ثبت بازخورد

لطفا میزان رضایت خود را از دیجیاتو انتخاب کنید.

واقعا راضی‌ام
اصلا راضی نیستم
چطور میتوانیم تجربه بهتری برای شما بسازیم؟

نظر شما با موفقیت ثبت شد.

از اینکه ما را در توسعه بهتر و هدفمند‌تر دیجیاتو همراهی می‌کنید
از شما سپاسگزاریم.

تکنولوژی

جعبه ابزار؛ بهترین اپلیکیشن های موبایل برای اسکن اسناد و مدارک

شاید اسکن کردن مدارک و یا جزوه‌ها و نوشته‌ها یکی از کارهایی باشد که بدون شک همه ما در مواقع مختلفی از زندگی تحصیلی و کاریمان به آن بر می‌خوریم. خوشبختانه تلفن‌های هوشمند در این ...

زینب عابدی راد
نوشته شده توسط زینب عابدی راد | ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۰

شاید اسکن کردن مدارک و یا جزوه‌ها و نوشته‌ها یکی از کارهایی باشد که بدون شک همه ما در مواقع مختلفی از زندگی تحصیلی و کاریمان به آن بر می‌خوریم. خوشبختانه تلفن‌های هوشمند در این مورد هم به کمک ما آمده‌اند و اپلیکیشن های اسکن مدارک به کمک دوربین گوشی این کار را برایمان با کیفیت مناسبی انجام می‌دهند.

به دلیل کاربرد زیاد اپلیکیشن های اسکن مدارک گوگل پلی و اپ استور میزبان برنامه های فوق العاده ای برای این کار هستند که می توانند به صورت هوشمند، اسناد و مدارک کاغذی را اسکن کرده و با برش زدن خودکار حاشیه ها، نسخه ای دیجیتالی از آن را با فرمت PDF و یا عکس به شما تحویل دهند. در جعبه ابزار این هفته به معرفی چند نمونه از برترین های این حوزه پرداخته ایم. در ادامه با دیجیاتو و جعبه ابزار همراه باشید.

به روز رسانی: [این مطلب در تاریخ 20 آبان 98 به روز رسانی شده است.]

Adobe Scan

اپلیکیشن های اسکن مدارک

این اپلیکیشن اسکن مدارک توسط ادوبی توسعه داده شده و می‌تواند تمام امکاناتی که برای اسکن مدارک و سایر داکیومنت‌های کاغذی نیاز دارید برایتان فراهم کند. Adobe Scan امکان اسکن رنگی را هم در بین قابلیت‌هایش گنجانده تا خوانایی و وضوح مدارک اسکن شده بهتر شود.

علاوه بر اینکه می‌توانید از این بارکد خوان آیفون و اندروید، فایل‌های اسکن شده را در گوشی خود ذخیره داشته باشید امکان آپلود آن‌ها در کلاود و همچنین به اشتراک‌گذاری آن‌ها را نیز در اختیار خواهید داشت. یکی دیگر از قابلیت‌های کاربردی Adobe Scan تبدیل فایل‌ها به فرمت PDF است که با استفاده از آن می‌توانید داکیومنت‌های چند صفحه‌ای را به صورت PDF ذخیره کرده و از گم شدن و به هم ریختگی آن‌ها جلوگیری کنید.

شاید لیست امکانات Adobe Scan همانند سایر برنامه‌های این مطلب بلند بالا نباشد اما تمام انتظارات معمولی که از اپلیکیشن های اسکن مدارک داریم را برآورده می‌کند.

Adobe Scan

Adobe Scan

سازنده: Adobe قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: iOS/اندروید حجم: 130/متغیر مگابایت زبان:

Tiny Scanner

Tiny Scanner از بهترین اپلیکیشن های اسکن مدارک به حساب می‌آید و از تقریبا تمام امکاناتی که نیاز دارید پشتیبانی می‌کند. مثل بیشتر اپلیکیشن های اسکن مدارک Tiny Scanner داکیومنت‌ها را با فرمت PDF ذخیره می‌کند تا استفاده از آن‌ها در آینده آسانتر باشد.

علاوه بر این 5 سطح کنتراست، قابلیت سرچ سریع و پشتیبانی از اکثر سرویس‌های مطرح کلاود برای این اپلیکیشن در نظر گرفته شده است. بد نیست بدانید توسعه دهندگان این اپلیکیشن یک اپ فکس هم ساخته‌اند تا بعد از اسکن مدارکتان بتوانید آن‌ها را فکس کنید.

Tiny Scanner

Tiny Scanner

سازنده: Appxy قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: iOS/اندروید حجم: 15/85 مگابایت زبان:

Clear Scan

این برنامه یک انتخاب خوب برای کسانی است که به دنبال یک اپلیکیشن کم حجم و سریع برای اسکن مدارکشان می‌گردند. در Clear Scan سرعت پردازش اطلاعات سریع است و می‌توانید مدارکتان را بعد از آماده شدن در گوگل درایو، وان درایو و یا دراپ باکس آپلود کنید.

امکانی برای تغییر فرمت فایل‌ها به PDF یا JPEG در نظر گرفته شده و قابلیت‌هایی مثل مرتب سازی، ادیت کردن فایل‌ها، تشخیص متن در تصاویر با استفاده از OCR و... هم در این برنامه گنجانده شده است.

Clear Scan

Clear Scan

سازنده: Indy Mobile App قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: اندروید حجم: متغیر مگابایت زبان:

Scanbot

اسکن بات یک اپلیکیشن همه کاره و کاربردی در حوزه اسکن مدارک به شمار می‌آید و علاوه بر قابلیت‌های مرسوم دیگر برنامه‌های این حوزه به امکان اسکن کدهای QR، اسکن بارکد و OCR هم مجهز شده است. البته عملکرد OCR کمی باگ دارد و باید بهبود داده شود.

بقیه امکانات همان‌هایی هستند که در اپلیکیشن های اسکن مدارک دیگر هم می‌بینیم و در صورتی که بخواهید همزمان از یک اپ برای اسکن مدارک، اسکن بارکد و کدهای QR هم استفاده کنید Scanbot را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

Scanbot

Scanbot

سازنده: doo GmbH قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: iOS/اندروید حجم: 23/237.3 مگابایت زبان:

CamScanner

camscanner-w782

معروفترین اپلیکیشن فهرست را باید همین برنامه بدانیم. دلایل زیادی برای محبوبیت CamScanner وجود دارند با این حال چندی پیش نگرانی‌هایی در مورد امنیت و حفظ حریم شخصی در این برنامه مطرح شده بود.

CamScanner سریع است، و به صورت خودکار تصاویری که با آن اسکن می کنید را برش زده و کیفیتشان را ارتقا می دهد. حتی اگر نسخه حرفه ای اپلیکیشن را بخرید، می تواند مدرک اسکن شده تان را به یک فایل ورد قابل ویرایش تبدیل کند. این قابلیت مطمئنا برای تحقیقات دانشجویی بسیار مفید و مثمر ثمر واقع می شود. البته برای دسترسی به آن باید نسخه لایسنس شده اپ را خریداری کنید.

CamScanner

CamScanner

سازنده: INTSIG Information Co.,Ltd قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: iOS/اندروید حجم: 165.4/متغیر مگابایت زبان:

Office Lens

officelens-w782

اپلیکیشن اسکنر مایکروسافت به غیر از طرفداران متعصبی که در پلتفرم ویندوز دارد، در میان کاربران iOS و اندروید هم اپ پرطرفداری محسوب می شود. مزیت بزرگ آفیس لنز این است که می تواند تصاویر اسکن شده را بدون معطلی، مضاف بر فرمت PDF به فایل های ورد و پاورپوینت نیز تبدیل کند.

یکی از قابلیت های ویژه آفیس لنز، تشخیص نوشته های روی تخته وایت برد و تبدیل آنها به تصاویری با کیفیت است و ضمنا به صورت خودکار، انعکاس نور از سطح صیقلی تخته را از عکس نهایی حذف می کند.

حالت Business Card اپلیکیشن هم شما را قادر می سازد تا اطلاعات کلیدی نوشته شده روی کارت های ویزیت را از طریق گرفتن عکس، به شکل فایل متنی تحویل بگیرید.

Microsoft Office Lens

Microsoft Office Lens

سازنده: Microsoft Corporation قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: iOS/اندروید حجم: 47.8/متغیر مگابایت زبان:

Evernote Scannable

Evernote Scannable 1

Evernote Scannable، اپلیکیشن انحصاری تیم اورنوت برای پلتفرم iOS، یکی از بهترین و دقیق ترین اپلیکیشن های اسکنری است که می توانید در آیفون و آیپد به سراغش بروید.

سرعت اسکن در این اپ بسیار بالاست، و اگر دستگاه اسکنر ScanSnap کمپانی اورنوت را در دفتر کارتان داشته باشید، می توانید میان آن و اپلیکیشن تعامل برقرار کنید و بدون کوچکترین وقفه و پشت سر هم، مدارک کاغذی را اسکن کنید.

تبدیل کارت های ویزیت به مخاطبین دفترچه تلفن هم یکی دیگر از قابلیت های عالی Scannable است که آن را به ابزاری ایده آل برای ارتباطات کاری تبدیل می کند.

Evernote Scannable

Evernote Scannable

سازنده: Evernote قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS حجم: 41.7 مگابایت زبان:

Genius Scan

geniusscan-w782

درست مثل CamScanner، اپلیکیشن Genius Scan هم در دو نسخه عرضه شده: یکی رایگان و دیگری نسخه حرفه ای که با خریدش می توانید از مزیت همگام سازی با سرویس های فضای ابری همچون دراپ باکس، باکس، اورنوت و ... بهره مند شوید.

Genius Scan هم می تواند مثل دیگر اپلیکیشن های این فهرست، مدارک و اسناد شما را اسکن کند، حاشیه های اضافی شان را بگیرد، کیفیت شان را ارتقا داده و در نهایت خروجی را به صورت فایل PDF در اختیارتان بگذارد.

متأسفانه Genius Scan از قابلیت های تکنولوژی OCR بی بهره است، اما اگر به دنبال ابزاری ساده برای اسکن و اشتراک گذاری اسناد می گردید، امتحان Genius Scan برایتان خالی از لطف نخواهد بود.

Genius Scan

Genius Scan

سازنده: The Grizzly Labs قیمت: رایگان (با پرداخت درون برنامه‌ای) دسته بندی:
سیستم عامل: iOS/اندروید حجم: 48/متغیر مگابایت زبان:

Google Drive

googledrive-w782

احتمالا بسیاری از افراد با مشاهده گوگل درایو در این فهرست، شگفت زده شوند. اپلیکیشن فضای ابری گوگل هم یکی دیگر از ابزاریست که به کمک آن می توانید از اسناد و مدارک خود، پشتیبان دیجیتالی بگیرید و آنها را در فضای ابری به رایگان ذخیره کنید.

برای استفاده از قابلیت اسکن گوگل درایو، کافیست در منوی اپ گزینه Add New را فشرده و سپس روی آیکن Scan اشاره کنید. خروجی ها همگی به صورت PDF بوده و در فضای ابری اختصاصی شما ذخیره می شوند، و جالب است بدانید که گوگل درایو با پشتیبانی از تکنولوژی OCR، امکان جستجوی واژه ها و اعداد را هم در این فایل های پی دی اف برایتان مهیا کرده.

Google Drive

Google Drive

سازنده: .Google Inc قیمت: 0 دسته بندی:
سیستم عامل: iOS و اندروید حجم: 79.4 / 16.5 مگابایت زبان:

چقدر از اپلیکیشن های اسکن مدارک استفاده می کنید؟ اگر از اپ دیگری استفاده می‌کنید که نامش در لیست ما نیامده حتما آن را با ما و دیگر کاربران در بخش نظرات در میان بگذارید.

زینب عابدی راد

زینب الکترونیک خوانده و بخش زیادی از زندگیش را صرف یادگیری و آشنایی با تکنولوژی کرده و آن بخش دیگرش هم صرف گشت و گذار در بازی های ویدیویی، دنیای فیلم و سریال و کتاب ها شده است. همین ها می توانند دلیل خوبی برای این باشند که چرا دوست دارد در مورد تکنولوژی بنویسد. به نظرش دنیای تراشه ها و آی سی ها دنیای جذاب و پر زرق و برقیست که با سرعت کوچک شدن ترانزیستورها پیش می رود و کهکشانی ست که می تواند در کف دست هر انسانی جا شود.

دیدگاه‌ها و نظرات خود را بنویسید
مجموع نظرات ثبت شده (10 مورد)
  • noisymind
    noisymind | ۲۱ آبان ۱۳۹۸

    چطوری زمان مقاله برای 13 ساعت پیشه ( تا این لحظه) ولی نظرات برای سال 1394 هست؟!!! توصیه میکنم کمی سایتتون رو سامان بدید. گاهی این زیر لینک خبرهایی میاد که وقتی باز میکنی بعد میبینی برای دو سال پیش هست!!! یعنی خبر دو سال پیش نباید بیاد تو صفحه اول یا توصیه بشه که این خبر رو هم بخون!!!!!

    • زینب عابدی راد
      زینب عابدی راد | ۲۲ آبان ۱۳۹۸

      با سلام خدمت شما، بعضی از مطالب قدیمی‌تر سایت با اپلیکیشن‌ها یا بازی‌های جدید در اون حوزه به روز رسانی می‌شن. از توجهتون به مطالب تشکر می‌کنیم.

  • Ali Reza
    Ali Reza | ۲۰ آبان ۱۳۹۸

    من که cam scanber نسخه پرو رو دارم و ازش خیلی راضیم کیفیت و سرعت خوبی داره

  • بابک
    بابک | ۸ بهمن ۱۳۹۴

    به نظرم بهترین اسکنر برا آی او اس، Scanner Pro هست. عالیه.

  • حسین
    حسین | ۸ بهمن ۱۳۹۴

    گشتیم نبود نگرد نیست. Cam scanner بهترینه.

نمایش سایر نظرات و دیدگاه‌ها
مطالب پیشنهادی