ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هکرها
تکنولوژی

حمله هکرهای کره شمالی به محققان امنیتی با روشی متفاوت و استفاده از لینکدین

هکرهای کره شمالی ظاهراً با چند تکنیک جدید ازجمله استفاده از لینکدین برای وانمود‌کردن به استخدام محققان امنیتی، به سیستم آن‌ها نفوذ می‌کنند.

ایمان صاحبی
نوشته شده توسط ایمان صاحبی | ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۲۱:۰۰

هکرهای وابسته به دولت کره شمالی ظاهراً مدتی است که در یک حمله سازمان‌یافته، محققان امنیتی را هدف قرار داده‌اند. یکی از تکنیک‌های جدید آن‌ها استفاده از لینکدین برای جعل هویت و استخدام این محققان است تا به‌نحوی یک فایل آلوده را برای آن‌ها ارسال و با دسترسی به سیستم قربانی بتوانند به شرکت محل کار آن‌ها نفوذ کنند.

شرکت امنیت سایبری Mandiant اخیراً در گزارشی اعلام کرده است که اولین‌بار این حملات را در ماه ژوئن سال گذشته شناسایی کرده و متوجه شده است که هکرها یک فرد آمریکایی را هدف قرار داده بودند. مهاجمان در این حملات از سه گروه بدافزار به نام‌های Touchmove ,Slideshow و Touchshift استفاده می‌کردند.

هکرهای کره شمالی تظاهر می‌کنند به‌دنبال جذب نیرو هستند

این شرکت باور دارد که گروه هکری موسوم به UNC2970 در ماه‌های گذشته به‌طور خاص محققان امنیتی و همچنین چند شرکت رسانه‌ای را هدف قرار داده است. هکرها همچنین حمله‌ای را در قالب استخدام محققان ترتیب داده بودند تا آن‌ها را برای نصب بدافزار روی دستگاه خود فریب دهند.

تصویری از یک فایل آلوده به بدافزار

در این حمله مهاجمان حساب‌هایی را به‌شکل تقلبی روی لینکدین ایجاد می‌کنند تا خود را به‌جای کارشناسان نیروی انسانی دیگر شرکت‌ها جا بزنند. سپس در گفت‌وگو با محققان، از آن‌ها می‌خواهند تا فایلی را دانلود کنند. این فایل معمولاً یک فایل ورد مایکروسافت است که بدافزاری به‌صورت ماکرو در آن کار گذاشته شده و پس از اجرا توسط قربانی می‌تواند سیستم او را آلوده کند.

درنهایت کدهایی از سمت سرور کنترل و فرمان به سیستم قربانی داده می‌شد تا یک در پشتی در دستگاه باز شود و هکرها بتوانند سایر بدافزارهای خود را به‌صورت مخفیانه روی سیستم نصب کنند. Mandiant می‌گوید اگرچه گروه UNC2970 قبلاً صنایع دفاعی، فناوری و رسانه را هدف قرار داده بود، اما حرکت به‌سمت پژوهشگران امنیتی می‌تواند از روشی در استراتژی این گروه خبر دهد.

ایمان صاحبی

علاقه من به فناوری به دوره نوجوانی برمی‌گرده اما از حدود سال ۹۴ کار جسته گریخته توی این فضا رو شروع کردم و از ۹۷ به‌طور جدی‌تر وارد این کار شدم. فناوری مخصوصاً بخشی که روی لبه حرکت می‌کنه، جذاب‌ترین قسمت این حوزه برام محسوب می‌شه، اما به مرور فهمیدم که همه حوزه‌ها حتی نقاط تلاقی علم و فناوری می‌تونن خیلی جذاب باشن. در کنار این‌ها دنیای فیلم، سریال و بازی‌های ویدیویی رو هم خیلی دوست دارم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی