ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تراشه M3 پرو اپل
تکنولوژی

تراشه M3 اپل احتمالاً نیمه دوم ۲۰۲۳ وارد تولید انبوه می‌شود

نسل بعدی تراشه اپل ظاهراً به این زودی وارد تولید انبوه نخواهد شد.

تینا پورشاهید
نوشته شده توسط تینا پورشاهید | ۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۰

«مینگ-چی کو»، تحلیلگر معروف اپل، با انتشار توییتی می‌گوید نسل بعدی تراشه اپل به این زودی وارد تولید انبوه نخواهد شد و در بهترین حالت باید منتظر تراشه M3 در شش‌ماهه دوم سال ۲۰۲۳ باشیم.

مینگ-چی کو در توییت خود به این موضوع اشاره کرد که تولید تراشه M3  از نظر زمانی کمی زودتر از تولید تراشه‌های M3 پرو و M3 مکس آغاز خواهد شد. اپل ظاهراً قصد دارد از تراشه M3‌ برای مدل‌های نسل آتی مک بوک ایر ۱۳ اینچی، مک بوک پرو ۱۳ اینچی، آی‌مک ۲۴ اینچی و مک‌‌مینی استفاده کند.

این درحالی است که این شرکت ظاهراً قصد دارد از تراشه‌های رده بالاتر M3 پرو و M3 مکس برای مدل‌های بعدی دستگاه‌های ۱۴ اینچی خود استفاده کند. پیش‌تر «مارک گرمن»، خبرنگار بلومبرگ، در گزارش خود به این نکته اشاره کرده بود که مدل‌های مک‌بوک‌پرو ۱۴ اینچی و ۱۶ اینچی در نیمه اول سال ۲۰۲۴ عرضه می‌شوند.

تراشه M3 اپل چه زمان و با چه مشخصاتی به تولید انبوه می‌رسد؟

تحلیلگر معروف اپل در توییت خود درباره تاریخ احتمالی تولید انبوه تراشه M3 اپل اطلاعاتی را منتشر کرده است. انتظار می‌رود تراشه M3 براساس آخرین فرایند تولید ۳ نانومتری شرکت  TSMC ساخته شود. این درحالی است که تراشه M2 با فرایند تولید ۵ نانومتری تولید می‌شود.

انتظار می‌رود تراشه M3 جدید ۳ نانومتری، عملکرد بهتری نسبت به نسل قبلی داشته باشد و بتواند بهره‌وری انرژی را به‌صورت قابل‌توجهی بهبود ببخشد.

یکی از موضوعاتی که در مورد که می‌توان از توییت مینگ-‌چی کو برداشت کرد، این است که اولین مک‌بوک‌های مجهز به تراشه M3 احتمالاً هنوز چند ماهی تا تولید انبوه و عرضه به بازار فاصله دارند. باید دید درنهایت این روند به چه صورتی پیش خواهد رفت.

تینا پورشاهید

کارشناسی برق الکترونیک و ارشد MBA خوندم. حدود بیش از ۷۰۰۰ عنوان خبر در حوزه فناوری، علمی و کسب و کار نوشتم. هشت عنوان کتاب ترجمه کردم و در تدوین ۱۶ استاندارد ملی همکاری داشتم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی