ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

هوش مصنوعی تسلا
تکنولوژی

استیو وزنیاک: هوش مصنوعی تسلا شما را به کشتن می‌دهد

بنیان‌گذار اپل که تاکنون چندین بار از تسلا و ایلان ماسک انتقاد کرده، اکنون به مشکل هوش مصنوعی خودروهای این شرکت پرداخته است.

جواد تاجی
نوشته شده توسط جواد تاجی | ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۰

«استیو وزنیاک»، یکی از بنیان‌گذاران اپل، در مصاحبه جدیدی یک بار دیگر از سیستم خودران تسلا انتقاد کرد و گفت افرادی که می‌خواهند «تلاش هوش مصنوعی برای کشتن انسان‌ها» را بررسی کنند، باید «یک خودروی تسلا‌» بخرند.

وزنیاک که در چند سال گذشته از تسلا، غول خودروسازی متعلق به «ایلان ماسک» و همچنین شیوه مدیریت این میلیاردر انتقاد کرده است، در مصاحبه جدیدی گفت:

«اگر می‌خواهید یک مطالعه در مورد اشتباهات هوش مصنوعی و تلاش‌های زیادی که برای کشتن شما دارد، انجام دهید، یک تسلا بخرید.»

ماجرای انتقادات استیو وزنیاک از تسلا

بنیان‌گذار اپل اولین‌بار پس از اینکه مدعی شد ایلان ماسک در سال 2013 او را به‌خاطر خرید یک خودروی پرمصرف توبیخ کرده است، ابتدا یک مدل S خریداری کرد. او سپس یک خودروی برقی Chevy Bolt خرید و آن را جایگزین خودروی تسلا کرد. وزنیاک پس از آن به انتقاد از سیستم خودران تسلا پرداخت، اما با این وجود نیز پس از انتشار Autopilot 2.0، دومین خودروی مدل S خود را خریداری کرد.

وزنیاک که همراه با «استیو جابز» باارزش‌ترین شرکت جهان، یعنی اپل را تأسیس کرد، اواخر سال گذشته ایلان ماسک را به‌دلیل دزدی از مشتریانش (ازجمله خودش) محکوم کرد. در آن زمان، او ادعا کرده بود که عملکرد خودروی تسلای خودش به‌طرز فجیعی با ادعاهای ماسک فاصله دارد و مدیرعامل تسلا مردم را گمراه می‌کند.

بااین‌وجود، طبق گزارش‌هایی که در طول سال گذشته منتشر شده است، به‌نظر می‌رسد که اظهارات وزنیاک تا حدی حقیقت داشته باشد. به عنوان مثال در اسفندماه گذشته، گزارشی از تصادف مرگبار تسلا با کامیون آتش‌نشانی منتشر شده بود که ظاهراً سیستم اتوپایلوت این شرکت در آن نقش داشت. «مارتین ابرهارد»، یکی از بنیان‌گذاران تسلا‌ نیز گفته بود که چندان طرفدار سیستم خودران نیست و این فناوری می‌تواند آینده این شرکت را به خطر بیندازد.

جواد تاجی

دوران حرفه‌ای من توی دنیای فناوری تقریبا به ۱۰ سال قبل برمی‌گرده؛ مسیری که با سخت‌افزار شروع شد، با نرم‌افزار ادامه پیدا کرد و حالا با خبرنگاری حوزه فناوری توی دیجیاتو داره ادامه پیدا می‌کنه. من جوادم و نزدیک به سه دهه از عمرم می‌گذره و علاوه بر دنیای فناوری عاشق فیلم‌و‌سینما، موسیقی کلاسیک‌راک و رئال مادریدم.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مطالب پیشنهادی