شد؟

وب‌سایت‌های هدف این حمله دقیقاً مشخص نیست، اما در گزارش حاضر گفته شده است که سایت‌های گیمینگ، هاستینگ، رایانش ابری و مرتبط با حوزه رمزارزها ازجمله آن‌ها بوده‌اند. این حملات بر پایه HTTP/2 انجام شده‌اند و منبع اجرای آن‌ها به چندین سرویس‌دهنده ابری برمی‌گردد. کلاودفلر می‌گوید حالا در تلاش است تا این بات‌نت‌ها را شناسایی کند و آن‌ها را از کار بیندازد.

این شرکت مدعی است که به‌خاطر افزایش حملات، از سرویس‌دهنده‌های ابری خدمت جدیدی را برای این سرویس‌دهنده‌ها ارائه می‌کند تا بتواند کنترل بیشتری روی رنج آی‌پی‌های خود داشته باشند. کلاودفلر همچنین ادعا می‌کند که این حمله ارتباطی به حمله منع سرویس Killnet که حدود دو هفته پیش رخ داده بود، ندارد. علاوه‌براین، بعید به‌نظر می‌رسد که هکرها با درنظرگرفتن رویداد ورزشی «سوپربول» آمریکا این حمله را ترتیب داده باشند.

حملات DDoS با هدف از کار انداختن سرویس‌های اینترنتی انجام می‌شوند. در این حملات مجموعه گسترده‌ای از درخواست‌های HTTP به‌سمت وب‌سایت‌ها روانه می‌شود تا این وب‌سایت‌ها ظرفیت پاسخ‌گویی به کاربران خود را نداشته باشند. هزینه انجام حملات منع سرویس در سال‌های اخیر بسیار پایین آمده است و هکرها با پرداخت هزینه‌های اندک می‌توانند این حملات را به‌راحتی خریداری کنند.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی